ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 20-22 квітня

Культура 2529
Сумувати точно не доведеться"
Сумувати точно не доведеться". Фото: З архіву редакції

Програма заходів.

Чергові квітневі вихідні порадують вас масою цікавих заходів. У хмельничан є чудова можливість протягом суботи-неділі зайнятися самовдосконаленням під час фестивалю гармонійного розвитку особистості "Мистецтво бути..!"

Не обійдеться без музичних приємностей цими днями. У п’ятницю до нас приїде «Лісапетний батальйон», у суботу виступить для містян хор, який приїхав аж із Арканзасу. Традиційно у багатьох закладах міста для вас запланували виступи драйвових музичних гуртів і запальні вечірки.

Крім відпочинку, хмельничан запрошують також долучитися до загальноміського прибирання і озеленення міста. У п’ятницю закликають усіх охочих прийти на безкоштовну консультацію до лікаря-онколога у рамках акції «Меланома стоп».

У неділю в книгарні Є пройде презентація нової книги Євгена Ліра «Підземні ріки течуть». Для малечі також гарна новина – на вихідні для них запланували дитячу суботу та кілька цікавих вистав.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку графіки Леопольда Левицького. У музеї історії міста показують художню виставку "Казковий світ кераміки руками дітей", де експонується понад 200 робіт вихованців Людмили Тершівської. В арт-галереї «Масло» триває виставка «Політика тіла». У Хмельницькій школі іконопису «Нікош» показують виставку «І воскрес Христос». Виставка Володимира Петровського "Емоції" гобелен та живописних робіт експонуються у «Галереї на Проскурівській». У музеї-студії фотомистецтва показують виставку «Київ 3018». В обласному краєзнавчому музеї експонують колекцію вітрильників в пляшках Володимира Ящука.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (20 квітня)

 

Фото: promedical, besmart.kz

Акція «Меланома стоп»

У Всесвітній день боротьби з меланомою, усі хмельничани зможуть безкоштовно пройти діагностику в онколога, та перевірити свої родимки на предмет захворювання на рак.

Коли: 9:00-15:00

Де: вул. Грушевського, 64, кабінет №1.

Вартість: безкоштовно

Перший форум візажистів

На заході порушать питання: переваги професії візажиста, як себе зарекомендувати початківцю, як створити свій стиль роботи і виділитись серед конкурентів, базовий набір продукців для початківця, як привабити і втримати клієнта та багато іншого.

Коли: 14:00-19:00

Де: СВ-клуб, вул. Cвободи, 1A

Вартість: 500 гривень

 Виступ гурту "Лісапетний батальйон"

"Лісапет мій, лісапет..." чимало хто наспівува цю та інші пісні "Лісапетного батальйону". Співають просто, весело і про життя. Переможці проекту "Україна має талант" дають ювілейний концерт "Найкраще за 25 років".

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 200-250 гривень

Конкурс "Лідер читання - 2018"

Сьогодні відбудеться ІІ (міський) етап Всеукраїнського конкурсу, під час якого буде визначено 2 переможці – по одному з 5-го і 6-го класів, які отримають відповідно звання «Лідер читання - 2018» і продовжать змагання в обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка за звання «Лідер читання області».

Коли: 14:00-16:00

Де: Центральна бібліотека для дітей №12, Проспект Миру, 76/2

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: The Generation Gap

Розрив у поколіннях, різниця в думках, переконаннях, ставленні, можливі непорозуміння. Що з цим робити і , звісно ж, англійською.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (21 квітня)

Фото: автора

Дитяча субота «Таємниця лісу»

Хто ж ховається під затишним вогким мохом? Скільки тварин може вмістити в себе один ліс? Діти дізнаються про особливості та види живої природи у лісі, зокрема про рослин, наземних і підземних жителів. А допоможе шукати підказки у книгах про тварин Юлія Рахно.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Загальноміська толока

У Хмельницькому відбудеться загальноміська толока з прибирання зелених зон міста, прибережних смуг річок, висадження зелених насаджень. В обласному центрі проведуть День довкілля та День благоустрою територій населених пунктів, які зазвичай відзначаються у третю суботу квітня.

Коли: 9:00

Де: Зелені зони міста, прибережні смуги річок, прибудинкові території

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас із рекламної та портетної фотографії Олексія Резіна

Два дні занурення у фотографію, два дні мозкового штурму, два дні фізики, композиції та технічних прийомів, два дні навчання і нових знань.

Коли: 12:00

Де: Хмельницьке шосе, 38

Вартість: 4500 гривень

Концерт хору із Арканзасу

Американський хор "Master'Singers" під керівництвом диригента Ларрі Грейсона проведе благодійний концерт духовної хорової музики. Учасники хору живуть у 20 містах, але раз на місяць зустрічаються для спільних репетицій.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: безкоштовно

ХІІІ Хмельницький фестиваль гармонійного розвитку "Мистецтво Бути!"

Фестиваль відбувається лише двічі на рік. Цього разу буде понад 60 майстер-класів: гармонізація внцтрішнього світу, стосунки чоловіка та жінки, оздоровчі техніки, бізнес-напрямок, слов'янські методи зцілення, трансформаційні ігри, творчість, краса, ладування та багато іншого.

Коли: 9:00

Де: УПК, вул. Проскурівська, 61

Вартість: два дні - 375 гривень, один день - 200 гривень

Дитяча вистава "Сни про Венецію"

Це лялькове ілюзійно-ексцентричне шоу, у якому ляльок не тримають у руках, а прикріпляють до ніг, голови й тулуба. Актори в яскравих костюмах та лялькт людського зросту покажуть фокуси, співатимуть і танцюватимуть.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість квитка: 25-30 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Лекція "Продажі 2.0 | Без Води"

На лекції слухачі дізнаються про те, як написати скріпти продажів, чому покупці не повертаються, техніки продажів, чому люди перестали купувати, як підняти чек продажі, які інструменти дозволяють відділу продажу заробляти більше тощо.

Коли: 9:00

Де: ТРЦ "Либідь Плаза", вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 1300 гривень

Неділя (22 квітня)

Фото: iz.com.ua

Презентація книги Євгена Ліра «Підземні ріки течуть»

Вісім оповідань, що ввійшли до книжки, тісно пов'язані між собою символами, подіями та натяками. І якщо вам стане снаги поєднати знаки під правильним кутом, ви отримаєте дев'яту історію, приховану під опалим листям, - бо найцікавіше завжди приховане від очей. А запитати можна й у самого автора, який теж буде на зустрічі.

Коли: 16:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 3 й до 6 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Дитяча вистава "Легенда про вірність"

Актори театру ляльок "Дивень" підготували виставу "Легенда про вірність" маленьким поціновувачам мистецтва.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість квитка: 25-30 гривень

Музична комедія "Фараони"

П'єсу написав О. Коломієць. За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну?

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Дитяча вистава-казка "Велике жабеня"

Сюжет вистави про справжню дружбу між Жабеням і Кроликом. У лісі, де вони живуть, головний - король Лев. Усі його сумлінно слухаються, але одного разу він вирішує з'їсти на сніданок найслабшого. Карта падає на Кролика, але Жабеня приходить йому на допомогу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую