ye-logo.v1.2

Автентичні строї та розкішні вінки: у Хмельницькому презентують фотовиставку проекту «Нація»

Культура 2630
Ксенія Малюкова знову привезла до Хмельницького проект "Нація"
Ксенія Малюкова знову привезла до Хмельницького проект "Нація". Фото: автора

Актриси обласного театру також приміряють на себе історичні образи.

У неділю, 30 вересня, у фойє обласного театру, перед виставою «Собака на сіні», презентують фотовиставку проекту «Нація». В експозицію увійшли світлини актрис вбраних в автентичні костюми. Окрім того, гості зможуть стати свідками ще одного перфоменсу. П’ятьох актрис театру Старицького, на очах у всіх, візажисти та стилісти одягатимуть і готуватимуть фотосесії.

«Розпочали ми проект ще в березні минулого року. Київські актриси театру та кіно взяли у ньому участь і допомогли представити цю старовинну колекцію. Те, що у нас вийшло, презентуємо на світлинах у неділю. Окрім того, перед виставою відбуватиметься привселюдна фотосесія. Її учасницями стануть чотири покоління актрис хмельницького театру», - розповідає керівник проекту Ксенія Малюкова.

Як повідомив директор Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького Андрій Ковальчук проект «Нація» хмельничани уже мали нагоду бачили в рамках відзначення Дня незалежності. Тоді на головній площі міста у старовинних костюмах дефілювало близько 40 моделей.

«У фойє театру презентуємо копітку працю Ксенії Малюкової та фотографа Тетяни Гурковської. Автентичні костюми і вінки з сучасних матеріалів дуже гарно виглядатимуть на актрисах нашого театру. Дуже раді, що можемо показати це нашим глядачам. Спеціально облаштуємо фотозону, щоб кожен охочий зміг сфотографуватись з нашими моделями», - каже директор.

Початок виставки запланували на 30 вересня (неділя) о 16.00 годині в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую