ye-logo.v1.2

У музеї фотомистецтва презентували кращі фотографії різдвяного Хмельницького

Культура 2530
Авторам кращих фотографій різдвяного Хмельницького вручили винагороди
Авторам кращих фотографій різдвяного Хмельницького вручили винагороди. Фото: автора

Півсотні святкових світлин продемонстрували хмельничанам.

У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку кращих робіт фотоконкурсу «Різдвяний Хмельницький». Хоча конкурс проводився вперше, його учасниками стали 30 фотографів й аматорів фотомистецтва. Серед них – 10 юних хмельничан.

Загалом на конкурс було подано 132 роботи, 50 кращих увійшли до презентованої виставки. Оголосили на відкритті й трьох переможців фотоконкурсу. Ними стали: Олександр Савенко (серед дорослих учасників), Анастасія Потурняк (серед юних учасників) і приз від міського голови отримала Наталія Оксіна.

«Я просто вийшла погуляти містом і вирішила взяти з собою фотоапарат. Так з’явилося фото, з яким перемогла. Я почула, що буде конкурс і захотіла взяти участь. Подавала п’ять робіт, дві увійшли до виставки, - розповіла одна з переможців фотоконкурсу Анастасія Потурняк . – Це був єдиний раз за весь час Різдвяного ярмарку, коли я взяла фотоапарат з собою. Зазвичай знімала все на телефон, для себе. А взагалі найбільше люблю фотографувати дітей. У мене є дві сестрички, які часто моделями позують, але також люблю атмосферні фото, архітектуру».

Спільне фото учасників конкурсу

Фотографії будуть експонуватися з 17 січня по 29 січня 2019 року в виставковій залі Хмельницького музею-студії фотомистецтва.

В об'єктив фотографів потрапило багато випадкових хмельничан

Трьом переможцям вручили смартфони у подарунок

Чимало презентованих світлин зроблені на святкових заходах біля ялинки

На конкурс подали 39 дитячих робіт та 93 роботи дорослих учасників

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую