ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 28 травня-3 червня

Культура 4272
З початком літа яскравих подій стає все більше
З початком літа яскравих подій стає все більше. Фото: Politeka

Програма заходів.

Останні дні весни у Хмельницькому порадують містян не лише гарною погодою, але й цікавими заходами. У понеділок у філармонії запланували гумористичний концерт від DIZEL Шоу.

У вівторок відбудеться «Супергеройський» квест, в скейт-парку пройде "Unregular Days", а в Палаці творчості прозвучить експериментальний авангард із Швейцарії від гурту "NEW ROUTINES EVERY DAYS".

У четвер всіх запрошують на фотовиставку Олександра Андрющенка "Сонячні діти. Перший дотик". Цього ж дня у центральними вулицями міста пройде парад близнят і двійнят.

З початком літа малечу кличуть на свято дитинства, будуть веселі конкурси і розваги. У суботу не пропустіть великий сольний концерт гурту "Гражданин Топинамбур".

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", проект Олексія Коваля "Емалі: Історія.Україна.Світ", виставку київського художника Єгіазаряна Б. під назвою "Присвята. Живопис". У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка творчих робіт особливих дітей «Казковий світ». В обласному літературному музеї демонструють знайдені речі підпільників ОУН часів визвольних змагань українського народу в 40-50-ті роки ХХ століття. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. У музеї історії міста Хмельницький можна переглянути виставку картин “Білорусь з Україною в серці”. Виставка творів Анни Трачук та Галини Олійник "Просторами України" діє у галереї "На Проскурівській".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом наступного тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (28 травня)

Фото: Tv.ua

Гумористичний концерт від DIZEL Шоу

"Дизель шоу" розпочинають новий тур, приїдуть вони й до Хмельницького. Уже більше 10 років команда гумористів тішить глядачів своїми номерами, мініатюрами, постановками, музичними інтермедіями.
Тому й не дивно, що вони такі популярні. Їхній гумор простий, доступний і зрозумілий.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 150-550 гривень

Лекторій та кіноперегляд "Українські в'язні Кремля"

У другій половині травня прийнято згадувати повстання в таборах системи ГУЛАГ. Сьогоднішній захід має освітній характер. Проводиться він для вшанування пам'яті жертв комуністичної імперії, це урок, це нагадування про події історії, які в жодному разі не повинні повторитися.

Коли: 16:00

Де: Час розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: безкоштовно

Вівторок (29 травня)

Фото: persbaglio.wordpress.com

«Супергеройський» квест

Квест, який пробудить суперсили! Небезпечні завадання, несподівані засідки, паралельні реальності, дивакуваті переслідування та ще купа різних підстав. Якщо ти мріяв бути супергероєм, володієш суперсилою або просто любиш DC та MARVEL - прийди і розкрий заплутану справу.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Свободи, 33

Вартість: безкоштовно

Презентація роману Остапа Українця "Транс"

Молодий перекладач і письменник Остап Українець, який нещодавно стрімко ввійшов у вітчизняний культурний простір майстерними перекладами Говарда Філіпса Лавкрафта та дебютним, прихильно сприйнятим читачами і критиками, романом "Малхут", продовжує своє власне письменницьке паломництво і презентує другий роман "Транс".

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська,

Вартість: безкоштовно

Концерт "NEW ROUTINES EVERY DAYS"

Слухайте і фантазуйте самі, саме так бачили мету свого оригінального проекту швейцарські музиканти.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва, вул. Свободи, 2/1

Вартість: безкоштовно

Відкритий захід "Unregular Days"

Історія Unregular Days розпочалася ще в 2015 році й до сьогодні його фішкою лишаються локації, які щоразу змінюються. Цього разу вперше відкритий захід проведуть на оновленому скейт-парку. За музику відповідатимуть A:U та FTBT, а завершать вечір два музичні проекти зі Швейцарії - New Routines Every Day та Emma Souharce (solo).

Коли: 16:00

Де: Скейт-парк, вул. Свободи, 2/1

Вартість: безкоштовно

Майже танцювальна комедія «Rock-n-roll na zakate»

Чи існує життя після виходу на пенсію? Чи можливо вже у поважному віці відкрити для себе щось нове? Чи взагалі можливе життя, а не доживання? Саме на ці питання намагається знайти відповідь Народний аматорський театр "Дзеркало" у своїй новій/старій виставі "Rok-n-roll na zakate".

Коли: 18:30

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: безкоштовно

Середа (29 травня)

Фото: Platfor.ma

Семінар-презентація "Cучасна хмарна система управління бізнесом"

На презентації розкажуть про 5 основних переваг використання системи автоматизації бізнесу. Також познайомлять із 10 причинами, чому варто обирати jSolution.

Коли: 11:00

Де: СВ-клуб, вул. Свободи, 1а

Вартість: безкоштовно

Концерт Міхаіла Кандашвілі

Міхаіл навчався у класі професора Тамари Ачба. Участь у концерті візьмуть Міхаіл Кандашвілі (фортепіано, Грузія-Австрія), Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент - Тарас Мартиник. У

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Комедія "За двома зайцями"

Гарна, але бідна чи багата, але з довгим носом - кого обрати? Класика не вмирає, Голохвості тим паче. Нова вистава старої п'єси. І хоча всі знають, що буде, коли поженешся за двома зайцями, Голохвастий усе ж таки спробує.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Четевер (31 травня)

Фото: з архіву редакції

Парад близнят і двійнят

Цьогоріч це вже буде всьоме. До участі запрошують усіх близнюків та двійнят міста віком до 16 років. Учасники збираються біля ТЦ "Дитячий світ". Далі під звуки Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру колона рухатиметься вулицею Проскурівською до майданчика перед кінотеатром ім. Т. Г. Шевченка.

Коли: 10:30

Де: ТЦ "Дитячий світ", вул. Проскурівська, 4/3

Вартість: безкоштовно

Фотовиставка Олександра Андрющенка "Сонячні діти. Перший дотик"

До експозиції ввійшли 47 портретів "сонячних" діток. Ця кількість невипадкова, адже ці малята мають по 47 хромосоми, а це на одну більше, аніж у звичайних людей. "Сонячні" діти, як і всі, хто прийшов у цей світ, мають право на щастя й повноцінне життя. Зайва хромосома не повинна стати перепоною.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: безкоштовно

Вистава комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Тренінг "Мистецтво лікування"

Лікарів запрошують відвідати Всеукраїнську Тренінг-програму для лікарів "Мистецтво Лікування: післядипломний курс професійного вдосконалення".

Коли: 8:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Мистецька зустріч із художником-емальєром Олексієм Ковалем

Мистецький проект "ЕМАЛІ: Історія.Україна.Світ" триває в обласному художньому музеї з 25 квітня. Тут представлені не лише емалеві твори митця з різних серій, а й інформаційні стенди про історію цього мистецтва, інструменти та засоби, якими користується художник у своїй роботі. Олексій Коваль приїздить із Києва, аби зустрітися з усіма охочими та провести екскурсію експозицією.

Коли: 14:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (1 червня)

Фото: з архіву редакції

Свято дитинства

Цьогоріч для малечі підготували цікаву шоу-програму, чимало вікторин, багато конкурсів із подарунками та святковий концерт від Хмельницького міського будинку культури.

Коли: 14:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Субота (2 червня)
 

Фото: Файне Місто

Великий сольний концерт гурту "Гражданин Топинамбур"

Можливість відірватися наповну разом із мегакрутим та популярним гуртом.

Коли: 21:00

Де: Паб "Тарантіно", вул. Проскурівська, 81

Вартість: 100 гривень

Виступ GRAND PRIX

Це омана, що поп-музика має бути безтурботною. Grand Prix - романтичний, холодний та водночас стильний поп. Краса та смерть ідуть нерозлучно з похмурими барабанними ритмами та звуками синтезатора.

Коли: 16:00

Де: ТРЦ "Квартал" (паркінг, 4-ий поверх), вул. Кам'янецька, 17

Вартість квитків: 200 гривень - перші 20 квитків; наступні - 250 гривень; 300 гривень - на вході у день заходу

Виступ гурту BARAHTA

Рокери вийдуть на сцену, щоб шокувати, дивувати та дарувати "кайф" від музики. На відвідувачів очікує неймовірний енергетичний вибух, драйв та справжні емоції. BARAHTA створюють якісну українську музику, яка є головним їхнім пріоритетом. Музиканти виступали на головних сценах країни, брали участь у телевізійний проектах "Х-фактор", "Мамахохотала".

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас Дениса Каплунова "Текст, що продає"

На написання текстів ідуть титанічні зусилля? Можна навчитися писати так, що й тексти будуть чудовими й сам процес приноситиме задоволення. Денис Каплунов - одного із найвідоміших і яскравих копірайтерів СНД, засновника агентства копірайтингу "Студія Дениса Каплунова". У текстах - ніякої води і сумнівів. Лише текст, який принесе конкретний результат бізнесу, особистому бренду, блогу тощо.

Коли: 14:00

Де: Вул. Кам'янецька, 48

Вартість - 480 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Неділя (3 червня)

 

Фото: FireStock

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 3 й до 6 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти".

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Бесіда "Формула щастя: насолода та етика - і цілком глухий кут парадоксів"

Такого про щастя ви ще не читали. Саме тому розмова буде про цю аутентичну сміливу книгу - "Щастя" Тимо Айраксинена. Обережно! Тут є сарказм. Будбте пильними: тут є реальність без прикрас та гламурних рюшиків. Ця книга змусить думати й аналізувати чимало.

Коли: 16:00

Де: Кав'ярня "CAFFE MILEN", вул. Соборна, 69

Вартість: за принципом Pay for the Value You Get

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую