ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 10-16 грудня

Культура 2560
Цього тижня у Хмельницькому відбудеться чимало концертів
Цього тижня у Хмельницькому відбудеться чимало концертів. Фото: volynnews.com

Програма заходів.

Цього тижня до Хмельницького з концертами приїдуть чимало зірок українського шоу-бізнесу. У вівторок в нашому місті виступить рок-гурт «Без обмежень», у четвер у філармонії заспіває Серій Бабкін. У п’ятницю хмельничан запрошують на вечір гумору від «Вар’ятів».

Для любителів класики теж гарна новина - на сцені обласної філармонії сьогодні прозвучить блискавична і приголомшлива концертна версія всесвітньовідомої рок-опери «Rock MOZART LE CONCERT».

Ближче до вихідних у місті запланували кілька майстер-класів для дорослих і дітей. Не обійдеться без театральних вистав. З новинок – прем’єра вистави інтернет-екшн «Свято онлайн».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставку емалей "До джерела" Івана Юркова. Виставка живих метеликів та інших комах триває у ЦУМі. У виставковій залі школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють фотовиставку "Дарунок бога" Володимира Оглобліна та Олени Долженко. У музеї-студії фотомистецтва можна переглянути виставку світлин "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (10 грудня) 

Фото: internet-bilet.ua

Концерт Rock MOZART Le Concert

На сцені Обласної філармонії – блискавична і приголомшлива концертна версія всесвітньовідомої рок-опери – Rock MOZART LE CONCERT. Життя і музика великого генія Моцарта буде по-новому втілена у реальність, а сам композитор постане перед глядачами як справжній рок-музикант, що заперечує канони і несправедливість свого часу. Сила й міць семи дивовижних голосів, епатажність головного героя, РОКовість його ворога, зворушливо-тривожне звучання симфонічного оркестру, грандіозні декорації та світлове шоу – геніальність ще ніколи не була настільки масштабною. 

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 400-800 гривень

Мантра-йога з гуртом Gauranga

На заході ви дізнаєтеся про вплив звуку на людину, значення медитації у нашому житті, познайомитеся з чудовими, світлими музикантами, які мають досвід духовної практики та вегетаріанства понад 20 років, відчуєте великий заряд позитиву та теплої енергії, якими буде наповнений весь простір.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: вільні внески

Вівторок (11 грудня)

Фото: з архіву редакції

Концерт гурту "Без обмежень"

Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях ... Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя.Своє творче начало група бере із Закарпатського міста Мукачева. З перших акордів своїх композицій «Without Limits» заряджає позитивною енергетикою кожного слухача, з перших концертів підкорює своєю харизматичністю, завойовуючи все більше і більше прихильників.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 150-400 гривень

Показ польської комедії "Планета Самотніх"

Цей фільм польського режисера Міті Окорна знятий в 2016 році. Головна героїня фільму Аня - романтична, не надто впевнена у собі вчителька, яка шукає ідеального чоловіка на інтернет-порталах знайомств. Випадково вона стає учасницею телевізійної програми, яка показує правдиве обличчя чоловіків, які фліртують у мережі. Шоу стає справжнім хітом аж до того моменту, коли Аня зустрічає ідеального чоловіка. У головних ролях Міхал Чернецький, Аґнєшка Вєндлоха, Мацей Штур, Павел Домаґала, Данута Стенка. Показ фільму відбудеться мовою оригіналу з субтитрами українською мовою.

Коли: 18:00

Де: Кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Я у стосунках"

Із народження наше життя неможливо уявити без стосунків. Стосунки завжди й усюди є невід'ємною частиною нашого буття. Стосунки з коханою людиною надихають нас і водночас залишають багато питань про себе, про розуміння себе і свого коханого/кохану. Цей МК для жінок та чоловіків, які шукають стосунки чи себе у вже існуючих стосунках.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький

Вартість: 150 гривень

Середа (12 грудня)

Фото: з архіву редакції

Інтернет-екшн «Свято онлайн» (ПРЕМ'ЄРА)

У своїй п‘єсі авторка намагалася проаналізувати, чому діти хочуть зв‘язати своє життя з такими групами, що їх спонукає жити у віртуальній реальності, де кордон між нею і справжнім життям. Із п‘єсою «Свято онлайн» Марина Бортник-Гулевата перемогла у всеукраїнському конкурсі та отримала грант Президента України на постановку у розмірі 50 тисяч гривень.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Четвер (13 грудня)

Фото: з архіву редакції

Андріївські вечорниці та концерт гурту "Чумацький Шлях"

На сцені Різдвяного ярмарку проходитиме театралізоване дійство "Андріївські вечорниці" та концерт гурту "Чумацький Шлях".

Коли: 18:00

Де: Сцена біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Благодійна концертна програма Golden ROCK

Благодійний концерт у виконанні оркестру театру та провідних артистів Хмельниччини, який організовано для збору коштів маленького Саші Ємця. Усі кошти від реалізації квитків будуть спрямовані на лікування хлопчика. Не будьте байдужими - долучайтеся!

Коли: 19:00

Де: Театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Вступна лекція курсу "IT Sales Management"

IT Sales Manager — це людина, яка першою справляє враження про компанію, вона є з’єднувальною ланкою між клієнтом і компанією. Це людина, яка працює з клієнтом від першого контакту до укладення договору, та навіть після цього. Основним обов’язком менеджера з продажів в ІТ є постійний пошук нових клієнтів, підтримання контакту з існуючими. IT Sales Manager повинен розуміти процес розробки, зрозуміти потреби замовника для вирішення його бізнес задач та професійно проводити роботу із запереченнями.

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштовно

Концерт Сергія Бабкіна

Талановитий автор, виконавець, актор і зірковий тренер «Голос країни-8» представить свій 13-й альбом «Музасфера», який складається тільки з україномовних пісень. Не омине музикант і свої відомі хіти, які вже давно запали в душу слухачів. Концерт організовано в рамках всеукраїнського туру музиканта на підтримку нової платівки.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 300-750 гривень

Публічна дискусія "Добудова Хмельницької АЕС: за чи проти?"

13 грудня завершується проектний термін експлуатації першого енергоблоку Хмельницької АЕС. У цей день є привід обговорити економічні, технічні, екологічні та інші аспекти подальшого функціювання ХАЕС - найпотужнішого підприємства Хмельниччини. У планах атомної станції продовження строку експлуатації енергоблоку №1 та добудова енергоблоків №3 та №4. Запрошують усіх охочих долучитися до конструктивної дискусії.

Коли: 14:00

Де: Виставкова зала дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, вул.Проскурівська, 65

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (14 грудня)

Фото: karabas.com

Гумор-шоу "Вар'яти"

Відомий телеведучий Сергій Притула завітає з учасниками гумор-шоу "Вар'яти". Вар'яти-шоу створили у 2010 році. Це перше україномовне гумористичне шоу, позбавлене російської мови та нецензурної лексики. Теперішні вар'ята - це Сергій Притула, Валентин Сергійчук, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Сергій Полупан, Віталій Тільній.

Коли: 20:00

Де: Театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 335-670 гривень

Виступ Оксани Рапіти, Мирослава Драгана

Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Солісти - Оксана Рапіта та Мирослав Драган (фортепіано, м. Львів). Диригент - Сергій Леонов. У програмі: Ф. Мендельсон - Симфонія №1 C-moll тв. 11, Ф. Пуленк - Концерт для двох фортепіано з оркестром.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60--70-80 гривень 

Субота (15 грудня)

 

Фото: YouTube

Майстер-клас із розпису пряників

Щоб не нудьгувати суботнього ранку, запрошують усіх на майстер-клас, звичайно ж, з елеметами англійської мови. Спілкуватимуться, вивчатимуть нові слова на тему "Christmas", розмальовуватимуть імбирні пряники, питимуть теплий чай та створюватимуть неповторну передноворічну атмосферу.

Коли: 18:00

Де: Just SPEAK, вул. Водопровідна, 75/1а

Вартість участі - 170 грн

Майстер-клас "Кристалізація: серце океану, райдуга"

Діти обожнюють щось робити своїми руками. А коли це "щось" ще й розкриває секрети та дає нові знання, можливості, вміння, то такому заняттю немає ціни. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість:150 грн

Тренінг для жінок "Самооцінка та її прояви у повсякденному житті"
На тренінзі учасниці разом із психологами будуть працювати з двома темами: самооцінка та її прояви у повсякденному житті, як я проявляю себе у стосунках із чоловіками. Практика.

Коли: 15:00

Де: ТД "Пасаж", цукерня, 2-ий поверх, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 100 гривень

Майстер-клас Дмитра Карпачова "Муза! Дружина! Коханка!"

Це подія, яка розкаже про основні ролі в житті жінки, для того, щоб могли: максимально насолоджуватися сімейними стосунками; реалізувати себе у якості успішної особистості; надихати й хвилювати чоловіків; знати, як знайти достойного супутника життя.

Коли: 14:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 450 грн

Неділя (16 грудня)

Фото: 33art.com.ua

Майстер-клас із виготовлення святкових новорічних прикрас із полімерної глини

Невдовзі Новий рік, а іграшок на ялинку ще немає. Потрібно швиденько наталаштовуватися й зробити їх. Звісно, іграшки, зроблені власноруч, будуть кращими, оригінальними й по-особливому тішитимуть очі всій родині. Для дітей 6-14 років.

Коли: 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Благодійний концерт "LIVE FOR LIFE"

Запрошують відвідати благодійний концерт для збору коштів на лікування Ємець Сашка та Михайла Ковальчука. Сашко страждає від ювенільного мієломоноцитарного лейкозу, рак крові. Михайлик народився передчасно. Діагноз: гіпоксичне-ішемічне ураження ЦНС, симтоматична епілепсія, гідроцефалія мозолистого тіла, судомний синдром, аномалія розвитку головного мозку. Наживо для життя зіграють СH.SH Чумацький Шлях, Zворотня Dія, STANZA, Гурт "Штучне Дихання" та П'25.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Майстер-клас із виготовлення новорічного віночка

На майстер-класі виготовлятимуть новорічний віночок, з усіма прикрасами, декором тощо. Учасники працюють у парі: дитина+мама, дитина+тато, дитина+сестра тощо. Тривалість - 2 години. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість - 450 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую