ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 3-5 серпня

Культура 1856
І дорослим, і малим буде чим зайнятися на вихідних
І дорослим, і малим буде чим зайнятися на вихідних. Фото: ogo.ua

Програма заходів.

Попереду вихідні, а значить у Хмельницькому підготували чергову порцію цікавих заходів. Після важкого трудовго тижня усіх велолюбителів запрошують в п’ятницю проїхатися нічним містом. Зі світловідбивачами на ровері, одягнувшись у яскравий одяг, велосипедисти планують подолати близько десяти кілометрів маршруту.

У суботу в сквері Шевченка проведуть Свято здорового малюка. Учасникам розкажуть про користь грудного вигодовування, а дітки зможуть побавитися з веселими аніматорами.

Крім того, для хмельничан підготували кілька цікавих майстер-класів і корисних тренінгів. Новачків і тих, хто вже володіє навичками малювання, кличуть на майстер-клас з олійного живопису. У рамках майстер-класу ви отримаєте власну картину.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеїпредставляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм" і міжнародний проект «Сергій Параджанов. Імпресія дотику», створений з нагоди 45-річчя кінострічки «Тіні забутих предків». У музеї історії міста експонується виставка робіт «Райські мелодії подільського візерунку». У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку одесита Олега Куцького «Довга дорога…». У «Галереї на Проскурівській» діє виставка Анастасії Сабадах "ДЕРЕ?ВНЯ". В арт-галереї «Масло» відкрили персональну виставку картин Олени Пронькіної «Простір чистого тла».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (3 серпня)

Фото: з архіву

Нічний велозаїзд «Яскрава ніч»

Усіх велосипедистів запрошують проїхатись нічним Хмельницьким. Вкотре ГО «Критична маса» організовує захід «Яскрава ніч». Як розповів голова організації Віталій Поліщук, учасниками вело заїзду можуть бути лише повнолітні. Протяжність маршруту орієнтовно 10 кілометрів. Бажано щоб велосипед мав світловідбивачі спереду і ззаду, на голові шолом та яскравий одяг. Супроводжувати роверистів запросять поліцейських.

Коли: 22.30

Де: на в'їзді в сквер ім. М.Чекмана

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас з олійного живопису

В рамках тригодинного майстер-класу ви отримаєте власну картину, дізнаєтеся про технічні прийоми малювання олійними фарбами, освоїте основи колірного тону, види кольорових гам, навчитеся передавати об’єм і фактуру різних матеріалів.

Коли: 16:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 50 гривень, до 18 років - безкоштовно

English Speaking Club: California, Nevada, District of Columbia

Модератор зустрічі - Карл Тайлер Другий (Karl Tyler). Говоритимуть про Каліфорнію, Неваду та Колумбію

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, Вікно в Америку, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Family fest

Фестиваль Family fest пройде в рамках Всесвітнього тижня грудного вигoдовування. Всесвітній Тиждень грудного вигодовування - це щорічна міжнародна акція, яка проводиться у більшості країн світу в перший тиждень серпня. Мета заходу - привернути увагу суспільства та наголосити на важливості підтримки грудного вигодовування на всіх рівнях: родини, гродмади, системи охорони здоров'я, роботодаців, суспільства та держави. Створити дружню, підтримуючу атмосферу для жінок, які годують грудьми, та їхніх родин. У нас проходитимуть незвичайні змагання, які будуть судити справжні судді.

Коли: 16:00

Де: Приватний освітній центр "Простір", вул. Зарванська, 3

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Відкриті дані для бізнесу. Нові можливості"

Тренінг організовує Інформаційно-аналітичний центр при Агенції сталого розвитку “АСТАР”. Розвиток бізнесу на основі відкритих даних великою мірою залежить від наявності, різноманіття та якості самих даних. Якість даних продовжує залишатись викликом і для України, і для інших країн світу, проте кількість доступних наборів відкритих даних в Україні щорічно збільшується. Про те, як компанії чи стартапу використати зростаючий тренд відкритих даних на свою користь, розповість тренер із відкритих даних у проекті TAPAS Андрей Гнап.

Коли: 14:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 200 гривень

Кіноперегляд просто неба

У мистецькому дворику дивитимуться фільм просто неба. Запрошують усіх охочих.

Коли: 21:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Субота (4 серпня)

Фото: e1

Свято здорового малюка

Чому варто завітати на "Свято здорового малюка"? Щоб побачити на власні очі або навіть взяти участь у найкориснішому флеш-мобі всіх часів і народів... Щоб дізнатися всі корисності грудного вигодовування і отримати консультацію безкоштовно. Щоб весело побавитись діткам із аніматорами з "Дитячої планети". Щоб дізнатися, як запобігти опікам і як надати першу допомогу. Щоб отримати безкоштовну юридичну консультацію й дізнатися більше про права мами і дитини. Щоб навчитися базовим навичкам дитячого масажу. Щоб отримати консультацію одного з найкращих дитячих стоматологів міста. Щоб дізнатися, як мамі на грудному вигодовуванні плідно працювати.ЗАпрошують всіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Ранкова йога на ДАХу

Це нагода побачити пробудження природи, безмежну велич ранкового сонця та відчути на собі його обійми в улюблених асанах. Обов'язково з собою мати килимок. Заняття проводяться за відсутності дощу.

Коли: 8:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Арт-терапевтичний тренінг "Шлях до себе. Відтінки моєї жіночності"

Тренінг допоможе розкрити відтінки вашої жіночності. Будуть використовуватися цікаві арт-терапевтичні техніки: учасниці малюватимуть, гратимуть з метафоричними асоціативними картами. Відвідувачки отримають унікальний досвід знайомства зі своєю внутрішньою жінкою що дасть можливість краще зрозуміти свій внутрішній світ і навчитися виражати свою жіночність.

Коли: 11:00

Де: м. Хмельницький

Вартість: 250 гривень

Неділя (5 серпня)

Фото: ropejumping.lviv.ua

Стрибки з мосту в Кам'янці-Подільському

Стрибки здійснюються з найвищого мосту в Україні - "Стрімка лань". Його висота 53 метри. Фото стрибків безкоштовно.

Коли: 11:00

Де: м. Кам'янець-Подільський.

Вартість: 290 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую