ye-logo.v1.2

Хмельничанин Олександр Пономарьов дасть сольний концерт на головній сцені країни

Культура 3956
Перший сольний концерт Сашко Пономарьов дав у 27 років.
Перший сольний концерт Сашко Пономарьов дав у 27 років.. Фото: ru.tsn.ua

Заспіває наш земляк для своїх шанувальників у рамках великого всеукраїнського туру.

В неділю, 26 листопада у Національному Палаці Мистецтв «Україна» відбудеться великий сольний концерт Олександра Пономарьова «Полонила ти». Артист співатиме у супроводі національного симфонічного оркестру «Київська камерата».

«Усі, хто прийде в неділю на концерт, матиме унікальний шанс наживо почути добре знайомі пісні, познайомиться з новими і згадати всі ті щасливі моменти, які кожен із нас переживав під музику головного романтика країни», - розповіла прес-секретар співака Наталія Бондаренко.

Олександр заспіває відомі пісні у новому антуражі, такі як: «Зіронька», «Варто, чи ні», «Серденько», «Ти моя», «Він чекає на неї», «Ніченькою темною», «Чомусь так гірко плакала вона», «Я люблю тільки тебе», «Я ніколи нікому тебе не віддам», «Мамі», «Заспіваймо пісню за Україну», «Недозволена» та інші.

До речі, Наталія повідомила, що майже усі квитки на концерт розкуплені. Ціна білетів коливалася від 200 до 2000 гривень. Згідно ресурсу parter.ua, є ще квитки в першому ряду, які коштують від 900 до 1850 гривень. Є й дешевші – на балконі. Ціна коливаються від 250 до 330 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую