ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 26 березня - 1 квітня

Культура 2435
Яскравих вражень та приємних емоцій!
Яскравих вражень та приємних емоцій!. Фото: UA Modna

Програма заходів.

Останній тиждень березня розпочнеться з чаювання у відділку поліції. А вже наступного дня у Хмельницькому виступить національний балет Грузії "Сухішвілі". Цього ж дня в арт-центрі Масло» відкриють виставку фотографій 18+ "Політика тіла".

У середу хмельничан запрошують на безкоштовну ввідну лекцію курсу "IT Sales Management". У театрі Старицького тоді ж зіграють виставу Божевільна ніч, або №13", 

У четвер покажуть музичну комедію "Фараони". Від душі посміятися ви зможете під час Фестивалю студентського гумору, який відбуватиметься у приміщенні ХНУ 29 березня. Цього ж дня запланували науково-популярний лекторій 15х4, де розглядатимуть теми: ЛазериПолігаміяБунтПитання.

Ближче до вихідних хмельничан потішать порцією майстер-класів, коучингів і тренінгів. Хто планує незабаром одружитися, гарна новини – у п’ятницю стартує Весільна виставка "Wedding Fest 2018".

У Суботу в місті відбудеться Передвеликодній сільськогосподарський ярмарок, а в неділю діток запрошують на цікаві вистави до театру.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку картин «Жити мистецтвом» 13-річної Аріни Чабан, фотопроект Інни Шинкаренко «Чоловік про жінку», міні-виставку «Шевченкіана в музейній колекції». У виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка фотографій "Одеса та одесити" Олега Куцького, у фотомузеї виставка фотографій одеситки Валентини Опольської "Світ жіночого портрета". Виставку картин Надії Храмової «Легкий настрій» можна переглянути в галереї "На Проскурівській".

Отож, щоб не пропустити найцікавіше, плануйте своє дозвілля завчасно разом з Сайтом Є.

Понеділок (26 березня)

Фото: Рівняни - Ого

Чаювання у відділку поліції

Вечір понеділка в особливій компанії. У програмі: повивання чаю зі смаколиками, огляд місцини, де працюють поліцейські, участь у зміні патрулю, жива бібліотека, де зможете вивідати практично все з життя поліції, подарунки всім учасникам

Коли: 18:00

Де: Управління патрульної поліції в Хмельницькій області, вул. Коцюбинського, 35/2

Вартість: безкоштовно

Вівторок (27 березня)

Фото: НикВести

Концерт національного балету Грузії "Сухішвілі"

Дивовижний оркестр та унікальні інструменти. 100 танцюристів та 2500 костюмів. Їх виступи подивились понад 90 мільйонів глядачів. Кожен рік на них чекають у різних країнах світу. Тепер "Сухішвілі" виступить в Хмельницькому!

Коли: 19:00

Де: Обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків:300-800 гривень

Фотовиставка проекту "Політика тіла"

Виставка є тематичною вибіркою з блоку харківської школи фотографії у колекції Тетяни та Бориса Гриньових. Художники - Євген Павлов, Олег Мальований, Сергій Солонський, Роман Пятковка. Організатор - Grynyov Art Foundation. Концепція Галини Глеби. Дизайн Ольги Федорової. Асистентка - Катерина Стременецька.

Коли: 18:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Середа (28 березня)

Фото: 24СМИ

Сімейний майстер клас "Золоті" правила виховання дітей"

На майстер класі розглядатимуться "золоті" правила виховання дітей у віці від 0 до 12 років. Учасники дізнаються основні принципи правильного виховання, те, як уникнути помилок своїх батьків у вихованні, як виховати гармонійну самодостатню особистість, як стати другом і авторитетом для своєї дитини.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 390-540 гривень

Прем'єра комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-100 гривень

Ввідна лекція курсу "IT Sales Management"

Цей курс стане корисним для вас, якщо ви хочете розібратися зі специфікою продажів в ІТ, бажаєте навчитися продавати та переконувати, хочете постійно спілкуватися з новими людьми, цікавитеся сучасними технологіями.

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштовно

Четвер (29 березня)

Фото: з архіву редакції

Концерт РОК-Симфонія

ROCK SYMPHONY – єдиний монолітний твір. Сценографія, режисура та спецефекти забезпечують неповторне сприйняття музики, відчуття драматургії, закладеної в ній. Під час перформенсу ніщо неподільно. Глядачі стають учасниками події. Непередавана атмосфера єднає усіх у грандіозному задоволенні.

Коли: 19:00

Де: Обласна філармонія, вул.Гагаріна, 7

Вартість: 200-650 гривень

Фестиваль студентського гумору

Студенти не лише вчаться, пишуть конспекти, сперечаються з викладачами та прогулюють пари, вони ще й полюбляють добре пореготати над хорошими жартами.

Коли: 16:10

Де: Хмельницький національний університет, вул. Інститутська, 11

Вартість: безкоштовно

Лекторій "ЛазериПолігаміяБунтПитання"

Цього разу на лекції 15 хв про лазери від Романа Федоченка, 15 хв про полігамію від Айі Свідерської, 15 хв про "бунт на продаж" від Світлани Баранової, 15 хв про відповіді на питання від Сергія Рибчинського.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Музична комедія "Фараони"

За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну? А про це у виставі.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень.

П'ятниця (30 березня)

Фото: з архіву

Весільна виставка "Wedding Fest 2018"

Найкращі фахівці весільної індустрії та представники Event-компаній запрошують на грандіозний фестиваль: Fashion-покази, весільний шопінг, розіграш цінних подарунків та гала-концерт. У програмі довжелеееезний список, тому варто варто прийти, подивитися, спробувати, купити, виграти.

Коли: 12:00

Де: Торгово-промислова палата Хмельницького, вул. Подільська, 109/1

Вартість: 50 гривень

TravelStory "Подорож Андами: від Колумбії до Патагонії"

Як проїхати в Латинську Америку й вижити? Про культуру, клімат, як усе спланувати так, аби мерзнути й мокнути менше? Регіони й ціни: а чи брати з собою гречку і як смачно приготувати кактуси? Де шукати пінгвінів і як догнати рожевих фламінго? Про це все і купу іншого, але не менш цікавого можна дізнатися на зустрічі.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість - 250 гривень

Майстер-клас "Мистецтво самопрезентації"

На майстер класі говоритимуть про стилі позиціонування, мета-меседж, узгодженість комунікативних сигналів, виявлення уподобань співрозмовника й побудову довіри, звукову самопрезентацію, візуальну самопрезентацію, одяг для успіху.

Коли: 18:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 250 гривень

Субота (31 березня)

 

Фото: з архіву

Велонавчання безпечної їзди

Поїздка вулицями в супроводі велотренера. Учасники дізнаються, де і як має рухатися велосипедист у місті, які правила дорожнього руху має знати і як їх виконувати, що означають дорожні знаки, як повернути ліворуч, де заборонено їздити, а де можна.

Коли: 12:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана, вул. Паркова

Вартість: безкоштовно

Передвеликодній сільськогосподарський ярмарок

Відбудеться передвеликодній ярмарок, на який запрошують фермерів, виробників сільськогосподарської продукції з усієї області, мешканців міст та сіл, які бажають вигідно продати та придбати продовольчі товари.

Коли: 8:00

Де: Від вулиці Свободи до Старокостянтинівського шосе, вул Прибузька

Вартість: безкоштовно

Зустріч із Орестом Зубом

Орест Зуб - онлайн-підприємець, мандрівник, блогар, письменник. Автор україномовного блогу про інтернет-бізнес, саморозвиток і подорожі - openmind.com.ua. На зустрічі Орест розповість про онлайн-бізнес як найкращий спосіб подорожувати та заробляти водночас, способи заробітку в подорожах та як йому вдалося відвідати понад 100 країн.

Коли: 12:00

Де: Клуб "СВ", вул. Свободи, 1А

Вартість: 350 гривень

Семінар "Система координат твого життя"

Цей семінар допопоже кожній людині дізнатися таємні коди своєї долі: цілі й завдання свого народження; свої невичерпні джерела фізичного, ментального і душевного здоров'я і багато чого іншого. Кожен учасник зрозуміє причини подій, які відбуваються в його житті та отримає всі необхідні інструменти для гармонізації своєї реальності. 

Коли: 13:00

Де: Приватний освітній центр "Простір", вул. Подільська, 124

Вартість: 600 гривень

Дитяча вистава "Веселі ведмежата"

У дідуся-ведмедя та бабусі-ведмедиці гостюють двоє маленьких онуків: веселі ведмежата Топ і Топка. Звісно ж, як і всі діти, ведмежата пусстують і потрапляють у різні кумедні ситуації. Дідусь повчає їх, але малі пустуни і це сприймають за гру. Як же бути?

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Неділя (1 квітня)

Фото: KidsVisitor.com

Дитяча вистава "Веселі пригоди Рудохвостика та Сіропузика"

Хто такий Рудохвостик? А хто - Сіропузик? Що це в них за пригоди такі були? А все дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую