ye-logo.v1.2

Тетяна Бадєєва запросила усіх у казку

Культура 2365
Фото: Катерина

Персональна виставка Тетяни Бадєєвої «Паралельні світи» у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва подарувала усім відвідувачам фантазійний настрій казок.

«Сьогодні йшла на презентацію виставки, як на перший у житті екзамен», – зізналася пані Бадєєва. «Паралельні світи» — й справді одна із перших великих виставок  художниці. 15 графічних робіт та 10 живописних картин на склі створили у залі атмосферу, наче у чудернацьких вигадках Аліси із Країни Чудес. Кожне полотно Тетяни Анатоліївни — це окрема барвиста казка.
Микола Шафінський, хмельницький фотограф та художник-аматор, друг та ініціатор виставки пані Бадєєвої, вважає, що її картини «просякнуті особливою тонкою лірикою, сповнені поетикою». Ті, хто їх побачив, справді поринув у світ світлої, доброї, натхненної поезії у фарбах. Здається, що так щиро відкривають свої почуття лише діти.
Микола Юрков та Яків Павлович, члени Національної спілки художників України, які були гостями у Тетяни Анатоліївни, настільки захопилися її творчістю, що запропонували частіше влаштовувати такі знайомства з її «світом казок» та пророкують мисткині членство у Спілці. Проте словами усю ту красу не передати, краще самому побачити.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую