ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 7-13 січня

Культура 3384
Новорічно-різдвяні святкування у Хмельницькому тривають
Новорічно-різдвяні святкування у Хмельницькому тривають. Фото: З архіву редакції

Програма заходів.

Розпочнеться тиждень в Хмельницькому зі співу колядок біля головної ялинки міста. Наступного дня всіх запрошують взяти участь у Параді вертепів.

Для діток впродовж наступного тижня підготували кілька цікавих лялькових вистав та майстер-класів. У п'ятницю до нашого міста завітає різдвяна вантажіка "Кока-кола". Кожен охочий зможе сфотографуватися біля неї разом з чарівними ельфами, полярними ведмедями і Сантою.

Крім того, біля головної ялинки міста триває Різдвяний ярмарок і приймає на гостину у себе святий Миколай.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставка робіт переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра». Виставка живих метеликів та інших комах триває у ЦУМі. У музеї-студії фотомистецтва можна переглянути виставку світлин "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (7 січня)

Фото: з архіву

Різдвяні колядки

У перший день Різдва хмельничан запрошують до головної ялинки міста заспівати колядок «Зійшла зоря над Вифлеємом». Організатори обіцяють святковий настрій та теплу атмосферу.

Коли: 16:00

Де: майданчик біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка (вул. Проскурівська, 40)

Вартість: безкоштовно

Вівторок (8 січня)

Фото: з архіву

Загальноміське колядування

Запланований парад вертепів (від торгового центру «Дитячий світ» до майданчику біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка). Також буде театралізоване дійство «Хай рік новий, Різдво Христове вам подарують дні казкові!» Переодягання в український національний одяг - вітається.

Коли: 16:00

Де: збір біля ТЦ "Дитячий світ", вул. Кам'янецька, 19

Вартість: безкоштовно

Середа (9 січня)

Фото: з архіву

Зимовий табір “Шалені канікули”

Для студентів віком 6-13 років проведитимуть три дні драйву та незабутніх емоцій. У перший день студенти пройдуть “Школу виживання у дикому таборі”, у другий - відвідають “Місто професій”, а третього - зроблять неможливе: відправляться у подорож “Навколо світу за один день”.

Коли: 10:00

Де: ThinkGlobal, вул. Гагаріна, 37

Вартість: 1000 гривень

Зимовий табір у Just SPEAK

Мовна школа JUST SPEAK запрошує діток, віком від 7 до 12 років, у зимовий табір. 4 дні веселої програми та багато корисної інформації. Підтримуйте рівень англійської навіть на канікулах та проведіть їх з користю. Першого дня побувають в Англії та вип'ють справжнього англійскього чаю. Другого дня дізнаються багато цікавого про культуру Шотландії. Третього - поринуть у захопливий світ Ірландії. А четвертого - спробують прочитати найдовшу назву міста, яке знаходиться в Уельсі та дізнаються про їхню культуру.

Коли: 12:00

Де: Мовна школа Just SPEAK, вул. Водопровідна, 75/1а

Вартість: 400 гривень

Четвер (10 січня)

Фото: theatrestaritsky.com.ua

Комедія «Ніч перед Різдвом»

Це історія про коваля Вакулу і його кохану Оксану. Дівчина не відповідала на залицяння, а потім, щоб той остаточно відстав, заявила, що вийде за нього заміж тільки тоді, коли він принесе їй черевички, які носить цариця. І для свого щасля хлопець був ладен на все – навіть осідлати самого чорта.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Декомунізовані: Мозаїки в публічному просторі України

Презентація книги і фотопроекту Decommunized: Ukrainian Soviet Mosaics за участі автора, фотографа Євген Нікіфоров (Yevgen Nikiforov). Подія відбудеться в межах відкриття виставки графіки з колекції Хмельницького обласного художнього музею "Монументальна майстерня: 1960-80".

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул Проскурівська, 47

Вартість:безкоштовно

П'ятниця (11 січня)

Фото: politexpert.net

Новорічне свято Coca-Cola

Новорічна вантажівка Coca-Cola #БудьСантою завітає до Хмельницького. Кожен може долучитися до заходу. Надихніться атмосферою свята разом із казковими ельфами, полярними ведмедями та неповторним Сантою. Розділіть щасливі моменти з рідними та друзями, надихайте всіх навколо бути Сантою та дарувати радість і святковий настрій.

Коли: 14:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Прокурівська, 40

Вартість: безкоштовно

"Табула Раса" з концертом

Перший за три роки концерт легендарного гурту в Хмельницькому! Сьогодні живий саунд групи «Табула Раса», неординарність і харизма Олега Лапоногова мало кого залишають байдужим на концертах. Енергетика часто просто зашкалює. Гурт по праву входить в зал слави українського року.

Коли: 20:30

Де: Lux Club, вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 100-150 гривень

Субота (12 січня)
 

Фото: https://ua.dyven.org

Дитяча вистава "Лисичка та Ведмідь"

Ця вистава за мотивами української народної казки. За сюжетом хитра Лисиця переїхала жити до Ведмедя. А як, чому і з якою метою, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Неділя (13 січня)

Дитяча вистава "Чи можна грошима річку загатити" (ПРЕМ'ЄРА)

Ця вистава – спроба втілити засобами театру ляльок казку Гната Хоткевича. Це своєрідна сценічна притча про те, чи великі гроші мають безмежну силу самі по собі, чи силу їм надає той, хто ними володіє та їх витрачає. Глядач має дійти висновку, що гроші, то лише засіб, головне ж полягає у бажанні, а особливо - в умінні людини творити добро довкола себе. Тоді й гроші набувають шляхетної сили.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 30-32 гривень

Новорічний майстер-клас з робототехніки

Чекають діток віком 5-9 років на Старий новий рік для складання справжнього новорічного експреса для доставки подарунків.

Коли: 17:00

Де: Робоклуб "Винахідник", ТЦ "Атріум", вул. Проскурівського Підпілля, 6

Вартість: 100 гривень

 Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую