ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 27-29 квітня

Культура 2335
Проведіть вихідні з користю
Проведіть вихідні з користю. Фото: panorama.com.ve

Програма заходів.

Для тих, хто не зібрався цими вихідними садити картоплю, ми підготували підбірку подій на наступні кілька днів. Фестивалі, концерти, майстер-класи, тренінги, екскурсії – нудьгувати ніхто не буде!

П’ятниця для хмельничан розпочнеться активно з ранкової руханки біля кінотеатру Шевченка. Так само активно вона й завершиться. Цього вечора у Хмельницькому виступить рок-шансон гурт з Франції, буде також рок-дискотека.

У суботу в Палаці творчості розпочнеться фестиваль RestArt" - два дні в колі однодумців, майстрів у творчій атмосфері. Усіх бажаючих цього ж дня запрошують до Дендропарку на екскурсію, а ввечері на концерт до людини-оркестру.

Хочете стати ближчими до мистецва? У неділю в арт-центрі «Масло» проведуть дві лекції про мистецтво і фотографію 90-тих років. Цього ж дня до нашого міста з виступом приїдуть хлопці з гурту «Без обмежень».

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". У музеї історії міста показують художню виставку "Казковий світ кераміки руками дітей", де експонується понад 200 робіт вихованців Людмили Тершівської. В арт-галереї «Масло» триває виставка «Політика тіла». У Хмельницькій школі іконопису «Нікош» показують виставку «І воскрес Христос». Виставка Володимира Петровського "Емоції" гобелен та живописних робіт експонуються у «Галереї на Проскурівській». У музеї-студії фотомистецтва показують виставку «Київ 3018». В обласному краєзнавчому музеї експонують колекцію вітрильників в пляшках Володимира Ящука.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться цими вихідними у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (27 квітня) 

 

Фото: з архіву

Ранкова руханка "Ми за здорове майбутнє!"

Всіх активних громадян зі свідомою життєвою позицією запрошують на ранкову зарядку в приємній компанії! Руханка під гаслом "Ми за здорове майбутнє! Вакцинувати, значить захистити!"

Коли: 9:00

Де: Майданчик перед кінотеаром Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Виступ французького гурту La Mathilde (France)

Гурт приїде із новою програмою. Саксофон, акордеон, ліричний вокал і неприборкані гітари - таким є рецепт справжнього французького рок-шансону від La Mathilde.

Коли: 20:00-23:00

Де: Папапаб, вул. І. Франув, 10

Вартість: безкоштовно

Дегустація вина із Франції

Хмельничан запрошують у "Подорож Францією". Продовжуємо мандрівку виноробним світом. Разом із духом авантюризму вирушаємо у захоплюючу подорож основними виноробними регіонами Франції.

Коли: 19:30

Де: OnWine Boutique, вул. Зарічанська, 3/1

Вартість: 240 гривень

English Speaking Club: Stories About Cameroon

Ерік - мандрівник, боксер та фітнес-модель. Він розповість про життя на Африканському континенті та про свою рідну країну Камерун. Було би цікаво поспілкуватися?! І, звісно ж, це все англійською.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Рок-дискотека

Будуть рок-хіти всіх часів і ді-джей, які заставлять танцювати до ранку усіх.

Коли: 23:00

Де: Hot Club, вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Субота (28 квітня)

Фото: 0382.ua

Екскурсія в дендропарк «Поділля»

Усе змінюється щохвилини, нічого не стоїть на місця. От екскурсія й присвячена спостереженням за сезонними змінами у природі. Участь можуть брати всі охочі.

Коли: 14:00

Де: Дендропарк "Поділля"

Вартість: безкоштовно

Концерт Олега Універсала

Олег Універсал - вулкан драйву і позитивної енергії. Він відрізняєься не лише своїм прізвищем, але й унікальним вмінням музикувати. Олег - людина-оркестр, яка грає на гітарі власного виробництва.

Коли: 23:00

Де: Hot Club, вул. Подільська, 93

Вартість: безкошовно

 Концерт "Мad Symphony"

Участь у концерті беруть Симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент - Сергій Рабійчук, солісти Дар'я Сохрякова, Вікторія Шайда. У програмі лунатимуть твори AC/DC, Metallica, Bon Jovi, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppeling, Queen, Scorpions. Деталі за телефоном (0382) 79 44 74.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 80-100-120 гривень

Дитяча вистава "Лисичка та Ведмідь"

Ця вистава за мотивами української народної казки. За сюжетом хитра Лисиця переїхала жити до Ведмедя. А як, чому і з якою метою, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Майстер-клас від інста-блогера Леоніда Мартинчика та Вадима Пилипчука

Професіонали своєї справи відповідять на питання: як зрозуміти, що саме показувати людям; як навчитись бачити кадр; як власноруч розкрутити профіль; концепція особистого бренду; різниця між брендом і продуктом; секрети красивого профілю; що таке якісна реклама та монетизація інста-блогерів; інста-трафік у продажі; адекватне блогерство.

Коли: 10:00

Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 800 гривень, у день заходу - 1000 гривень

Фестиваль "RestArt"

Це два дні в колі однодумців, майстрів у творчій атмосфері. У програмі: два дні перезавантаження свого життя, кращі спікери, нові трансформаційні ігри, нові авторські майстер-класи, практика "Заповітне бажання", приємні сюрпризи від організаторів, індивідуальні консультації, фотозони, ярмарок подарунків, розіграш призів та інше.

Коли: 9:00

Де: Палац творчості дітей та юнацтва, вул. Свободи, 2/1

Вартість: 260-440 гривень

Лекція "Блокчейн технології та криптовалюти"

БрейнБаскет Клуб запрошує хмельничан на нову лекцію Лецюнкова Александра "Блокчейн технології та криптовалюти". Після лекції організатори запланували розв'язування задач мовою програмування JS.

Коли: 12:00

Де: Хмельницька міська бібліотека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Неділя (29 квітня)

Фото: з архіву

Концерт гурту "Без Обмежень"

У рамках всеукраїнського туру з новим альбомом "Буду з тобою" хлопці приїздять до Хмельницького.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 5

Вартість: 120-440 гривень

Дитяча вистава "Як Півник Сонечко рятував"

Молодий Півник щоранку зустрічав Сонечко. Стрибне на паркан, закукурікає і ось уже з'явилося над лісом золоте світило. А тут, як завжди закукурікав, а замість Сонечка з-за лісу сірий туман виплив... А що сталося далі, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Ретро-дискотека

Забудьте про роботу, навчання та інші турботи на рок-дискотеці під улюблені пісні. Для вас прозвучать хіти 80-х, 90-х, 2000-х.

Коли: 23:00

Де: Hot Club, вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Лекційний інтенсив про мистецтво 90-х від Олександра Соловйова

З початку 90-х і аж до міленіуму український художній процес відображав складне перше десятиліття історії нової незалежної держави. Це був етап бурхливого розвитку медійного мистецтва, постановочної фотографії, акціонізму, а також час активізації життя регіонів, особливо Одеси, Львова, Івано-Франківська, Харкова.Однією з магістральних тем того періоду став перехід на екранну свідомість і нові медіа

Коли: 15:00

Де: Арт-центр "Масло", Староконстянтинівське шосе , 20\3

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую