ye-logo.v1.2

Кастинг четвертого сезону шоу «Народна зірка»

Культура 2687

завітав до Хмельницького

Вже у перші  години з початку реєстрації свої анкети на участь у конкурсі заповнили понад 200 учасників. Як зізналися самі організатори, від хмельничан вони такого аж ніяк не чекали! Можливо, саме тому початок кастингу затягнувся на 3 години.
Яскравий автобус з написом «Народна зірка» привіз знімальну групу до нашого міста ще у Валентинів День, аби, як кажуть, пригледітися, де доведеться працювати. А вже наступного дня у холі міського будинку культури яблуку ніде було впасти. «Зірковий» дует журі – педагога з вокалу Наталю Медведєву та музичного продюсера Сер­гія Грачова, які прибули за кілька хвилин до зйомок, коли було готове вже абсолютно все, учасники зустрічали «живим» коридором та бур­хливими оваціями. Аби зняти хмельницьку гос­тинність на камеру, одному з операторів телеві­зійного шоу навіть довелося лізти на слизький дах установи.
Після заповнення анкети, серед питань якої бу­ли такі недвозначні, як «На що плануєте витра­тити гроші у випадку перемоги?», кожному учас­нику присвоювали чотиризначний порядковий номер. Через надчутливу до будь-якого сторон­нього шуму апаратуру усіх учасників та їхніх вбо­лівальників залишили за дверима знімального майданчика, яким цього дня став актовий зал при­міщення, і впускали для «прослуховування» гру­пами по 10 чоловік. З кожної із них вибирали  одного-двох, або й не вибирали зовсім нікого, у другий тур. «Ніяких обмежень ми не робимо, – каже пані Медведєва, – головне, аби учасник створив на сцені емоційне шоу. Жодна «зірка» не поїде до Ки­єва, доки ми не побачимо емоцій!».
У другому турі «найнароднозірковіші» хмельничани отри­мали з рук журі жадані «зіркові» перепустки, з якими вони і вирушать на фінальний кастинг до столиці.
 «Я дізнався про кастинг до «Народної зірки» сьогодні вран­ці, – ділиться враженнями Олександр Собчук, один з учасни­ків шоу, –  і прийшов на нього разом з дружиною і кумою, вони теж співатимуть. Виконував пісню Філіпа Кіркорова «Жесто­кая любовь».  Члени журі зробили мені зауваження, що я жи­ву в своєму світі і співаю сам для себе. А потім Грачов сказав: «Людина, яка живе в своєму світі – залишається, а всім іншим – до побачення!».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую