ye-logo.v1.2

Духовна рада міста запрошує на різдвяний флеш-моб і концерт

Культура 1697
Духовна рада хоче нагадати справжню суть Різдва
Духовна рада хоче нагадати справжню суть Різдва. Фото: cikavo.net

Сьогодні в одному із торгових центрів розповідатимуть "Різдвяну історію".

Сьогодні, 20 грудня о 19:00 на 1 поверсі ТЦ "Квартал" відбудеться масовий флеш-моб та програма "Різдвяна історія", повідомляє секретар Духовної ради Ростислав Кудін.

Планується, що учасники співатимуть різдвяних пісень, а глядачам презентують анімовану історію Різдва з Йосипом, Марією, волхвами та пастухами.

"Цією веселою театралізованою постановкою ми хочемо привітати відвідувачів центру з Різдвом та привернути увагу до справжнього сенсу цього свята. Очікуємо, що учасників флеш-мобу буде близько сотні", - каже Ростислав Кудін.

А вже наступного тижня, 25 грудня о 16:00 хмельницчанам презентують різдвяну концертну програму. Відбудеться це на сцені біля кінотеатру ім.Шевченка. За інформацією Духовної ради, планується "творче і духовне привітання для жителів і гостей міста", а також будуть представлені сольні і хорові співи, виступи дітей та Різдвяна історія.

На завершення програми очільники християнських церков звершать молитву подяки за минулий рік, а також благословіння для міста та жителів на 2019.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую