ye-logo.v1.2

Сліпі прослуховування «Голос. Діти 4»: одразу двоє хмельничанок змусили журі повернути крісла

Культура 5396
Олександра виступила на шоу у день свого народження
Олександра виступила на шоу у день свого народження. Фото: скріншот з відео

У дитячому талант-шоу взяли участь Олександра Мазур з Кам’янця-Подільського і Ангеліна Шимкова з Городка.

Сьогодні, 26 листопада, на каналі «1+1» відбувся черговий випуск сліпих прослуховувань шоу «Голос. Діти». Серед членів журі, які набирали команди, MONATIK, Наталія Могилевська, гурт «Время и Стекло». Хоча всі команди зіркових тренерів були майже повністю сформовані, двом дівчатам з Хмельницької області все ж вдалося переконати суддів у тому, що вони варті пройти далі.

Спочатку на сцену шоу вийшла 14-річна школярка з Городка Ангеліна Шимкова, виконавши пісню Христини Соловій. Своїм ніжним і чуттєвим вокалом юна співачка вразила Надю та Позитива, ставши частиною їхньої команди.

Ангеліна розповіла, що окрім музики обожнює футбол. Любов до спорту привив їй батько, для якого вона стала особистим спортивним кореспондентом. Дівчинка мріє дописати гімн для футбольного клубу «Динамо», прагне стати відомою і познайомитись з Андрієм Ярмоленко.

Наступною хмельничанкою, яка сьогодні виступила на «Голосі. Діти», стала 12-річна Олександра Мазур. Артистка виконала цікаву версію української народної пісні «Ти до мене не ходи» і потрапила до команди MONATIKа, зайнявши останнє вакантне місце. Цього разу дівчинці пощастило, адже минулого сезону вона не встигла показати суддям свій талант.

«Ти мене підкорила своїм смішком і талантом. Я сумнівався, бо це було останнє місце. Але ти зробила все для того, щоб я повернувся», - сказав Дмитро Монатік після виступу Олександри.

Раніше у шоу пройшов ще один маленький хмельничанин. У другій серії сезону 12-річний Єгор Горлов з міста Нетішин заспівав пісню Подоляночка. Талановите виконання змусило учасників гурту «Время и Стекло» повернутися і забрати Єгора у свою команду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую