ye-logo.v1.2

На Хмельниччині готуються до фестивалю імені Миколи Мозгового

Культура 3115
Деякий час Микола Мозговий проживав в Сарнові Волочиського району
Деякий час Микола Мозговий проживав в Сарнові Волочиського району. Фото: podillyastar.top

Гран-прі конкурсу естрадної пісні складе 15 тисяч гривень.

В травні-серпні 2018 року на Хмельниччині пройде конкурс молодих виконавців популярної естрадної пісні в рамках фестивалю естрадної пісні імені Миколи Мозгового. Організовують фестиваль управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва та Хмельницька обласна філармонія.

Як повідомляють організатори, мета творчого заходу – не лише вшанування пісенної спадщини Миколи Мозгового, популяризація його творчості, а й пошук молодих співочих талантів. Конкурс проходитиме у два етапи – 18-19 травня (відбірковий тур) та 22-24 серпня – фінал. Наразі ще можна подати заявку на участь у конкурсі. Прийматимуть їх до 30 квітня в обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва.Гран-прі конкурсу складе 15000 гривень.

Нагадаємо, Микола Мозговий – наш земляк, відомий український естрадний співак, композитор-пісняр, народний артист України. Деякий час він проживав у Сарнові на Волочищині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую