ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти після роботи 20-24 листопада

Культура 2375
Кожен знайде подію на свій смак
Кожен знайде подію на свій смак. Фото: energyhelpline.com

Програма заходів з понеділка по п’ятницю.

Цей тиждень для хмельничан може стати досить продуктивним. Адже мешканці міста в першій половині тижня зможуть зайнятися саморозвитком на майстер-класах і конференціях, а вже ближче до вихідних буде можливість приємно розслабитися на концерті улюбленого гурту чи театральній виставі.

У понеділок у Хмельницькому відбудеться пізнавальна зустріч для «айтішників», де одразу два спікери з власного досвіду розкажуть про особливості мови програмування. А починаючи з вівторка, у нас стартує одномісячна «Школа волонтерів». Крім того, цього дня Макс Кідрук презентує новий роман, а фронтовий фотограф Юрій Величко відкриє свою виставку "Життя на "нулі".

Вже в середу поціновувачі балету зможуть насолодитися виставою «Есмеральда». А за шаленим потоком енергії та емоцій відправляйтеся до філармонії на концерт гурту «Без обмежень».

У другій половині робочого тижня знову подія для хмельницьких програмістів і комп’ютерників - ІТ-конференція "Project Management", де розкажуть про управління проектами. Якщо ж вам хочеться позитиву, гайда до театру дивитися комедію «За двома зайцями».

П’ятниця хмельничанам запам’ятається концертом піаніста, автограф-сесією гурту «Фіолет», відкриттям художньої виставки.

Гарно провести час можна не лише у вихідні. Саме для цього Сайт "Є" підготував для вас підбірку найцікавіших подій у Хмельницькому впродовж робочого тижня 20-24 листопада.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (20 листопада)

Фото: treeit.com.ua

Доповідь на тему: "JavaScript та його необмежені можливості"

Запрошуємо на перший івент від Avivi It Academy! Зустріч з двома технічними доповідями на тему JavaScript та його необмежених можливостей.

Коли: 18:30

Де: вул. Подільська, 109 (5-й поверх).

Вартість: 50 гривень.

Вівторок (21 листопада)
 

Фото: facebook.com

Макс Кідрук «Не озирайся і мовчи» (Хмельницький)

Презентація нового роману «Не озирайся і мовчи»– це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, травлі у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.

Коли: 18:30

Де: Монотеатр «Кут», вул. Проскурівського Підпілля, 34.

Вартість: 50 гривень

Школа Волонтерів

«Школа Волонтерів» покликана активізувати волонтерський рух серед учнівської та студентської молоді, навчити молодь правильно визначати свою мотивацію та сфери діяльності, створити «кадровий резерв» для подальшої діяльності, опираючись на найкращі методичні розробки закордонних та вітчизняних волонтерських організацій.

Коли: 18:00

Де: вул. Кам'янецька 58/1

Вартість: безкоштовно

Фотовиставка мистецького проекту "Життя на "нулі" Юрія Величка

Автором виставки фотографій «Життя на «нулі» є фронтовий фотограф Юрій Величко, який з лютого 2015 року до березня 2017 року служив у складі 46-го окремого батальйону спеціального призначення «Донбас–Україна».
Перебуваючи на військовій службі, як навідник танку, автор не покинув свого улюбленого заняття – фотографії.

Коли: 16:00-18:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56.

Вартість: безкоштовно

Мистецький проект "Революція: простір гідності, свободи і єднання"

Проект реалізовується Хмельницьким обласним художнім музеєм спільно з фотохудожником Сергієм Аніськовим.

Коли: 16.00.

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47.

Вартість: Безкоштовно.

Майстер-клас "Як побудувати ефективний відділ продажів"

На майстер-класі Ви дізнаєтесь: чому так складно з кадрами в продажах; як знайти, розпізнати і найняти ефективного «продажника»; як створити систему і перейти від ручного управління до системного; як змінився покупець і як на це реагувати; інтеграція відділу продажів і відділу маркетингу. Курка чи яйце?

Коли: 18:30-21:30

Де: Коворкінг-центр "Тетріс" у ТЦ "Либідь Плаза, вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 240, 290 гривень

 Середа (22 листопада)

Фото: karabas.com

Концерт гурту «Без обмежень»

Музиканти презентують новий альбом. Кожен виступ «Без обмежень» – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. Переконатися у цьому хмельничани зможуть уже незабаром.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 70-250 гривень

Балет «Есмеральда»

Хореографічна вистава «Есмеральда» мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Дівчині доводиться зробити складний вибір між вірністю і життям. Та над справжнім почуттям не підвладний ні час, ні люди.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Варість: 35-100 гривень

Четвер (23 листопада)

Фото: black-white.tv

Зустріч "Освіта та кар'єра в Канаді"

До Хмельницького приїде міжнародний представник одного з найпопулярніших коледжів Канади - Conestoga College. Теми, які будуть розглянуті на зустрічі: вища та післядипломна освіта в Канаді; можливості роботи під час та після навчання; професійне стажування під час навчання (Co-op); можливості легальної іміграції після завершення навчання.

Коли: 18:00

Де: вул. Кам'янецька, 21

Вартість: Вхід вільний

ІТ-конференція "Project Management"

Зустріч присвячена вивченню управління проектами. Теми доповідей: 1. Оцінка проектів на етапі продажу. Практичні рекомендації та поради ; 2. Шкідливі поради для розподілених команд.

Коли: 18:30-21:00

Де: вул. Зарічанська 3/2

Вартість 200 гривень, у день заходу 250, для студентів вишів знижка 50%

Комедія «За двома зайцями»

Це історія про цирульника Свирида Голохвостого, який намагався розбагатіти, одружившись із багатою міщанкою Пронею Сірко, і, водночас, залицявся до бідної дівчини-красуні Галі.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-100 гривень

П'ятниця (24 листопада)

Фото: facebook.com

Художня виставка "Благословенний листопад"

Заслужений художник України Михайло Андрійчук з нагоди відзначення поважної дати презентуватиме художню виставку «Благословенний листопад». Ласкаво просимо завітати на ювілейний вернісаж видатного подільського художника.

Коли: 17:00

Де: Музей історії міста Хмельницький, вул. Проскурівська, 30

Вартість: безкоштовно

Захід до Дня пам'яті жертв Голодоморів

До Дня Пам'яті жертв Голодоморів центр "Плоскирів" проведе тематичну бесіду про жахливі події Голодомору в Україні. Також під час заходу відбудеться перегляд документальних стрічок про голодомор, як геноцид українського народу, його причини, перебіг і наслідки.

Коли: 16:30-18:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90.

Вартість: безкоштовно

Творча зустріч з гуртом "Фіолет"

ФІОЛЕТ – один з найпопулярніших концертуючих гуртів України. На рахунку команди – кілька повноцінних студійних альбомів. Ми ж на зустрічі в Книгарні «Є» обіцяємо яскраве спілкування з музикантами. Дізнаємося більше про нових учасників гурту, про плани на майбутнє, ну і найголовніше – про нірвану, яка «є», «була» і «буде».

Коли: 14:00

Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2

Варість: безкоштовно

Семінар "Актуальні зміни інструкції БТІ. Аспекти обігу нерухомості"

Практичні семінари стануть корисними і цікавими для фахівців підприємств, що здійснюють технічну інвентаризацію об'єктів нерухомого майна, інженерів технічної інвентаризації, підприємств будівельної галузі, споживачів та власників нерухомості, нотаріусів, рієлторів, юристів, проектувальників, вчених та інженерів-будівельників.

Коли: 9:00-18:30

Де: конференц-зал Хмельницької ТПП, вул. Подільська, 109/1.

Вартість: 1450 гривень

Концерт піаніста Юрія Кота

Заслужений артист України Юрій Кот гратиме з академічним симфонічним оркестром обласної філармонії. У програмі – Й. Гайдн, Симфонія №44 (e-moll) «Trauer» і Й. Брамс, Концерт №2 (B-dur) для фортепіано з оркестром, тв. 83.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 30-40-50 гривень

Про решту подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую