ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 9-11 листопада

Культура 1855
Шукайте найцікавіші події Хмельницького в нашій афіші
Шукайте найцікавіші події Хмельницького в нашій афіші. Фото: FireStock

Програма заходів.

Сьогодні в нашому місті стартує фестиваль хорової музики. Протягом трьох днів шість найпотужніших хорів країни радуватимуть хмельничан музичними презентами.

У суботу всіх запрошують долучитися до акції, яка відбудеться в парку Чекмана. Спільна розминка, пробіг, важка атлетика і кросфіт – те, що чекає на учасників заходу.

В останній вихідний до Хмельницького приїде комедія «Він моя сестра». Як зазначають організатори, ця вистава швидше зруйнує усталені стереотипи суспільства і змусить людину задуматися.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка та виставка живопису Олександра Дубовика «Лабіринти значень». В обласній бібліотеці для юнацтва демонструють фотовиставку "Альпи 4000+" хмельничанки Наталії Мостової. Виставку плакатів Володимира Карвасарного можна переглянути на другому поверсі в приміщенні міської ради. Виставка фотографії та відео-арту «Фасади» триває у «Галереї на Проскурівській». Нещодавно в обласному художньому музеї відкрилася мандрівна виставка «Майдан: простір творчості», а в музеї-студії фотомистецтва презентували колекцію світлин Олександра Солонцова «Неочікуване Поділля».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.
 

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (9 листопада)

 

Фото: zakarpattya.net.ua

Відкритий фестиваль хорової музики «Співоча асамблея»

Фестиваль цьогоріч святкує свій перший ювілей і вже вп’яте демонструватиме слухачам нашого міста усю красу хорового мистецтва. Три дні насолоди та духовного збагачення, неймовірні твори, шість найпотужніших хорових колективів України.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Тренінг "Легко про Facebook: Твоя сторінка. Репутація. Інвестиції"

Усім відома крилата істина "Зустрічають по одежі, а проводжають за розумом". Часи змінюються. Тепер говорять "По Facebook зустрічають, по Facebook проводжають". Це сьогодні яскрава, модна і найпопулярніша мережа з величезними можливостями. Цей тренінг це: легкий і зрозумілий стиль викладу; можливість самостійно оформити вашу сторінку на найвищому рівні; сформуєте свій образ, імідж і репутацію у Facebook; збільшите кількість підписників; легко навчитеся техніці збільшення популярності ваших постів; навчитеся створювати "вірусні"пости.

Коли: 17:00

Де: СВ-клуб, вул. Свободи, 1а

Вартість: 490 гривень

Виступ гурту "Funhouse Band"

До Хмельницького приїздить супер-мега-драйвовий кавер бенд, який умить створить вам гарний настрій та примусить танцювати.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Michigan & Minnesota

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератор зустрічі: Карл Тайлер Другий (Karl Tyler). Тема тижня: American Road Trip Series: Michigan & Minnesota.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (10 листопада)

Фото: dniprograd.org

Акція «Біжимо разом»

У парку культури і відпочинку імені Михайла Чекмана відбудеться акція «Біжимо разом». Мета акції: пропаганда здорового способу життя. Захід буде проходити за участю патрульних та співробітників інших силових структур міста, а також активної молоді та усіх охочих. Для дітей буде організована окрема програма. Учасники зможуть долучитись до спільної розминки та пробігу на дистанцію в 1 кілометр, після чого кожен зможе обрати собі продовження спортивної програми: важка атлетика або кросфіт

Коли: 11:00

Де: Парк культури і відпочинку імені Михайла Чекмана

Вартість: безкоштовно

Вистава для дітей "Рікі-Тікі-Таві"

Рікі-Тікі-Таві - так зовуть молодого мангуста, він живе разом зі своєю родиною. Але одного разу під час повені потоком його змиває. Опиняється Рікі-Тікі-Таві в саду біля будинку, де живе хлопчик Тедді з батьками. На Тедді напала змійка Кара, але Рікі захистив малого і цим його врятував, бо змійка була отруйна. Так Тедді й Рікі подружилися. Рікі лишається жити з ними, але небезпека не зникає все одно.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок "Дивень" створили незвичну досі для нашого обласного центру мистецьку атракцію для найменших глядачів - бебі-театр.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Семінар із Fashion стилістики

EASY STYLE - це унікальний проект для сучасних жінок, які хочуть створити своїми гардероб мрії, виглядати стильно й відчувати себе комфотно щодня. Спікерка Тетяна Єгунян - магістриня індустрії моди, FASHION-аналітикиня, авторка іноваційних курсів із "Фешн-стилістики" і "Теорії кольору", стилістка-візажистка, іміджмейкерка з величезним досвідом роботи.

Коли: 10:00

Де: Просп. Миру, 103/1

Вартість: із 1 до 8 листопада - 2500 грн, із 9 до 10 листопада - 3000 грн

Неділя (11 листопада)

Фото: dolan.net.ua

Комедія "Він моя сестра"

Віддати життя за друга неважко. Важко знайти друга, за якого вартувало б віддати життя. І, як показує саме життя, ще важче передбачити, хто виявиться другом - Він чи Вона. Дружба між чоловіком і жінкою є однією з наймолодших форм сексуальних стосунків і навряд чи зможе змагатися з дружбою між чоловіками. Але що означає міцна чоловіча дружба, якщо є чоловіки, для яких жіночність природна? Ця вистава швидше зруйнує усталені стереотипи суспільства і змусить людину задуматися. Адже вся яскравість, скандальність та іноді епатажність можуть виявитися лише яскравою обгорткою, під якою буде глибокий сенс людських стосунків. На цю виставу можна прийти після довгого робочого дня, щоб відпочити й розслабитися, адже це хороша і якісна комедія

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Вартість: 100-300 гривень

Майстер-клас "Акройога"

Акройога - це йога з елементами акробатики. Парна практика, у якій один із партнерів - "база" - є надійною рухомою опорою для іншого партнера - "флаєра". Це практика взаємодії між партнерами, що базується на довірі та взаєморозумінні. Вчить долати страхи та комплекси, виходити зі своїх рамок та взагалі їх не створювати, концентруватися та розслаблятися. Майстер-клас ознайомить наших відвідувачів із цією приголомшливою практикою і дозволить охочим випробувати на собі деякі елементи.

Коли: 17:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 71

Вартість: «Pay what you want»

Дитяча вистава "Веселі ведмежата"

У дідуся-ведмедя та бабусі-ведмедиці гостюють двоє маленьких онуків: веселі ведмежата Топ і Топка. Звісно ж, як і всі діти, ведмежата пусстують і потрапляють у різні кумедні ситуації. Дідусь повчає їх, але малі пустуни і це сприймають за гру. Як же бути?!

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Перформанс "Питома вага слова: як звучать відчуття"

Книгарня «Є» Хмельницький, Молодіжне Творче об’єднання «Літературний Базар» та ГО "Соціальна Справедливість" запрошують на перформанс від творчих людей міста «Питома вага слова: як звучать відчуття» до Дня української писемності та мови. Кожен охочий зможе поринути у світ віршів, оповідань та музики. У затишній атмосфері гості зможуть із насолодою провести час, слухаючи поезію та музику українською.

Коли: 17:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую