ye-logo.v1.2

«Отдыхаем вместе» з Хмельницького здобули срібло на Лізі Сміху

Культура 6542
Хмельничани посіли друге місце на чемпіонаті гумору
Хмельничани посіли друге місце на чемпіонаті гумору. Фото: liga-smexa.com.ua

Хмельничани увійшли в трійку кращих команд цього сезону.

Сьогодні, 24 листопада, на каналі «1+1» відбувся третій фінал Ліги Сміху. У 2017 році він став міжнародним, адже серед фіналістів – гумористи з Молдови. У вирішальній грі сезону змагалися одразу три команди: «Отдыхаем вместе» (Хмельницький), «Загорецька Людмила Степанівна» (Львів) і «Стоянівка» (Молдова).

Хлопці з Хмельницького вперше потрапили у фінал фестивалю гумору, як і їх тренер Оля Полякова. Всього у грі було три конкурси: полотно, музичний номер з зіркою та пародія.

У першому змаганні хмельничани отримали тему «Еммі» - американська телевізійна нагорода. На сцені хлопці згадали чи не всі шоу, які транслюють на українському телебаченні, а Олю Полякову навіть змусили зіграти переможницю проекту «Зважені та щасливі».

Для конкурсу з зіркою «Отдыхаем вместе» запросили ще одного відомого гумориста з Хмельницького Дядю Жору. «Дядя Жора і «1+1» не бачилися з 2006 року» - на такій іронічній ноті пройшов весь їхній музичний номер.

А у конкурсі пародій хмельничани представили залу своє бачення стотисячного випуску «Караоке на майдані».

На жаль, найвищий п’єдестал Ліги сміху цього сезону команді з Хмельницького не вдалося підкорити. За результатами голосування журі, після трьох конкурсів перемогу здобула команда «Стоянівка». Але цього разу організаторам довелося також врахувати голос залу, додавши один бал львівській команді. Таким чином цього року чемпіонами Ліги Сміху стали дві команди «Стоянівка» і «Загорецька Люмила Степанівна», а хмельничани здобули почесне срібло.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую