ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк анонсувала створення власного тревел-шоу

Культура 4737
Леся Іванівна Нікітюк – це як проект, який показує, що простота, відвертість і щирість є найголовнішим у нашому шоу-бізнесі, – каже телеведуча
Леся Іванівна Нікітюк – це як проект, який показує, що простота, відвертість і щирість є найголовнішим у нашому шоу-бізнесі, – каже телеведуча. Фото: politeka.net

Відома хмельничанка зізналась, проект буде про подорожі Україною.

Про те, що хоче створити власне шоу, популярна телеведуча розповіла у новому випуску розважальної програми «Слава +» на радіо «Люкс ФМ». Під час спілкування з журналістом Славою Дьоміним Нікітюк зазначила, що випуски шоу будуть ділитись не на міста, а за напрямками. Завдяки цьому, у тревел-шоу будуть показані і села, і райони.

«Це буде шоу про Україну. Мені б хотілося, щоб відома мандрівниця Леся Іванівна Нікітюк, яка побачила багато країн, показала в правильному кольорі нашу державу, тому що у нас є і гори, і ріки, і каньйони, і просто фантастичні люди», – додала зірка.

Як відомо, раніше Леся Нікітюк була телеведучою тревел-шоу «Орел и Решка» та «Вокруг М», завдяки яким здобула чималу популярність. Згодом стала ведучою проекту «Хто зверху», а нещодавно відома білявка з Хмельницького брала участь у проекті «Танці з зірками», де здобула срібло.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую