ye-logo.v1.2

Депутати міської ради «взялися» за фотосправу

Культура 2221

Андрій Кучер та Анатолій Собко, спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту організували, профінансували та провели фотовиставку «Рідне поряд», презентація якої відбулася 2 лютого у «Родинному домі».

На прикладі виставлених робіт, чиновники впевнено довели присутнім, що закохатися в аркуш паперу можна... Особливо, коли, мов губка, вбираєш з нього почуття, якими переповнені світлини. Як сказав в одному з  своїх інтерв’ю «Проскурівському телеграфу» фотограф Костянтин Жданов, який до речі, також завітав на фотозахід:  «Я знаю людей, які багато років фотографують, але робити цього так і не навчились. Вони дивляться у видошукач і бачать 3,50 або ковбасу». Так ось, світлин подібних «фотографів» на виставці не було. Принаймні, гості мистецького заходу, вони ж найсуворіші судді, таких фотографій не виявили.
У конкурсі взяли участь 15 фотографів та більше 70 робіт, на яких чуттєво зафіксовані настрій, любов, флірт, гармонія, страждання, безвихідь, надія... Ось вони – докази неабиякої  майстерності авторів!  Переможцями фотоконкурсу «Рідне поряд» визнали Тараса Свіргунця, Андрія Маслова та Олександра Савенка. А пан Собко, нагородивши найкращих, навіть, висловив припущення, що: «Можливо в недалекому майбутньому ми вболіватимемо за цих митців на виставках світових «метрів», адже вони на це заслуговують».
Виставка триватиме  в «Родинному домі» (вул. Соборна, 16) до 21 лютого. Вхід вільний.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую