ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 8-10 червня

Культура 2581
Куди піти та чим зайнятися підскаже Сайт Є
Куди піти та чим зайнятися підскаже Сайт Є. Фото: iluguru.ee

Програма заходів.

Цими вихідними хмельничан запрошують долучитися до до здорового способу життя, адже у суботу в нашому місті пройде День здоров'я. Будуть майстер-класи, показові спортивні виступи: тай-бо, зумба, різновиди карате, бойовий гопак, змішані єдиноборства, кросфіт та ще багато цікавого.

Ввечері можна відпочити, насолоджуючись мелодійними виступами музичних гуртів. Для діток теж підготували розваги. Крім традиційних вистав у ляльковому театрі, малечу кличуть до філармонії на інтерактивне шоу з ростовими ляльками «NINJAGO show».

У неділю в Хмельницькому запланували вечір-спомин, присвячений пам'яті героя російсько-української війни Олександра Цисара, який пройде у Палаці творчості.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", київського художника Єгіазаряна Б. під назвою "Присвята. Живопис". У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють фотопроект Сергія Аніськова №схожі за обличчям і різні характери».. В обласному літературному музеї пропонують переглянути знайдені речі підпільників ОУН часів визвольних змагань українського народу в 40-50-ті роки ХХ століття. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. У музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка «Сонячні діти. Перший дотик.»

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (8 червня)

Фото: Конкурент

English Speaking Club: Today’s Woman

У клубі вже спілкувалися про те, що означає бути в 21-ому століття джентельменом. Організатори запрошують долучитися й до зустрічі цього тижня, обговорюватимуть, що значить бути жінкою в сучасному світі.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту Bugs & Bunny

Вечір у дружній музичній компанії разом із тернопільськими Зайцями.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Семінар із нанесення декоративної штукатурки

Семінар призначений для майстрів та прорабів у сфері будівельної діяльності та всім, кому це буде цікаво.

Коли: 15:00

Де: Студія декоративних матеріалів Decor HALL, вул. Панаса Мирного, 18/1Б

Вартість: безкоштовно

Субота (9 червня)

 

Фото: Panno4ka

Загальноміський День здоров’я

Будуть представлені нові види спорту, які тільки починають розвиватися в нашому місті - джампінг та капоейра. Усі відвідувачі можуть узяти участь у майстер-класах та спробувати свої сили в будь-якому з цих видів спорту.

Коли: 10:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "Nebraska"

Свого часу NEBRASKA (кантрі-проект байк-рок-бенду "Механічний Апельсин") вирішили зробити те, чого до них на теренах Батьківщини ніхто робити не наважувався. Вони вдихнули українську душу в суто американське кантрі. Кожна пісня в альбомі звучить настільки чесно та природньо, що починаєш вірити в те, що так споконвіків в Україні й співали. 

Коли: 21:00Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

 Неділя (10 червня)

Фото: з архіву редакції

Вечір пам'яті Олександра Цисара

Вечір-спомин присвячений пам'яті героя російсько-української війни Олександра Цисара. Він був старшим лейтенантом, командиром взводу 93 окремої механізованої бригади, позовний "Шип". Загинув 12 червня 2015 року в Донецькому аеропорту. Посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Коли: 17:00

Де: Палац творчості дітей та юнацтва, вул. Свободи, 2/1

Вартість: безкоштовно

Інтерактивне шоу для дітей «NINJAGO show»

Малюки зможуть не лише повеселитися, пострибати, покричати, а також дізнатися багато нового про світ Ніндзяго. Це шоу підкорить маленьких і великих глядачів реалістичними ростовими ляльками — Каєм, Ллойдом, Джеєм, Сенсеєм Ву та лиходієм Гармадоном, запаморочливими акробатичними трюками, яскравими надувними декораціями й веселими інтерактивними конкурсами.

Коли: 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Варість: 80-240 гривень

Тренінг "Жіночі секрети: як надихнути чоловіка на успіх?"

На заході Жанна Сенчук відкриє для вас основні періоди розвитку успішності чоловіка і просування його бізнесу, етапи розвитку партнерських стосунків жінки й чоловіка, головні стратегії жіночої поведінки й жіночі стани у кожен із вирішальних періодів життєвого шляху чоловіка.

Коли: 11:00

Де: Психолого-консультаційний центр, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 1000 гривень

Лялькова вистава "Сни про Вінні". Прем'єра

Для найменших поціновувачів театрального мистецтва підготували нову виставу "Сни про Вінні".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Варість: 27-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую