ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 14-16 грудня

Культура 2734
Читайте найцікавіші події Хмельницького у нашій підбірці
Читайте найцікавіші події Хмельницького у нашій підбірці. Фото: автора

Програма заходів.

 У Хмельницькому тривають передсвяткові заходи: біля головної ялинки міста для діток організують новорічні гуляння, поруч продовжує діяти яскравий різдвяний ярмарок. Чимало майстер-класів на святкову тематику підготували на найближчі кілька днів.

З цікавинок – у неділю в місті презентують першу інстаграм-книгу, у книгарні «Є» розкажуть, хто такий Миколай і навіщо його чекати. У філармонії незабаром відбудеться благодійний концерт "LIVE FOR LIFE", де збиратимуть гроші на лікування двох важкохворих маленьких хмельничан.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставку емалей "До джерела" Івана Юркова. Виставка живих метеликів та інших комах триває у ЦУМі. У музеї-студії фотомистецтва можна переглянути виставку світлин "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (14 грудня)

Фото:Tv.ua

Гумор-шоу "Вар'яти"

Відомий телеведучий Сергій Притула завітає з учасниками гумор-шоу "Вар'яти". Вар'яти-шоу створили у 2010 році. Це перше україномовне гумористичне шоу, позбавлене російської мови та нецензурної лексики. Теперішні вар'ята - це Сергій Притула, Валентин Сергійчук, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Сергій Полупан, Віталій Тільній.

Коли: 20:00

Де: Театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 335-670 гривень

Виступ Оксани Рапіти, Мирослава Драгана

Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Солісти - Оксана Рапіта та Мирослав Драган (фортепіано, м. Львів). Диригент - Сергій Леонов. У програмі: Ф. Мендельсон - Симфонія №1 C-moll тв. 11, Ф. Пуленк - Концерт для двох фортепіано з оркестром.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60--70-80 гривень

English Speaking Club: Ugly Sweater Contest

Проведіть свій час якісно в атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератор зустрічі: Карл Тайлер Другий (Karl Tyler). Тема тижня: Ugly Sweater Contest.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Субота (15 грудня)

Фото: автора

Новорічні дитячі гуляночки

Новорічні свята все ближче й ближче. Тож для діток організовують новорічні гуляночки біля головної ялинки міста. Обіцяють веселі розваги і конкурси для маленьких хмельничан.

Коли: 16:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас із розпису пряників

Щоб не нудьгувати суботнього ранку, запрошують усіх на майстер-клас, звичайно ж, з елеметами англійської мови. Спілкуватимуться, вивчатимуть нові слова на тему "Christmas", розмальовуватимуть імбирні пряники, питимуть теплий чай та створюватимуть неповторну передноворічну атмосферу.

Коли: 18:00

Де: Just SPEAK, вул. Водопровідна, 75/1а

Вартість участі - 170 грн

Дитяча вистава «Гноми доброї Білосніжки»

Театр ляльок запрошує маленьких хмельничан на виставу «Гноми доброї Білосніжки». Це всім відома історія про те, як зла мачуха наказала слугам вбити Білосніжку в глухому лісі, адже дівчинка виявилася кращою за неї. Але слуга цього не зробив і Білосніжка знайшла новий будинок і нових друзів у лісі – сім гномів-шахтарів: Буркуна, Професора, Веселуна, Скромника, Соню, Чихоню і Мовчуна. Разом вони стали однією сім’єю, поки мачуха не дізналася, що Білосніжка жива здорова.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень» вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Театр ляльок підготував нову виставу "Бебі-бум. Знайомство" для дітей до трьох років. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Майстер-клас "Кристалізація: серце океану, райдуга"

Діти обожнюють щось робити своїми руками. А коли це "щось" ще й розкриває секрети та дає нові знання, можливості, вміння, то такому заняттю немає ціни. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість:150 грн

Тренінг для жінок "Самооцінка та її прояви у повсякденному житті"

На тренінзі учасниці разом із психологами будуть працювати з двома темами: самооцінка та її прояви у повсякденному житті, як я проявляю себе у стосунках із чоловіками. Практика.

Коли: 15:00

Де: ТД "Пасаж", цукерня, 2-ий поверх, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 100 гривень

Майстер-клас Дмитра Карпачова "Муза! Дружина! Коханка!"

Це подія, яка розкаже про основні ролі в житті жінки, для того, щоб могли: максимально насолоджуватися сімейними стосунками; реалізувати себе у якості успішної особистості; надихати й хвилювати чоловіків; знати, як знайти достойного супутника життя.

Коли: 14:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 450 грн

Чемпіонат "Бариста Хмельничини"

Професіонали кавоваріння зустрінуться на регіональному чемпіонаті з приготування "Еспресо", щоб підтвердити свою першість. Кожен зможе спробувати приготовлену каву, дізнатися про цікаві тонкощі справи. Кожен із учасників створить свій авторський напій та розповість цікаву історію про нього. Суддівський склад "SCA Україна".

Коли:10:00

Де: Торгово-промислова палата, вул. Подільська 109

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота "Хто такий Миколай і навіщо його чекати" (святковий квест)

Хто такий святий Миколай? Чи справді він сам робить усім на світі подарунки... Перевіримо разом? Хоу Хоу Хоу! Для цього потрібно небагато: гарна уява; хороший настрій; добре почуття гумору; дрібка серйозності.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас для дітей із миловаріння

До Дня Святого Миколая у Family Club проводитимцуть свято з іграми та майстер-класом з миловаріння. Для гарного настрою та створення атмосфери прийдешнього свята.
Що робитимуть: виготовляти оригінальне різнокольорове мило; вчити нові слова, пов’язані зі святами; загадувати й обговорювати англійською потаємні бажання; грати в ігри та круто проводити час.

Коли: 13:00

Де: Family Club, просп. Миру, 73/2

Вартість: безкоштовно

Неділя (16 грудня)

Фото: hashimg.com

Презентація книги Ю. Сливки "#Чуєш, коли приїдеш додому?"

Відбудеться презентація першої в Україні інстаґрам-книги Юлії Сливки «#Чуєш, коли приїдеш додому?» видавництва ASTRUM. Це збірка історій, які первісно народились у соціальній мережі, а тепер стали повноцінною книгою. Це один із небагатьох взірців української мережевої літератури на сьогодні. Персонажі, які мандрують з однієї інтернет-новели до іншої (наприклад, #баба_Богдана і #дідо_Богдан), щоразу опиняючись у нових – таких знайомих читачеві – ситуаціях, викликають у нього то сміх, то сльози. Упродовж прочитання книги в цих персонажах читач, якщо й не впізнає своїх рідних, то вони точно стануть йому рідними.

Коли: 14:00

Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас із виготовлення святкових новорічних прикрас із полімерної глини

Невдовзі Новий рік, а іграшок на ялинку ще немає. Потрібно швиденько наталаштовуватися й зробити їх. Звісно, іграшки, зроблені власноруч, будуть кращими, оригінальними й по-особливому тішитимуть очі всій родині. Для дітей 6-14 років.

Коли: 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Благодійний концерт "LIVE FOR LIFE"

Запрошують відвідати благодійний концерт для збору коштів на лікування Ємець Сашка та Михайла Ковальчука. Сашко страждає від ювенільного мієломоноцитарного лейкозу, рак крові. Михайлик народився передчасно. Діагноз: гіпоксичне-ішемічне ураження ЦНС, симтоматична епілепсія, гідроцефалія мозолистого тіла, судомний синдром, аномалія розвитку головного мозку. Наживо для життя зіграють СH.SH Чумацький Шлях, Zворотня Dія, STANZA, Гурт "Штучне Дихання" та П'25.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Майстер-клас із виготовлення новорічного віночка

На майстер-класі виготовлятимуть новорічний віночок, з усіма прикрасами, декором тощо. Учасники працюють у парі: дитина+мама, дитина+тато, дитина+сестра тощо. Тривалість - 2 години. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість - 450 грн

Дитяча вистава «Кому потрібен Сніговик»

Актори приготували для найменших поціновувачів театру виставу. А ще, крім цього, малюків вітатиме Святий Миколай.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую