ye-logo.v1.2

Хмельничанка стала «Ведучою року»

Культура 4499
Леся Нікітюк, яка віднедавна працює на Новому каналі, стала Ведучою року
Леся Нікітюк, яка віднедавна працює на Новому каналі, стала Ведучою року. Фото: novy.tv

Відбувся щорічний «Бал квітів», організатором якого є відомий ресторатор і ведучий «Нового каналу» Микола Тищенко.

 У Києві нагородили найуспішніших жінок України, яких визначили в рамках «Балу квітів», який влаштував ресторатор та ведучий Микола Тищенко. За повідлмленням «Нового каналу», усього було 10 номінацій: – «Ведуча року», «Дизайнер року», «Мама року», «Співачка року», «Продюсер року», «Прорив року», «Редактор року», «Найспортивніша дівчина року», «Найстильніша дівчина року» та « Бізнес-вумен року». У кожній з них по три претендентки.

У номінації «Ведуча року» була й хмельничанка Леся Нікітюк, ведуча шоу «Хто зверху» та шести сезонів «Орла та решка». Конкурентками Лесі стали Олена-Крістіна Лебедь з проекту «Аферисти в мережі» та Роза Аль-Намрі, ведуча проектів «Як вийти заміж» і «Світами за скарбами».

І «Ведучою року» визнали Лесю Нікітюк. «Так приємно, що люди приймають мене такою, яка я є! – слова Лесі наводить прес-служба «Нового каналу». – Без зайвого пафосу, який нікому не потрібен. Ця нагорода для мене дуже важлива. Вона говорить про те, що мені вдається тримати свою лінію, і у цій позиції є однодумці».

Читайте також: Леся Нікітюк випустила лінію косметики, на черзі – колекція перстнів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую