ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 21-27 травня

Культура 2827
Цими вихідними відбудеться рок-фестиваль у Хмельницькому
Цими вихідними відбудеться рок-фестиваль у Хмельницькому

Програма заходів.

Театральна вистава з Ольгою Сумською, Вар'яти-шоу, Громадське радіо, рок-фестиваль, загальноміський пробіг, майстер-клас з Андре Таном – усе це та інше очікує вас протягом цього тижня.

Вже у понеділок всіх запрошують до театру Старицького на «Майстер і Маргариту». У вівторок в Хмельницькому запланували науковий симпозіум, презентацію книги української письменниці.

У середу місто відзначатиме День героїв України. У програмі концерт, відкриття дошки Роману Шухевичу, демонстрація військової техніки та багато іншого.

У п’ятницю відбудеться довгоочікувана подія для Хмельницького – стартує фестиваль рок-музики «Rock&Buh», який триватиме протягом трьох днів. У суботу для любителів спорту організують пробіг « KHMELNYTSKY СITY RUN», а для поціновувачів мистецтва пройде фестиваль гончарства.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". Проект Олексія Коваля "Емалі: Історія.Україна.Світ". У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка творчих робіт особливих дітей «Казковий світ». В обласному літературному музеї демонструють знайдені речі підпільників ОУН часів визвольних змагань українського народу в 40-50-ті роки ХХ століття. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. У музеї історії міста Хмельницький відкрили виставку картин “Білорусь з Україною в серці”.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (21 травня)

 

Фото: tickethunt.net

Вистава "Майстер і Маргарита"

"Майстер і Маргарита" уже роками зачаровує своїх глядачів. Жива гра, музика, постановка створюють неперевершене видовище. У ролі Маргарити - народна артистка України Ольга Сумська

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 130-330 гривень

Дискусійна панель «Сучасна освіта та професії майбутнього»

Захід буде корисним для батьків із дітьми, представникам влади, керівникам шкіл, учителям, представникам бізнесу, представникам ЗМІ та для всіх небайдужих до питань трансформації освіти в Україні.

Коли: 15:30

Де: Будинок Рад, майдан Незалежності , 2

Вартість: безкоштовно

Вівторок (22 травня)

Фото: Читай.ua

Презентація роману Ольги Деркачової "Дім Терези"

Ольга Деркачова – письменниця, доктор філологічних наук, професорка. Живе в Івано-Франківську. Лауреатка конкурсу "Коронація слова" за найкращий твір про кохання. "Коли нестерпний біль від смерті коханого врешті відступає, Тереза вирішує розпрощатися з минулим назавжди. Але тоді ж отримує несподіваний подарунок звідти — ключі від дому з яблуневим садом.

Коли: 14:00

Де: Хмельницька міська централізована бібліотечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Науковий симпозіум "Науковий потенціал Хмельниччини"

Науковий симпозіум у бібліотеці організовано з нагоди відзначення 100-річчя Національної академії наук України.

Коли: 12:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартсіть: безкоштовно

Концерт камерної музики

Участь у концерті беруть Ігор Муравйов (скрипка) та Максим Сасько (фортепіано).

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Конференція «Від прогнозування розвитку до SMART-спеціалізації територій»

Спікери конференції - провідні експерти в напрямі SMARТ-спеціалізації. Цей захід дасть можливість зрозуміти учасникам важливість SMART-спеціалізації у розвитку власного бізнесу, регіону та України загалом. Адже це еханізм, який використовують розвинені країни світу та який забезпечує можливість економічного зростання. У рамках конференції відбудеться воркшоп "Синергетичний ефект взаємодії МСБ і ОТГ".

Коли: 9:00

Де: ХУУП, вул. Героїв Майдану, 8

Вартість: участь у конференції - безкоштовна, участь у воркшопі - 200 гривень

Середа (23 травня)

Фото: з архіву редакції

День Героїв України (ПРОГРАМА)

Через декілька днів, в середу, 23 травня в нашій державі відзначатимуть День Героїв України. З нагоди свята, у Хмельницькому відбудеться низка заходів. У програмі освячення дошки Євгену Коновальцю, демонстрація військової техніки, відкриття дошки Роману Шухевичу, покладання квітів до Меморіальної дошки пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО та інші.

Коли: 11:00-21:00

Де: Хмельницький

Вартість: безкоштовно

Перегляд фільму "Вбивство священного оленя"

Сюжет розгортається навколо родини хірурга Стівена Мерфі. Щодня він рятує життя і найменша його помилка може це життя обірвати. У Стівена є дружина Анна й двоє дітей, вони чудово розуміються між собою. Однак ідилія родинного затишку опинається під загрозою і загроза ця - минуле Стівена. Перед чоловіком постає вибір, але що б він не обрав, це в будь-кому випадку завдасть болю іншим.

Коли: 18:30

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: за програмою "Pay what you want"

Обласна дитяча філармонія

Участь у концерті беруть Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент Тарас Мартиник, ведучий програми - Володимир Щур.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Івент "HR-консультація для тих, хто шукає роботу"

Не знаєш, з чого розпочати пошук роботи? Сумніваєшся, як правильно написати про невеликий досвід в резюме? Прагнеш ретельно підготуватися до наступної співбесіди і гарно презентувати себе на співбесіді? На ці та інші питання дасть відповідь HR-менеджер Katerina Kokhanskaya.

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 50 гривень (для студентів та випускників ІТ Академії участь безкоштовна)

Вистава комедії "Скупий"

Гарпагон - скупий чоловік, який не любить нікого і нічого, лише свої гроші. Аби його багатство нікому не дісталося, він зариває його в саду. Власних дітей тримає у злиднях, але й вирішуєїхню долю - доньку віддає за старого, але багатого пана, а сина одружує з небідною вдовою, також підстаркуватою. Але планам Гарпагона не судилося здійснитися. Чому - зрозумієте з вистави. Деталі за телефоном (0382) 65 59 25.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Четвер (24 травня)

Фото: Finance.lg.ua

Івент "IT-бізнес і його розвиток"

ІТ-івент від CEO компаній з кількома доповідями, корисними знайомствами та спілкуванням. Івент буде цікавий для власників, співвласників ІТ-бізнесу, керівників та тих, хто планує створити власний бізнес.

Коли: 18:30

Де: Km Code'n'Coffe, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 300 гривень, у день заходу - 400 гривень

Громадське радіо у твоєму місті: Хмельницький!

Ефіри у рамках цього проекту проводяться для того, аби дізнатится, чим живуть люди міста, що їх хвилює. Кожен має право висловити свою думку і тому людям надають таку можливість. Ефіри проведуть радіоведучі Тетяна Трощинська та Андрій Куликов. Ведучі у рамках проекту "Громадське радіо у твоєму місті" вирушають у поїздку Україною, аби надати незаангажовану платформу для виступу місцевим активістам, владі та лідерам думок, а також зустрітися зі своїми слухачами.

Коли: 12:30

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Вистава "Наречений із Єрусалиму"

Іноді люди приховують самотність за буденними справами. Це звична справа і для героїв вистави "Наречений із Єрусалиму". У холостяка Саймона, до речі, не дуже й то молодого, є сестра Рахель. Саймон вирішує видати сестру заміж, а оскільки вона не набагато молодша за брата, то це може бути її останній шанс на заміжжя. Найкращим претендентом за вибором брата став Лейзер із сонячного Ізраїля.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

П'ятниця (25 травня)

Фото: з архіву редакції

Рок-фестиваль Rock&Buh 

Три дні буде можливість пофестивалити. На території Молодіжного парку, що поблизу міського пляжу, пройде другий рок-фестиваль Rock&Buh. За результатами відбору разом із відомими гуртами виступлять 5 молодих гуртів, яких обрали журі з-поміж півсотні заявлених.

Коли: 17:00-22:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Субота (26 травня)

Фото: з архіву редакції

Пробіг KHMELNYTSKY СITY RUN 2018

Пробіг проходитиме центральними вулицями Хмельницького. Старт та фініш - на майдані Незалежності. Долучатися можуть усі охочі, яким дозволяє стан здоров'я.

Коли: 8:00

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

«Вар’яти Шоу» у Хмельницькому

Перше україномовне гумор-шоу «Вар`яти» занурить хмельничан і гостей міста у світ сучасного якісного гумору. Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан і Валентин Сергійчук покажуть неймовірне шоу, позбавлене російської мови та нецензурної лексики, де практично відсутні жарти «нижче пояса» і на політичну тематику.

Коли: 20:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 300-550 гривень

Майстер-клас "Як виглядати стильно та вишукано"

Модні тенденції, новинки і найтрендовіші образи! Якщо є бажання знати про моду все і бути найстильнішою чи найстильнішим, то варто прийти.

Коли: 12:00

Де: Актова зала, ХУУП, вул. Проскурівська, 57

Вартість: 300-550 гривень

Дитяча вистава «Карлик Ніс»

Казка «Карлик Ніс» є одним з найвідоміших творів німецького письменника Вільгельма Гауфа. Її суть у тому, що краса душі завжди важливіша

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-27 гривень

 Неділя (27 травня)

Дитяча вистава «Слоненя»

Виявляється, що у далекі й давноминулі часи Слон зовсім не мав хобота. А з’явився він у нього дуже випадково. І саме про цей кумедний випадок малечі розкажуть і покажуть у театрі ляльок.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-27 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую