ye-logo.v1.2

Жителька області потрапила до фіналу онлайн-кастингу реаліті "Топ-модель по-українськи"

Культура 3834
Тепер дівчина має відзняти відео-презентацію
Тепер дівчина має відзняти відео-презентацію. Фото: wmodel-kasting.novy.tv

16-річна дівчина з міста Полонне змагатиметься за місце у шоу.

Вчора на сайті Нового каналу визначилося 60 щасливчиків, які брали участь в онлайн-кастингу, і зможуть продовжити боротьбу за місце у проекті. Експертна команда проекту вибрала зі 100 хлопців і 100 дівчат по 30 тих, хто проходить до наступного етапу. Серед них 16-річна Даша Рожковська. 

У своєму профілі на сайті проекту, хмельничанка зазначила: «Я за своє життя займалася багато чим: туризмом, танцями, грою на саксофоні, гімнастикою, волейболом. Також я дуже люблю фотографувати, але не менше люблю позувати сама в найрізноманітніших місцях. А ще я люблю подорожувати, тож коло моїх захоплень досить різноманітне. Зараз я закінчую військовий ліцей, але маю велике бажання спробувати себе і надалі реалізуватися в модельному бізнесі».

Учасники фінального етапу онлайн-кастингу отримують завдання – зняти про себе короткий ролик-презентацію.

«У 30-ках фіналістів хлопців і дівчат усі набрані раніше голоси обнуляються. Голосування на фінальному етапі розпочинається з «чистого аркуша», за відеовізитки, які надіслали нам фіналісти, - пишуть на сайті. - Учасник, чиє відео набере максимальну кількість голосів на сайті в період з 22 лютого по 5 березня (до 18:00), автоматично потрапляє до 30-ки учасників третього сезону проекту модельного реаліті і отримує шанс поборотися за перемогу і звання «Топ-модель по-українськи» та головний приз – 100 тисяч гривень».

Як повідомляють організатори реаліті, паралельно онлайн-кастингу проходять «живі» кастинги. Зйомки нового сезону «Топ-моделі по-українськи» розпочнуться вже навесні, а на екрани він вийде в осінньому сезоні.

Нагадаємо, у попередньому етапі онлайн-голосування за місце у шоу змагалися майже 20 хмельничан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую