ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 18-24 червня

Культура 2964
Приємного та активного вам дозвілля!
Приємного та активного вам дозвілля!. Фото: mx.emedemujer.com

Програма заходів.

"Супергеройський" квест, конференція "ItPodillya 2018", презентація книжки "Гессі", міжнародний проект "Місто Професій" – це та інше на вас очікує протягом наступного тижня у Хмельницькому.

Гарна новина для шанувальників Олега Винника – у середу артист співатиме для хмельничан. У четвер у філармонії виступлять Шведський симфонічний оркестр та хор. Цього ж дня у музеї-студії фотомистецтва запланували відкриття нової виставки «Неприхована краса». Фотограф Віктор Федотов презентує містянам колекцію світлин у стилі "ню".

Також не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку пастелей "Метаморфози" Бориса Негоди. У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють фотопроект Сергія Аніськова «Схожі за обличчям і різні характери. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. В арт-центрі "MASLO" демонструють проект "Афтепаті".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (18 червня)

Фото: Proforientator.info

Зустріч "Управління проектами: запитай мене щось"

Що потрібно зробити, аби бути успішним менеджером проекту? Існує величезна кількість теорії про це, але досвід лишається безцінним. Успішне управління проектами в поєднанні з глибокими технічними знаннями - унікальні знання. Це саме те, про що на зустрічі поговорить Андрій Данкевич - директор департаменту АМС Bridge Engineering Software.

Коли: 18:30

Де: Коворкінг "Tetris", вул. Кам'янецька, 21

Вартість: безкоштовно

Вівторок (19 червня)

Фото: Leopolis.news

«Супергеройський» квест

Квест, який пробудить суперсили! Небезпечні завадання, несподівані засідки, паралельні реальності, дивакуваті переслідування та ще купа різних підстав. Якщо ти мріяв бути супергероєм, володієш суперсилою або просто любиш DC та MARVEL - прийди і розкрий заплутану справу.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Свободи, 33

Вартість: безкоштовно

Конференція ItPodillya 2018

Які переваги у кожного з цих напрямів і чому вигідно створювати власний продукт? Чи задовільняє рівень розвитку ІТ-ринку України існуючий потенціал та потребу у створенні унікального цифрового продукту? Про це останнім часом все більше говориться на фахових тусовках. І це не дивно, адже конкурентне середовище вимагає від компаній постійного розвитку та покращення якості своїх послуг, пошуку нових шляхів акумулювання прибутку. Так чи варто займатися розробкою власних інформаційних продуктів, чи залишатися у ніші аутсорсингу в гонитві за вигідним закордонним замовленням? Відповіді на ці та багато інших питань спробують знайти на itPodillya 2018.

Коли: 9:30

Де: Хмельницьий академічний обласни театр лялок "Дивень", вул. Просурівська, 46

Вартість: безкоштовно

Середа (20 червня)

 

Фото: obozrevatel.com

Концерт Олега Винника

Олег Винник у рамках літнього туру "Ти в курсі" дасть концерт і в нашому місті. Прем'єри нових пісень, улюблені старі - усе для любителів його творчості.

Коли: 20:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: 300-650 гривень

Тренінг "Різновиди роботи актора з предметом"

Дмитро Гусаков проведе акторський тренінг для всіх охочих.

Коли: 18:30

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: "Pay what you want"

Івент "#32 Front-end"

Організатори обіцяють багато корисної інформації від досвідчених спікерів, смачна кава-пауза і нетворкінг. Із темою "GraphQL or/and REST" виступить Євген Жарков.

Коли: 18:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 250 гривень

Четвер (21 червня)

Фото: pogliad.ua

Концерт "Музика з далекої Півночі"

Участь у концерті беруть Шведський симфонічний оркестр та хор (Мальмо, Швеція), диригент Даніель Ханссон, солісти Себастьян Дюран (баритон) та Емілія Віітберг (скрипка).

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70-80 гривень

Вистава комедії "Скупий"

Гарпагон - скупий чоловік, який не любить нікого і нічого, лише свої гроші. Аби його багатство нікому не дісталося, він зариває його в саду. Власних дітей тримає у злиднях, але й вирішуєїхню долю - доньку віддає за старого, але багатого пана, а сина одружує з небідною вдовою, також підстаркуватою. Але планам Гарпагона не судилося здійснитися. Чому - зрозумієте з вистави.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Виставка фотографій "Неприхована краса"

«Що б я не знімав - це завжди портрет. Очі, погляд є найважливішими для мене. Хотілося б, щоб у моїх роботах глядач передусім бачив людину, а не лише оголене тіло. Погляд має зачепити! Більшість моїх робіт є доволі сексуальними, але це, швидше за все, наслідок, а не першопричина. І в тому заслуга не моя, а прекрасних дівчат, яких я знімаю», - каже фотограф.

Коли: 16:00

Де: Музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: безкоштовно

Презентація книжки Наталії Матолінець «Гессі»

У затишному світі, що нагадує часи Belle ?poque, де люди дбають передусім про мистецькі насолоди, танцювальні вечірки й вишукані манери, живе 15-річна Гестія Амалія. Проте її життя незбагненним чином перетинається з іншим світом — невидимим, але вловлюваним у химерних подіях і яскравих снах. І чим далі, то більше Гессі розуміє: вона має розгадати хитросплетіння цих світів — лише тоді сповна пізнає себе… Дівчина балансує між очікуваннями інших і тим, до чого озивається її серце, але рано чи пізно доведеться обирати. Це історія довгих пошуків і неминучих потрясінь. Історія давніх богів, долі яких вплелися в життя людей.

Коли: 18:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (22 червня)

Фото: з архіву редакції

Respublica Family Fest (Кам'янець-Подільський)

Фестиваль для всіх тих, хто не уявляє "Республіку" без фортеці та Кам'янця-Подільського! Це дружня, майже сімейна подія, де можна буде зустріти всіх тих, кого так давно не бачив, надихнутись старовинним містом та фортецею 16 стoріччя і, звичайно, 3 дні музики на двох сценах.

Коли: 15:00

Де: Кам'янець-Подільський, Руська брама

Вартість: 200-400 гривень

Концерт "Барви літа"

Концерт відділу естрадного співу Хмельницької ДМШ №1 ім. М. Мозгового.

Коли: 17:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Субота (23 червня)

Фото: з архіву редакції

Міжнародний проект "Місто Професій"

Цей проект релізовується в Україні вже вп'яте. Створений для того, аби кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал. У парку розгортається імпровізоване Місто Професій. При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій ат має можливість "влаштуватись на роботу". Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей: рятувальник, пожежник, актор, кухар, банкір, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, модель, кравець тощо.

Коли: 12:00

Де: парк ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

UNREGULAR DAYS: SEAN NICHOLAS SAVAGE

Sean Nicholas Savage канадський співак, представник лейбла Arbutus Records. В альбомі Bermuda Waterfall виконавець майстерно поєднав енергію і філософський зміст у кожному зі своїх творів. Це щераз доводить, що Савадж - це не тільки унікальний артист, а також гарний спостерігач буденних пригод, котрому вдається майстерно відкривати мудрість життя у своїх піснях.

Коли: 17:00

Де: Мистецький дворик дитячої музичної школи №1 ім. Миколи Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: перші 20 квитків - 220 гривень, потім - 320 гривень

Вистава для дітей "Рікі-Тікі-Таві". Закриття сезону

Рікі-Тікі-Таві - так зовуть молодого мангуста, він живе разом зі своєю родиною. Але одного разу під час повені потоком його змиває. Опиняється Рікі-Тікі-Таві в саду біля будинку, де живе хлопчик Тедді з батьками. На Тедді напала змійка Кара, але Рікі захистив малого і цим його врятував, бо змійка була отруйна. Так Тедді й Рікі подркжилися. Рікі лишається жити з ними, але небезпека не зникає все одно.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-28 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую