ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 26-28 січня

Культура 4044
З Сайтом Є ваші вихідні будуть завжди насичені
З Сайтом Є ваші вихідні будуть завжди насичені. Фото: persha.kr.ua

Програма заходів.

Останні вихідні січня виявилися багатими на події. Найближчими днями у нашому місті заплановані заходи на будь-який смак.

Будуть вечори поп-музики, року, класики і навіть поєднання року з класикою. Для любителів чогось оригінального у місті відбудеться батл роботів, а поціновувачів літератури запрошують на зустріч, де обговорюватимуть книгу Елізабет Ґілберт "Їж, молись, кохай".

Гарна новина для тих, хто вивчає, або планує вивчати англійську мову. Одразу три різних зустрічі, де спілкуватимуться англійською, відбудеться у Хмельницькому.

Про діток також подбали. Крім низки вистав, малеча зможе провести вечір з Фіксиками, веселими аніматорами, відвідати кілька цікавих і пізнавальних лекцій.

Не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва ви зможете переглянути виставку фотографій "З балкончика" Валерія Дядюри з міста Ромни. А у відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки експонується виставка живопису нейрохірурга Віталія Літучого. Крім того, у Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють низку експозицій: виставка робіт учасників обласного мистецького конкурсу імені Людмили та Миколи Мазурів "Подільська палітра", експозиція "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставка живопису, скульптури з музейної колекції "Соборність України. Естафета поколінь", ювілейна виставка живописних та графічних робіт родини Анісімових.

Щоб ви змогли провести вихідні продуктивно та із задоволенням, Сайт "Є" зібрав для вас найцікавіші події, які відбудуться в Хмельницькому цими вихідними!

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ
П'ятниця (26 січня)

 

Фото: childdevelop.com.ua, world-languageschools.com

Лекція «Теорія кольору і як його використовувати в житті»

Що таке колір? Як із ним працюють художники, дизайнери, стилісти? Нам щодна на очі потрапляють сотні кольорів і кожен із них щось означає і виконує свою функцію. Колір не тільки допомагає відрізнити зіпсоване яблуко від свіжого, а й визначає те, як зробити наші профілі в інстаграмі успішними та гарними, таке само й одяг - виразним і привабливим.

Коли: 18:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Relationships

Любиш англійську, але повправлятися нема де? Є! English Speaking Club завжди готовий до нових учасників. Тут завжди актуальні теми та доброзичливі учасники. Креативність, активність, розум - це про них.

Коли: 17:00

Де: Центр "Вікно в Америку", Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Концерт «Іспанська пристрасть»

Хмельницчан запрошують на концерт за участю академічного симфонічного оркестру обласної філармонії. Диригентом буде Раміро Аріста (Аргентина), а солістом –гітарист Максим Заводний.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50-60 гривень

Концерт кавер-гурту "Видрові доли

Хмельницький кавер-гурт "Видрові доли" готує програму, із якою виступатиме в аут-пабі "Уругвайський льотчик". Хлопці надають нового звучання відомим композиціям.

Коли: 20:00

Де: Аут-паб "Уругвайський льотчик", Старокостянтинівське шосе, 6

Вартість: 50 гривень

Виступ кавер-гурту "100 хвилин"

На відвідувачів чекає безліч композицій у таких музичних напрямках R&B, Pop, Pop-rock, Disco, Jazz, Funk.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Вечір авторських пісень

На музичному святі Клуб авторської пісні презентуватиме програму авторів-музикантів. Серед них Андрій Шамрай, Віка Забавка, Лілія Кліпова, Віктор Відоменко.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

 Субота (27 січня)

 

Фото: facebook.com

Дитяча субота «Хто така Мельпомена і навіщо потрібен театр»

Зустріч для дітей 4-8 років та їхніх батьків. Ця субота присвячена тетару. На зустріч завітають гості зі студії "Пармезан" та розкажуть про свої театральні здобутки. Також діток навчать самостійно створювати театральні маски.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Концерт гурту "MORJ"

Два голоси, дві гітари, флейта, біт-бокс і всілякі хіміко-аюрведичні спецефекти - акустичний дует MORJ Сергія Білозьорова та Романа Голобороди з новими пісня готовий виступати. Кожен їхній концерт - це суцільний експеримент, справжня вистава, занурення в наші серця.

Коли: 19:00

Де: Vine shop & bar BARREL (Вина Криму), вул. Івана Франка, 10

Вартість: 80 гривень

Виступ Богдана Совика

Богдан Совик - повен музичної енергії й готовий нею ділитися. Стиль 60-70-их вразить усіх, хто завітає. Музика, яка раз і назавжди змінила світ.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Літературний захід "Говоримо про..."

Аби прочитані книги не були забутими, їх треба обговорювати. І чим більше, тим краще. Якщо у тебе немає такої компанії, то Літературний БАЗАР
Хмельницький чекає в гості. Цього разу обговорюватимуть книгу Елізабет Ґілберт "Їж, молись, кохай".

Коли: 18:30

Де: Кафе "Еклер", вул. Соборна, 43

Вартість: безкоштовно

Конференція з Інтернет-маркетингу

Для підприємців та маркетологів західної України, для нетворкінгу, знайомств та обміну досвідом, у Хмельницькому проведуть перший регіональниу конференцію з Інтернет-маркетингу. На Вас чекають лекції, лайфхаки, факапи та фідбеки від п’яти експертів з Одеси, Києва і Кракова.

Коли: 9:00-18:00

Де: Клуб «СВ», вул. Cвободи, 1A

Вартість: 450-950 гривень

Лекція "Театр, у який закохуються"

Закохуються в краєвиди, подорожі, у жінок... А чи знали ви, що можна кохати театр?! А Наталія Хілобок, театрознавиця, викладачка Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого, знає і готова поділитися тим, яким має бути такий театр.

Коли: 17:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71, кім. 36

Вартість: безкоштовно

Казка про Омелька

Це історія про те, як у казковому королівстві сталася біда: плаче молода Царівна, вередує та й годі, і ніхто не може її розвеселити. Кого тільки батько Цар не запрошував, та все дарма. Навіть гадки нема, хто зможе допомогти. А хоча..., чи не той то Омелько, що жне жито помаленьку ? Ну, звичайно, він, бо саме він пошкодував Щуку та відпустив назад в ополонку її діток. І тепер, по щучому велінню, по Омельковому хотінню збудуться будь-які чудеса.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25 гривень

Зустріч-дискусія "Безпека іноземців у місті - English speaking club"

У всіх охочих з'явилася чудова можливість поспілкуватися з з поліцейськими з України та США. Організатори обіцяють смаколити та каву всім учасникам.

Коли: 12:00

Де: Мовна школа "ОЛА", вул. Пекарський, 6

Вартість: безкоштовно

Зимовий батл роботів

На відвідувачів чекає історія роботів, батл серед команд робототехніків, презентація роботів, зустріч із роботом, надрукованим на 3D-принтері, танці з роботом Альфа.

Коли: 14:00

Де: Комп'ютерна академія "ШАГ", вул. Подільська, 93 (2-ий поверх)

Вартість: безкоштовно

Розваги з Машею й Дашею

Незабутні вихідні своїм дітям влаштувати напрочуд легко, тим паче, коли чекають розваги з Машею й Дашею і солодощі. А хто не любить солодощі?!

Коли: 17:00

Де: ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2А (між ДРЦ "Чудо Парк" та кінотеатром "Мультиплекс")

Вартість: безкоштовно

Посиденьки за кавою "Let's talk!"

Посиденьки плануються для всіх, хто хоче поспілкуватися англійською. Також на вас чекають нові знайомства, кава, чай, смаколики.

Коли: 17:00

Де: Арт-кафе KavaLava, вул. Соборна, 43

Вартість: 50 гривень

 Неділя (28 січня)

Фото: з архіву

Концерт «The BEST of ROCK»

У Хмельницькому відбудеться концерт рок-музики у виконанні симфонічного оркестру обласної філармонії. Рок і класика зіллються воєдино і створять неперевершену, драйвову і піднесену атмосферу.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обасна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Музична комедія "Фараони"

За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну? А про це у виставі.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Вечірка "SalsaDanceParty"

Ти любиш танцювати, але тобі не вистачає компанії? Ось, тепер є. Танцювальна вечірка "SalsaDanceParty" чекає на всіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Salsa Victoria - Школа соціальних танців, вул. Старокостянтинівське шосе, 7Б, 4-ий під'їзд

Вартість: 30 гривень

Хмельницькі міські кваліфікаційні змагання з рукопашного бою

До участі в змаганнях допускаються спортсмени рукопашного бою школи Самсон-Право віком 7-9, 10-11, 12-13, 14-15 років, які підготовлені за правилами змагань із рукопашного бою
із легкого, дозованого та безконтактного видів.

Коли: 9:00

Де: ОЦФВУМ, вул. Пилипчука, 41

Вартість: за участь у 1 версії - 80 гривень, у 2 версіях - 140 гривень, за участь у 3 версіях - 180 гривень, за участь у 4 версях - 200 гривень

Вистава "Чарівні сніжинки"

Театр ляльок підготував виставу для маленьких відвідувачів. "Чарівні сніжинки" вже чекають. Мало хто знає, але перед Новим Роком сніжинки бувають чарівними і можуть виконати
будь-яке бажання. Саме такі чарівні сніжинки Сніговичок подарував Ведмедику. Про це дізналася хитра Лисичка і розпочалися справжні зимові пригоди та новорічні дива.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25 гривень

Вечір із Фіксиками

Фіксики готують для діток яскраве пізнавальне шоу зі справжньою дискотекою.

Коли: 17:00

Де: ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2А (між ДРЦ "Чудо Парк" та кінотеатром "Мультиплекс")

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую