ye-logo.v1.2

Зустрічайте концерт Олега Винника в Хмельницькому На правах реклами

Культура 4466

Містер Щастя, як відомий фанатам Олег Винник, знову запрошує шанувальників своєї творчості на концерт

Як завжди про місця, слід подбати заздалегідь, адже не кожен артист здатний зібрати аншлаги в Палаці «Україна» тричі поспіль. А блакитноокий красень може похвалитися і цим. Причому справа не тільки в красі та харизмі артиста, але і в його професіоналізмі. Тільки на живому концерті, можна повністю відчути всю глибину та красу голосу вокаліста.

Олег Винник вже давно підкорив серця українських жінок, завдяки своїй індивідуальності та сценічній чарівності. А енергія його пісень на тривалий час забезпечує окриленість і радість.

Всього за кілька років він став найпопулярнішим солістом країни. За цей досить короткий період Олег Винник встиг випустити 4 альбоми, а тринадцять його пісень стали популярними кліпами в Україні і не тільки.

Секрет успіху його творчості полягає в піснях, які підкорюють своєю простотою і душевністю. Уже з перших мелодій співак з глядачем «на ти», про що свідчать назви композицій: «Не ти», «Лише ти одна», «Хто тобі сказав», «Лише для тебе».

Особливу популярність отримали його хіти, в яких розгортається справжня історія, палає вулкан почуттів і переживань: «Вовчиця», «Ніно», «Ангел».

Артист дивує не тільки яскравими композиціями, а й неповторними шоу-програмами. Олег Винник ретельно продумує і готує унікальні сценографії, що дозволяють створити неповторну атмосферу, в яку занурюється весь зал. Крім хітів, співак завжди готовий дивувати своїх фанатів новими композиціями, а також спеціальними сюрпризами, як, наприклад, зарубіжними гостями.

Тому якщо ви втомилися і хочете відпочити душею і серцем, не пропустіть шансу зустріти свого кумира на сцені. Вас обов'язково чекає приготовлена приголомшлива програма, сюрпризи від організаторів, і улюблені пісні від відомого співака.

Не пропустіть свій шанс отримати щасливий квиток.

Квитки на концерт у Хмельницькому https://khm.kontramarka.ua/ru/oleg-vinnik-ti-v-kursi-hmelnickij-45139.html

Квитки на концерт в Івано-Франківську https://if.kontramarka.ua/ru/oleg-vinnik-ti-v-kursi-ivanofrankivsk-45307.html

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую