ye-logo.v1.2

Талановитий красень з Хмельницького пройшов до третього прямого ефіру "Х-фактор 8"

Культура 5828

Молодий Іван Варава боровся за місце у шоу серед 11 учасників.

У суботу, 18 листопада, відбувся другий прямий ефір популярного вокального шоу "Х-фактор-8". Темою вечора стали мюзикли. Учасникам довелося проявити свою акторську майстерність, аби належно передати всі тонкощі цього жанру. 20-річний хмельничанин, який є учасником команди "Pianoбоя", виконав пісню "Can You Feel The Love Tonight" з мультфільму "Lion King". Зачарувавши зал, суддів і глядачів своїм ліричним виступом, Іван отримав схвальні відгуки не лише про вокальні здібності, але й про його вроду.

Усі члени журі похвалили артиста. При цьому Андрій Данилко запропонував Вані допомогти і поділитись з ним своїм 25-річним досвідом роботи на сцені.

"Я на вас дивлюся, і можна пити чай без цукру. Ви мені подобаєтеся. Але не вистачає досвіду. Якщо ви не проти, я можу влаштувати суботник. Прийти до вас на репетицію і дати вам поради, які вам будуть корисні, - заявив Андрій Данилко після виступу артиста. - Вам не вистачає трохи фарб, хоча у вас такий дар від батьків – врода. Ви знаєте, що ви красивий?"

Ще один член журі Олег Винник зауважив, що не було жирної крапки у номері Івана. "Ти випромінюєш добро, а це найголовніше в людині. Але що стосується номеру, яка б пісня не була легка, має бути кульмінація. Я думаю, ти сам це розумієш", - зазначив суддя.

За результатами голосування глядачів, не потрапивши до зони ризику, молодий вокаліст одразу пройшов до наступного прямого ефіру «Х-фактору», який відбудеться вже за тиждень.

Іван навчається в НАУ на інженера з авіаційних перевезень. Вважає, шо у цій сфері у нього завжди буде робота. А от із музикою набагато складніше, адже хлопець не має спеціальної музичної освіти.

Проте він любить співати понад усе: «Я спочатку музикант, а потім вже – інженер. Х-фактор – це платформа, яка може допомогти мені полетіти у світ музики».

Нагадаємо раніше з шоу "Х-фактор 8 " вибула хмельничанка Марина Круть, так і не потрапивши до прямих ефірів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую