ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 6-8 липня

Культура 3821
Для хмельничан підготували чергову порцію заходів, на вихідні
Для хмельничан підготували чергову порцію заходів, на вихідні. Фото: З архіву

Програма заходів.

Сьогодні, 6 липня, у світі відзначають День поцілунків. І хоч це романтичне свято придумали близько двохсот років тому у Великій Британії, хмельничани, за бажанням, теж можуть долучитися до святкування.

Не обійдеться у Хмельницькому цими вихідними без традиційних українських гулянь. У п’ятницю ввечері стартує святкування Івана Купала, яке розтягнеться на два дні. У програмі майстер-класи з плетіння вінків, вогняне шоу, боді-арт в етно стилі, фут-кор, нічна вечірка.

У суботу діткам підготували розважальну програму на майданчику біля кінотеатру Шевченка, а батьків кличуть на майстер-клас "Батьки і діти: вічний конфлікт чи взаєморозуміння".

В останній вихідний день цього тижня хмельничан запрошують долучитися до міського фестивалю вуличних танців. Молоді хореографи міста навчатимуть всіх охочих нового виду танців посеред Проскурівської.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку пастелей "Метаморфози" Бориса Негоди. В арт-центрі "MASLO" показують проект «Афтепаті». У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин у стилі «ню» "Неприхована краса".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (6 липня)

Фото: з архіву

Святкова програма «Магічна ніч на Купала»

У п'ятницю ввечері на вас чекають майстер-клас із плетення купальських вінків, боді-арт у стилі "Етно", фуд-корт; театралізоване дійство "Ой, на Купала...", концертна програма; вогняне шоу; купальська вечірка з DJ Zoin та Taras FTBT.

Коли: 19:00

Де: Молодіжіний парк

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Transportation in the USA

Транспортні перевезення, документальний фільм про це та загалом про транспорт США говоритимуть цього тижня, традиційно, англійською. Модератор зустрічі - Карл Тайлер Другий (Karl Tyler).

Коли: 17:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Відкриття міжнародного проекту "Сергій Параджанов. Імпресія Дотику"

Даний захід організовано Всеукраїнським проектом «Parajanov-ART», метою якого є популяризація творчості всесвітньо відомого режисера, одного з найвидатніших митців ХХ ст. – Сергія Параджанова й велика надія – заснувати з часом Перший музей Параджанова в Україні (хоча такий неформально давно існує в Перевальській зоні, в якій Маестро відбував свій срок ще в 70-х роках минулого століття).

Коли: 16:00

Де: Хохм Хмельницький Художній Музей, вул.Проскурівька,47

Вартість: безкоштовно

Субота (7 липня)

Міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка»

Фестиваль "Гуляночка" продовжується і сьогодні відбудеться конкурс на краще дитяче свято.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Воркшоп "Муд борд"

Євген Демченко - керівник відділу веб-дизайну в 1+1 media, у минулому арт-директор Pokupon і Kaffeine Communications, дизайнер MEGOGO. Тези воркшопу: організація збору зображень і даних для МБ; систематизація даних; процес створення МБ і документації до нього; проведення презентації/тестування; аналіз і систематизація відібраного матеріалу; проведення розробки концепції продукту; збір МудБорду; проведення презентації з тестуванням; аналіз і структурування відібраних матеріалів; впровадження рішень у концепцію.

Коли: 11:00

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 600 гривень до 6 липня, 650 гривень у день заходу

Майстер-клас "Батьки і діти: вічний конфлікт чи взаєморозуміння"

Запрошують батьків дітей різного віку, психологів, педагогів та всіх кому цікава тема СТОСУНКІВ батьків і дітейс.Батьки і діти - це сім'я, де кожний має свою думку, інтереси і право вибору. Але не завжди батьки можуть почути своїх дітей, а діти - прийняти і довіритись батькам. Це залежить від віку дитини, поваги і взаєморозуміння між членами родини та багатьох інших причин.

Коли: 10:00

Де: Офіс 404, вул. Вайсера, 17/1

Вартість: 200 гривень, для обох батьків - 300 гривень

Міні-лекція "Відповіді, які залишають питання. Знайомство з Бернаром Вербером"

Центр розвитку театру "Час Т" презентує першу подію липня. Запрошують відвідати міні-лекцію від Діани Акбердіної "Відповіді, які залишають питання. Знайомство з Бернаром Вербером". Творчість у виді геометричних форм. Романи, які дають відповіді, але породжують ще більше питань. Бернар Вербер та його фантастично-реалістичне описання світу та не тільки.

Коли: 17:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: по програмі "Pay what you want"

Неділя (8 липня)

Фото: з архіву

Міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців "Нестримний потік"

Щонеділі з 1 до 29 липня о 19.00 на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Бесіда "Життєві сценарії, які закладають дітям"

Із великою долею впевненості можна стверджувати, що життєвий сценарій - це свого роду - доля, що формується вранньому дитинстві під впливом батьків. Сімейний сценарій містить встановлені традиції і очікування для кожного члена сім'ї, які успішно передаються з покоління в покоління. Отримавши припис батьків, дитина приймає психологічні позиції і встановлює ролі, необхідні для здійснення своєї життєвої драми.

Коли: 13:00

Вартість:150 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую