ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 25-27 травня

Культура 3325
У Хмельницькому цими вихідними сумувати не доведеться
У Хмельницькому цими вихідними сумувати не доведеться. Фото: З архіву редакції

Програма заходів.

 Останні вихідні весни запам'ятаються хмельничанам надовго. Три дні драйвового і запального року на міському пляжі не залишать байдужим нікого. Якщо ж вам хочеться провести час у спокійнішій атмосфері - для вас підготували кілька вистав та цікавих майстер-класів.

У суботу всіх любителів спорту запрошують долучитися до пробігу «KHMELNYTSKY СITY RUN». Цього ж дня хмельничанам обіцяють вечір гумору, адже до міста приїжджають "Вар'яти". Гарна новина для модників - відомий український дизайнер Андре Тан розповість, як виглядати стильно та вишукано.

У неділю буде теж чим зайнятись. В той час, поки триватиме третій день фестивалю Rock&Buh, хмельничанок вчитимуть жіночих секретів, як надихнути чоловіка на успіх.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", проект Олексія Коваля "Емалі: Історія.Україна.Світ", виставку київського художника Єгіазаряна Б. під назвою "Присвята. Живопис".  У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка творчих робіт особливих дітей «Казковий світ». В обласному літературному музеї демонструють знайдені речі підпільників ОУН часів визвольних змагань українського народу в 40-50-ті роки ХХ століття. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. У музеї історії міста Хмельницький можна переглянути виставку картин “Білорусь з Україною в серці”. Виставка творів Анни Трачук та Галини Олійник "Просторами України" діє у галереї "На Проскурівській".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (25 травня)

 

Фото: з архіву редакції

Рок-фестиваль Rock&Buh

Три дні буде можливість пофестивалити. На території Молодіжного парку, що поблизу міського пляжу, пройде другий рок-фестиваль Rock&Buh. За результатами відбору разом із відомими гуртами виступлять 5 молодих гуртів, яких обрали журі з-поміж півсотні заявлених.

Коли: 17:00-22:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Концерт органної музики

За інструментом займе місце Петро Сухоцький із Луцька. Для хмельницьких глядачів підготували чудову програму. Маестро зіграє твори таких композиторів, як Дітріха Букстегуде, Паулюса Гофгаймера, Йоганна Себастьяна Баха, Луї В’єрна, Ежена Жиґу.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

ПАТІДАХ

Новий формат івенту в самому центрі міста. І танці, і коктейлі - усе можга поєднати. Музикою забезпечать DJ Place: Marbaks, Alan Reed, Andy.

Коли: 18:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 100 гривень

 

Субота (26 травня)

Фото: з архіву редакції

Пробіг KHMELNYTSKY СITY RUN 2018

Пробіг проходитиме центральними вулицями Хмельницького. Старт та фініш - на майдані Незалежності. Долучатися можуть усі охочі, яким дозволяє стан здоров'я.

Коли: 8:00

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота-квест “Що робити влітку?"

Зовсім скоро у дітлахів з'явиться купа вільного часу, адже настають літні канікули, а дитячі садочки теж ідуть на відпочинок. Іноді улюблені ігри набридають і хочеться чогось нового й цікавого. А Юлія Рахно знає пребагато цікавих розваг, що припадуть до душі кожному.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Воркшоп: "250 слів до мрії, або Тонкощі написання мотиваційних листів

На заході ви дізнаєтеся відповіді на питання що таке мотиваційний лист і навіщо він, як правильно його написати, що бажають побачити у мотиваційному листі.

Коли: 15:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту HAMMER HEADS

HAMMER HEADS - це поєднання різних музичних стилів rock, pop та багато інших цікавих напрямків. Крім того, до 05.00 ранку вечірка продовжиться з караоке.

Коли: 21:30

Де: Паб "Тарантіно", вул. Проскурівська, 81

Вартість: безкоштовно

«Вар’яти Шоу» у Хмельницькому

Перше україномовне гумор-шоу «Вар`яти» занурить хмельничан і гостей міста у світ сучасного якісного гумору. Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан і Валентин Сергійчук покажуть неймовірне шоу, позбавлене російської мови та нецензурної лексики, де практично відсутні жарти «нижче пояса» і на політичну тематику.

Коли: 20:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 300-550 гривень

Майстер-клас "Як виглядати стильно та вишукано"

Модні тенденції, новинки і найтрендовіші образи! Якщо є бажання знати про моду все і бути найстильнішою чи найстильнішим, то варто прийти.

Коли: 12:00

Де: Актова зала, ХУУП, вул. Проскурівська, 57

Вартість: 300-550 гривень

Дитяча вистава «Карлик Ніс»

Казка «Карлик Ніс» є одним з найвідоміших творів німецького письменника Вільгельма Гауфа. Її суть у тому, що краса душі завжди важливіша

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-27 гривень

Неділя (27 травня)

Фото: zdorovia.com.ua

Тренінг "Жіночі секрети: як надихнути чоловіка на успіх?"

На заході Жанна Сенчук відкриє для вас основні періоди розвитку успішності чоловіка і просування його бізнесу, етапи розвитку партнерських стосунків жінки й чоловіка, головні стратегії жіночої поведінки й жіночі стани у кожен із вирішальних періодів життєвого шляху чоловіка. Учасниці виконають техніку напрацювання різних жіночих станів і дізнаються, коли їх застосовувати.

Коли: 11:00

Де: Психолого-консультаційний центр, вул. Проскурівська, 15

Вартість - 1000 гривень (до 25 травня - 800 гривень, вартість участі вдвох із подругою - 1500 гривень)

Дитяча вистава «Слоненя»

Виявляється, що у далекі й давноминулі часи Слон зовсім не мав хобота. А з’явився він у нього дуже випадково. І саме про цей кумедний випадок малечі розкажуть і покажуть у театрі ляльок.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-27 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую