ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 5-11 листопада

Культура 2434
У будні й у вихідні хмельничанам буде чим зайнятися у місті
У будні й у вихідні хмельничанам буде чим зайнятися у місті. Фото: pac.com.ua

Програма заходів.

Хоча в останній місяць осені прогулянки стають все коротшими, день швидко закінчується, а погода рідко тішить теплом, хмельничанам цього тижня сумувати не доведеться. У місті запланували чимало корисних, цікавих та приємних заходів на будь-який смак.

У театрі Старицького відбудеться кілька яскравих вистав, у філармонії – чергова порція концертів. У вівторок там виступлять на одній сцені рок-гурт «Моторролла» разом з «Козаками Поділля», тож буде ефектно. В середу у Хмельницький приїде веселий та запальний «Лісапетний батальйон».

Не обійдеться без нових мистецьких виставок. У художньому музеї відкриють виставку плакатів "Майдан: простір творчості", у фотомузеї представлять колекцію світлин Олександра Соленцова.

Корисні майстер-класи і семінари теж запланували на найближчі дні. Багато цікавого підготують для тих, хто цікавиться ІТ-технологіями, розкажуть також як «розкрутити» свою сторінку у Фейсбук.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка та виставка живопису Олександра Дубовика «Лабіринти значень». В обласній бібліотеці для юнацтва демонструють фотовиставку "Альпи 4000+" хмельничанки Наталії Мостової. Виставку плакатів Володимира Карвасарного можна переглянути на другому поверсі в приміщенні міської ради. Виставка фотографії та відео-арту «Фасади» триває у «Галереї на Проскурівській».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (5 листопада)

Фото: ezotour.com

Мантра-йога

Із гуртом Gauranga з Білорусі. У програмі: жива музика на індійських інструментах; містичні історії; пісні під гітару; солодощі та напої.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: вільні внески

Вівторок (6 листопада)

Фото: з архіву редакції

Гурт «МОТОР'РОЛЛА» та Академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля»

Знову на одній сцені - гурт «МОТОР'РОЛЛА» та Академічний ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» з новою музичною програмою! Хмельницький, не пропусти! На вас чекає вечір незабутніх вражень на все життя.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 80-150 гривень

Вступна лекція до курсу "Тестування ПЗ"

Кому цікава ІТ-сфера — приходьте на лекцію про тестування програмного забезпечення. Запрошують тих, хто зареєструвався на курс і всіх, хто відкритий до нових знань про ІТ. Quality Assurance Еngineer (тестувальник) — це фахівець із забезпечення якості продукту, який фокусує увагу на якості ПЗ, перевіряє його на відповідність технічним вимогам.

Коли: 18:00

Де: Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська 3/2

Вартість: безкоштовно

Середа (7 листопада)

Фото: з архіву редакції

Вистава «Одруження» (ПРЕМ'ЄРА)

Театральне дійство, яке розвивається на сцені, показує події одного дня, у якому більше переживань і пристрастей, аніж у деяких людей відбувається за все життя. Упродовж дня в домі Агафії Тихонівни проходить цілий «парад» женихів. Героїня мріє про сім'ю і домашній затишок, закохується й розчаровується.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Концерт Лісапетного Батальйону

Наталія Фаліон та Лісапетний Батальйон вирушає в тур на підтримку нового альбому.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 130-280 гривень

Сповідь барда "Не промовчи Шевченка у собі"

Виставу «Не промовчи Шевченка у собі…» поставив та зіграє керівник і актор «Кута», володар гран-прі Всеукраїнських та Міжнародних театральних конкурсів, народний артист України Володимир Смотритель. Вистава отримала першу премію на міжнародному театральному конкурсі «Людина граюча» у місті Миколаїв.

Коли: 19:00

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Івент "Маркетинг в епоху цифрових технологій"

Дізнайтесь, як підготувати свій бізнес до переходу в digital, як виділитися серед конкурентів, чому купують в друзів та як скласти базову інтернет маркетингову стратегію.

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: 150 гривень

Літературно-мистецьке свято "Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і п'янить"

Українська мова – зброя у боротьбі за рідну країну. Це наша беззаперечна національна цінність, а тому ми зобов’язані «плекати» її «пильно й ненастанно» (М. Рильський). Розмовляти українською у побуті, у звичайному повсякденному житті – це насправді глобальний крок до перемоги української нації за свою гідність, це вибір свого майбутнього, це той фактор, який забезпечить непохитність у вірі та боротьбі за Українську державу.

Коли: 14:00

Де: Хмельницька обласна універсальна бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Четвер (8 листопада)

Фото: Art Ukraine

Мандрівна виставка "Майдан: простір творчості"

Роботу над представленими проектами студенти розпочали в революційний час під керівництвом професора Віталія Шості. Викладач запропонував своїм випускникам тему Майдану для дипломних проектів, попри те, що вже півроку кожен студент мав затверджену персональну тему. Виставку доповнюють оригінальні експонати з фонду Національного музею Революції Гідності. Це промовисті матеріальні свідчення, які дозволяють краще зрозуміти події Євромайдану. Бейсбольна бита, каска з зображенням монумента Незалежності, захисні наколінники – слугували знаряддям захисту під час протистоянь.

Коли: 15:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

"Українське капріччіо" у філармонії

Участь беруть: Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент - Олександр Драган, солісти - Тарас Малик (флейта), Степан Дробіт (баритон), Анна Попова (меццо-сопрано), Діана Галяревич (сопрано), Анастасія Поліщук (сопрано), Катерина Дробіт (сопрано). У програмі лунатиме музика сучасних українських композиторів - Г. Гаврилець, Ж. Колодуб, Є. Станковича.
Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: 50-60 гривень

Презентація книжки "Зграя" Анастасії Нікуліної

Львівська спека плавить асфальт. Їм — майже вісімнадцять, і в кожного є що приховувати. П’ятеро хлопців щодня кидають виклик міським висоткам і самим собі. Паркур — це стиль життя, челендж — постійно робити неможливе. Адже, коли ти трейсер, меж не існує: є лише перешкоди. Загадкова незнайомка Таша — новий друг чи ще одне випробування? Чи зможуть вони протистояти небезпеці й подолати власні страхи? Без команди їм буде важко, але разом вони завжди сильніші, разом вони — «Зграя».

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Виставка фотографій "Неочікуване Поділля" Олександра Соленцова

Соленцов Олександр Олексійович працює провідним інженером в лабораторії обробки інформації Хмельницького національного університету. Займається фотографією з 1976 року. Заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки фотохудожників України. Учасник багатьох національних і більш ніж 50 міжнародних виставок. Його роботи експонувалися в Польщі, Німеччині, Люксембурзі, Іспанії, Румунії, Великої Британії, Бельгії, Австрії, Пакистані, Португалії, Аргентині, Гонконгу, Ірані, Югославії, Хорватії, Франції, Данії, Росії.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 5

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (9 листопада)

Фото: kulturaxm.wordpress.com

Відкритий фестиваль хорової музики «Співоча асамблея»

Фестиваль цьогоріч святкує свій перший ювілей і вже вп’яте демонструватиме слухачам нашого міста усю красу хорового мистецтва. Три дні насолоди та духовного збагачення, неймовірні твори, шість найпотужніших хорових колективів України.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Легко про Facebook: Твоя сторінка. Репутація. Інвестиції"

Усім відома крилата істина "Зустрічають по одежі, а проводжають за розумом". Часи змінюються. Тепер говорять "По Facebook зустрічають, по Facebook проводжають". Це сьогодні яскрава, модна і найпопулярніша мережа з величезними можливостями. Цей тренінг це: легкий і зрозумілий стиль викладу; можливість самостійно оформити вашу сторінку на найвищому рівні; сформуєте свій образ, імідж і репутацію у Facebook; збільшите кількість підписників; легко навчитеся техніці збільшення популярності ваших постів; навчитеся створювати "вірусні"пости.

Коли: 17:00

Де: СВ-клуб, вул. Свободи, 1а

Вартість: 490 гривень

Субота (10 листопада)

Фото: shoppingschool

Семінар із Fashion стилістики

EASY STYLE - це унікальний проект для сучасних жінок, які хочуть створити своїми гардероб мрії, виглядати стильно й відчувати себе комфотно щодня. Спікерка Тетяна Єгунян - магістриня індустрії моди, FASHION-аналітикиня, авторка іноваційних курсів із "Фешн-стилістики" і "Теорії кольору", стилістка-візажистка, іміджмейкерка з величезним досвідом роботи.

Коли: 10:00

Де: Просп. Миру, 103/1

Вартість: із 1 до 8 листопада - 2500 грн, із 9 до 10 листопада - 3000 грн

Неділя (11 листопада)

Фото: Karabas.com

Комедія "Він моя сестра"

Віддати життя за друга неважко. Важко знайти друга, за якого вартувало б віддати життя. І, як показує саме життя, ще важче передбачити, хто виявиться другом - Він чи Вона. Дружба між чоловіком і жінкою є однією з наймолодших форм сексуальних стосунків і навряд чи зможе змагатися з дружбою між чоловіками. Але що означає міцна чоловіча дружба, якщо є чоловіки, для яких жіночність природна? Ця вистава швидше зруйнує усталені стереотипи суспільства і змусить людину задуматися. Адже вся яскравість, скандальність та іноді епатажність можуть виявитися лише яскравою обгорткою, під якою буде глибокий сенс людських стосунків. На цю виставу можна прийти після довгого робочого дня, щоб відпочити й розслабитися, адже це хороша і якісна комедія

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Вартість: 100-300 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую