ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 19-25 березня

Культура 2518
Щоб ви не сиділи вдома, ми підготували підбірку подій на тиждень
Щоб ви не сиділи вдома, ми підготували підбірку подій на тиждень. Фото: bigredseo.com

Програма заходів.

На календарі третій тиждень весни, а за вікном – все ще панує зима. І хоча поки що погода не дозволяє побалувати себе довгими теплими прогулянками, хмельничанам сумувати не доведеться. Протягом наступного тижня для містян запланували чергову порцію цікавих заходів на будь-який смак.

Вже у понеділок усі охочі зможуть взяти участь у конкурсі зі створення статтей у Вікіпедії, а в вівторок відвідати презентацію книги, або ж концерт органної музики.

У середу в місті відбудеться танцювальна вечірка у стилі «тверк». Якщо ж вам хочеться на музичний концерт, наступного дня гурт "Один в каное" презентує в Хмельницькому новий альбом. Також у четвер пройде подільський енергетичний форум "GreenEnergy".

Для батьків, які бажають покращити стосунки з дітьми, зрозуміти їхню поведінку та вберегти від зайвих тривог і страхів на вихідні проведуть тренінг "Дитячий садок, радість і тривога, або Як пройти адаптацію". Для дизайнерів-наставників, арт-директорів, початківців/досвідчених/скептичних організують п’ятигодинний воркшоп "Designers Self Management". А якщо ви ще не придумали, як організувати весілля, для вас запланували вечірку для наречених.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку живопису «Рефлекторний взаємозв’язок», виставку картин «Жити мистецтвом» 13-річної Аріни Чабан, фотопроект Інни Шинкаренко «Чоловік про жінку», міні-виставку «Шевченкіана в музейній колекції». В арт-центрі «MASLO» показують виставку «Maslo Photo Residency», в приміщенні музею історії міста Хмельницький виставку військової мініатюри «WW2micro. Друга світова в мініатюрі». У виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка фотографій "Одеса та одесити" Олега Куцького, у фотомузеї виставка фотографій одеситки Валентини Опольської "Світ жіночого портрета". Виставку картин Надії Храмової «Легкий настрій» можна переглянути в галереї "На Проскурівській".

Отож, щоб не пропустити найцікавіше, плануйте своє дозвілля завчасно разом з Сайтом Є.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (19 березня)

Фото: з архіву редакції

Конкурс "Культурна спадщина та видатні постаті краю"

Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека братиме участь у конкурсі зі створення статтей у Вікіпедії "Культурна спадщина та видатні постаті краю". Конкурс сприятиме поширенню знань проь культурну спадщину, видатних постатей та уродженців краю завдяки використанню онлайн-ресурсів Вікіпедії.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Вівторок (20 березня)

Фото: Life Academy

Концерт органної музики "Баху - 333!"

Невдовзі 333 річниця з дня народження видатного композитора, органіста, скрипаля. Участь у концерті беруть Наталія Молдован (орган), Олена Леонова (сопрано), Тарас Малик (флейта), Ольга Абакумова (сопрано).

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Презентація збірки Артема Полежаки "Навісні пісні"

Це "Камасутра", "Майн кампф" і кримінально-процесуальний кодекс в одному томику. Це коротка інструкція з виживання з використанням усіх методів, способів і засобів. Це правила життєвого руху у вільному трактуванні, дозволеному й недозволеному. Це корисні копалини, які рідко добуваються в Україні.

Коли: 18:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Середа (21 березня)

Фото: napolitoday.it

Вечірка "Twerk Sugar"

На вас чекають запальні танці у стилі twerk, rnb та trap.

Коли: 21:00

Де: НК "САХАР", вул. Купріна, 3

Вартість: жінкам безкоштовно, чоловікам - 50 гривень

Четвер (22 березня)

Фото: comma.com.ua

Концерт гурту "Один в каное"

"Один в каное" презентує в Хмельницькому новий альбом у рамках всеукраїнського туру. Нестандарний підхід до музики, особливе її бачення та представлення слухачам, котрих стає усе більше.

Коли:19:00

Де: Будинок культури, вул. Проскурівська, 43

Концерт "Чарівна флейта"

Участь у концерті беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент Андрій Савчук (м. Київ), солісти Мирослава Сіренко (флейта), Ярослава Некляєва (арфа). У концертній програмі твори Моцарта. Бетховена.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Клуб настільних ігор "Четвергові настолки"

Запрошують усіх охочих. Організатори обіцяють багато настолок, гірлянд і гарну компанію. Серед настолок вибухові кошенята, знахідка для шпигуна, цитаделі, Орандж Квест, свинтус, діксіт, уно та інші.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Подільський енергетичний форум "GreenEnergy"

На форум запрошують власників та топ-менеджмент підприємств Хмельницької, Вінницької та сусідніх областей, зокрема підприємтсв, що працюють в енергетичному та суміжних секторах економіки. Також на форуму відбудеться виставка енергоефективного обладнання.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (23 березня)

Фото: YouTube

Презентація фільму "У Нас Був Шкільний Бал"

Не обов'язково для того, щоб зняти гарний фільм, бути висококласним професіоналом, мати суперобладнання та купу грошей. Величезне бажання іноді здатне зробити набагато більше. Про це яскраво свідчить фільм "У Нас Був Шкільний Бал", який зняли хлопці-аматори.

Коли: 19:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: безкоштовно

Презентація книги Лори Підгірної "Печатка святої Маргарити"

Лора Підгірна вже презентувала свій успішний український істроричний вестерн "Пригоди Марка Шведа. Червона Офелія" (2017 р.). Ця ж книга - продовження пригод. Що ж підготувала авторка для читачів?!

Коли: 15: 00

Де: Хмельницька міська централізована бібліотечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Субота (24 березня)

Фото: goldstar.com

Вечірка для наречених/Wed_bride_party

Ще не придумали, як організувати весілля? Тут уже це знають і гоові поділитися. Провідні спеціалісти весільної сфери допоможуть Вам розібратися в організації весілля. Чудова нагода в затишній атмосфері отримати відповіді на питання, які вас цікавлять у період підготовки весілля.

Коли: 19:00

Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Дитячий садок, радість і тривога, або Як пройти адаптацію"

Для когось дитячий садочок рідний і сповнений спогадами про безтурботне дитинство, а для когось - це тривога, розпач, сльози, навіть страх. Чому так, відповість цей тренінг. Захід розрахований на батьків та всіх, хто бажає покращити стосунки з дітьми, зрозуміти їхню поведінку та вберегти від зайвих тривог і страхів.

Коли: 17:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 180 гривень

Воркшоп "Designers Self Management"

Воркшом триватиме 5 годин і буде корисний для дизайнерів-наставників, арт-директорів, початківців/досвідчених/скептичних чи з частково втраченим вогником ув очах. Також він вартий уваги, якщо ви плануєте працювати самостійно чи розглядаєте це в перспективі. Лектор Макс Ширко - керівник та арт-директор The23.design, куратор курсів у Projector, видає онлайн-журнал Telegrat.Design.

Коли: 12:00

Де: Avivi IT Academy, вул. Подільська, 109 (5-ий поверх)

Вартість: 650 гривень - до 23.03; 700 гривень - у день заходу

Дитяча вистава "Троє поросят"

Були собі троє поросят ніф-Ніф, Нуф-Нуф та Наф-Наф. Усе літо вони бавилися в зеленій травичці, грілися на сонечку й ніжилися в калюжах. Але прийшла осінь й довелося думати, де б то зимувати. Ніф-Ніф зробив собі будиночок із соломи - так найпростіше і найшвидше. Нуф-Нуф теж зробив, правда, із гілок і тонких лозинок. А от Наф-Наф натягав каміння, місив глину, не поспішаючи, старанно будував собі будинок - надійний, міцний. Навідався до них Вовк...

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти".

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

 Неділя (25 березня)

Фото: theatrestaritsky.com.ua

Прем'єра комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-100 гривень

Дитяча вистава "Пан Коцький"

В одного чоловіка був кіт, та такий старий, що вже й нездужав мишей ловити. От хазяїн його і виніс до лісу, мовляв, нащо той йому. Покинув і поїхав. От здибала його Лисичка, представився кіт Паном Коцьким. А Лисичка й запропонувала бути йому за жінку, а він їй за чоловіка аби був. Що з того вийшло, побачите на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти".

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую