ye-logo.v1.2

«RespublicaFEST» закривали «хамермани» у в'язаних трусиках, естонський репер та поп-гурт «KAZKA» (ФОТО)

Культура 4158

Фест тривав три дні.

Учора, 2 вересня, у Хмельницькому гучно завершився третій день «RespublicaFEST». Концертний вечір видався одним із наймасовіших, свою роль тут, напевно, зіграв список підібраних виконавців. Насправді, подивитись і послухати було цікаво на кожній із трьох локацій.

Вперше у Хмельницькому виступив український гурт Хамерман Знищує Віруси, який відомий своїми екстравагантними костюмами та текстами пісень з нецензурною лексикою. На учорашній виступ солісти Альберт Цукренко і Володимир Пахолюк вбрали в’язані трусики та телячі шлунки на голову, які, м’яко кажучи, мали неприємний запах. Уже під час першої пісні артисти ці чудернацькі головні убори розрізали й кидали фанатам.

На малій сцені упродовж фестивального вечора виступили українські рок-колективи «OSNOVA» та «Фіолет».Трохи легкості та романтичності атмосфері додав музичний інді-гурт зі Львова «Один в каное».

Фестивальники готуються до концертного вечора

На головній сцені запалювали хедлайнери «RespublicaFEST». Одними із них були хмельницькі хлопці із колективу «Чумацький шлях», які грають у жанрі folk alternative metal. Після важкої музики «не для всіх», на сцену вийшов київський поп-гур KAZKA. Його, до речі, вважають «Відкриттям року 2017». Артисти грають в стилі experimental pop з елементами електро-фольку і співать виключно українською мовою.

Гурт «OSNOVA» вперше виступив на фесті

Продовжив концертну програму улюбленець молоді - епатажний естонський репер Томі Кеш. Публіка вправно витанцьовувала та наспівувала пісні не лише англійською мовою, ай естонською. Згодом, уже розігрітих «республіканців» «качав» франківський гурт «KARNA». Ну а завершили фест романтично-ніжним виступом Христини Соловій.

Хтось танцював, а хтось - відпочивав 

Серед хедлайнерів - хмельничани "Чумацький шлях"

Не обійшлось і без фарб холі

Дехто приїхав на власному транспортному засобі

Костюми фестивальників подекуди були дивними

"Хамермани" вийшли на сцену у в'язаних трусиках 

Залишки головних уборів ХЗВ розрізали ти кинули публіці

Гурт «KAZKA» на «RespublicaFEST»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую