ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 21-23 грудня

Культура 2960
В суботу біля ялинки організують молодіжну святкову програму
В суботу біля ялинки організують молодіжну святкову програму. Фото: автора

Програма заходів.

Цими зимовими вихідними для хмельничан підготували чергову порцію розваг на будь-який смак. Для молоді запланували різдвяну вечірку, новорічну програму біля ялинки. Діток кличуть у театр ляльок на виставу. Чимало майстер-класів діти з батьками можуть відвідати найближчими днями.

Крім цього, у неділю до Хмельницького приїжджає відомий український гурт «Піккардійська терція». Цього ж дня у театрі Старицького зіграють комедію «Ніч перед Різдвом».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставка емалей "До джерела" Івана Юркова, виставка робіт переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра». Виставка живих метеликів та інших комах триває у ЦУМі. У музеї-студії фотомистецтва можна переглянути виставку світлин "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака. У виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва експонують виставку народної іграшки і новорічно-різдвяної атрибутики «Різдвяна феєрія».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (21 грудня)

Фото: lab.bit.ua

Фільм "Home Alone 1" мовою оригіналу

Запрошують на перегляд різдвяного фільму Home Alone 1 (Один вдома 1) мовою оригіналу в супроводі викладачів Центру іноземних мов ENjoy.

Коли: 19:00

Де: Медіазал "Оскар", пров. Пекарський, 6

Вартість: 70 гривень

Christmas Party в ХОУНБ

Christmas party - вечірка, яку ви ще дооовго будете пам'ятати. Нові знайомства, цікаві історії та спілкування англійською мовою в дружній атмосфері. Також безкоштовна піца та багато інших смаколиків. На вас очікує перегляд фільму, зручні пуфики та конкурс на найкреативніший різдвяний костюм. Витягайте зі свого гардеробу все, що пов'язано з Різдвом чи Новим роком, одягайте найдивніше і приходьте.

Коли: 15:30

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, Вікно в Америку, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

 Майстер-клас із розпису хною

Проводитиме майстер-клас Тетяна Мильнікова - майстриня мехенді у Хмельницькому. Про що ви дізнаєтесь: перші згадки про хну; перші люди, що наносили пасту хни на своє тіло; що таке хна і чому не вся підходить для розпису на тілі; перші базові елементи на папері; створять свій перший малюнок власними руками.

Коли: 18:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 71

Вартість: 20-50 гривень

Дегустаційна вечеря від Salvador

Унікальна подія серед винних бутиків міста. Salvador вводить кухню. Організатори запрошують першими продегустувати основні страви нового меню в супроводі вишуканих вин, які ідеально доповнюють м'ясо й рибу. У програмі 6 страв від їхнього кухаря та 6 ідеальних пляшок вина від сомельє.

Коли: 19:00

Де: SALVADOR wine whisky house, вул. Проскурівськая, 45

Вартість: 300 гривень

Субота (22 грудня)

Фото: з автора

Новорічна молодіжна програма

На юнаків та дівчат чекає цікава розважально програма. Конкурси, веселі ігри та завдання на морозному повітрі біля головної ялинки міста не залишать байдужими нікого.

Коли: 16:00

Де: Майданчик біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Полімери: гідрогель, виготовлення аромолампи, хробачки"

Ваші діти вміють виготовляти гідрогель з полімерів? А хробачків чи, може, аромолампу? Пора вчитися. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Новорічний вогник для дітей з особливими потребами

Новорічний вогник для дітей з особливими потребами. Долучайтеся до заходу, щоб робити життя дітей яскравішим. 

Коли: 10:00

Де: Музично-драматичний театр імені М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: безкоштовно

Новорічна вистава «Снігова королева»

Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради запрошує дітей з інвалідністю на перегляд новорічної вистави «Снігова королева».

Коли: 15:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас із основ акторського етюду

Які бувають етюди? Чим вони корисні для акторів? Особливість роботи над етюдом? Перевтілютимуться у різних тварин та відтворюватимуть їх повадки, пластику та характери. Занурюватимуться в задані «запропоновані обставини». Спробують працювати імпровізаційно гуртом, у парах та індивідуально. Загалом, намагатимуться перейти з етюдом «на ти».

Коли: 16:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 71

Вартість: «Pay what you want»

Новорічна вечірка від свідків "Матадор"

Збирають усіх вихованців клубу "Матадор", фестивалю "Республіка" та інших небайдужих поцінювачів справжньої музики. Зірковий гість - МС BREHUNETS (оксамитовий голос гурту "Курс Валют"). Улюбленець долі та вибагливої публіки клубу "Closer". Ось декілька епітетів про МС з різноманітних музичних ЗМІ: "Дніпровський бальзам для поранених душ", "Найкращий митець, рупор втраченого покоління, дух, що тіло рве до танцю", "Тільки й розмов що про Брехунця", "Оксамитовий баритон сучасної української естради". Також паті не обійдеться без резидентів: DJ Shvets, DJ Zoin, DJ Sokha.

Коли: 20:00

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: 70 гривень

Неділя (23 грудня)

Фото: з архіву

Майстер-клас із виготовлення різдвяного ліхтарика

Запрошують на незвичний майстер-клас з витинанки. Витинанка – це вид декоративно-прикладного мистецтва, особливість якого полягає в тому, що картину можна зробити, витинаючи (вирізаючи) її з паперу. У роботі використовуватимуть різнокольоровий пастельний папір та ножі для вирізання, і лише за їхньою допомогою творитимуть справжні паперові дива. У сучасному світі вироби, зроблені за допомогою витинання, приваблюють своєю ексклюзивністю. Унікальні картини, листівки, запрошення не лише потішать ваших близьких своєю красою, але й краще за будь-які слова розкажуть про вашу до них увагу. 

Коли: 18:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Проскурівського Підпілля, 71

Вартість: «Pay what you want»

Концерт гурту "Піккардійська Терція"

Вокальна формація «Піккардійська Терція» дасть сольний концерт. Нова програма, із якою акапельний колектив гастролює містами України, має назву «Найкраще».

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 120-350 гривень

Комедія «Ніч перед Різдвом»

Це історія про коваля Вакулу і його кохану Оксану. Дівчина не відповідала на залицяння, а потім, щоб той остаточно відстав, заявила, що вийде за нього заміж тільки тоді,
коли він принесе їй черевички, які носить цариця. І для свого щасля хлопець був ладен на все – навіть осідлати самого чорта.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Майстер-клас із ебру - розпису по воді

Суть технології полягає в тому, що спочатку зображення створюєть фарбами на поверхні води. Потім його можна переносити на інші поверхні – папір, тканину, дерево, скло, а також на кераміку. Перси цій техніці дали поетичну назву «мистецтво хмар». Для дітей 6-14 років.

Коли: 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Майстер-клас із виготовлення святкових новорічних прикрас із полімерної глини

Невдовзі Новий рік, а іграшок на ялинку ще немає. Потрібно швиденько наталаштовуватися й зробити їх. Звісно, іграшки, зроблені власноруч, будуть кращими, оригінальними й по-особливому тішитимуть очі всій родині. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 грн

Дитяча вистава "Веселі перегони"

Ця історія про те, як зухвалий Заєць насміхався над Їжачком, вважаючи себе хитрішим за нього. Вони посперечалися, хто перший добіжить і тим переможе. Прудконогий Заєць був переконаний, що швидше подолає дистанцію. Але Їжак з Їжачихою перехитрували його й виграли.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитячий майстер-клас із розпису новорічних пряників

Дитячий майстер-клас з розпису новорічних пряників від шеф-кухаря Андрія Пугача, бронзового призера “new generation of chef”. У програмі також веселі конкурси та подарунки.

Коли: 12:00

Де: Ресторація "Куркуль", вул. Героїв Майдану, 8

Вартість: 80 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую