ye-logo.v1.2

#10yearschallange: відомі хмельничани показали, як змінилися за десять років (ФОТО)

Культура 8868
 #10yearschallange: хто з відомих хмельничан долучився флешмобу
#10yearschallange: хто з відомих хмельничан долучився флешмобу. Фото: колаж Артема Баландіна

У мережі набуває популярності новий флешмоб під назвою #10yearschallange.

Головна ідея челленджу – потрібно викласти на свою сторінку у соцмережі дві фотографії: одну – зроблену нещодавно, а іншу – десятирічної давності. З відповідним хештегом в Інстаграмі розмістили світлини вже майже три мільйони дописів. Серед тих користувачів соцмережі, хто підтримав флешмобом, також є відомі люди, родом з Хмельницького.

Одним з перших долучився до челленджу серед відомих хмельничан співак, народний артист України Олександр Пономарьов. Щоправда, співак дещо відійшов від основних умов. Поруч з новим фото артист розмістив фотографію сорокарічної давності.

Фото: з Інстаграм-сторінки Олександра Пономарьова

Продемонстрував, як виглядав десять років тому, і фронтмен гурту «Мотор'ролла» Сергій Присяжний. Музикант виклав своє архівне фото на сторінці у Фейсбук.

Фото: з сторінки у Фейсбук Сергія Присяжного

З гумором підійшов до челленджу популярний телеведучий і блогер, родом з Хмельницького, Олександр Педан. Поруч із своїм фото у сірих тонах, шоумен опублікував знімок американського актора Роберта Паттінсона, на якому той перебуває в образі Едварда Каллена з саги про вампірів.

Фото: з Інстаграм-сторінки Олександра Педана

«Також вирішив приєднатися до #10yearschallenge. Секрет моєї молодості дуже простий, кожного ранку я п’ю склянку крові, вдень займаюсь спортом і не їм після 18:00. Змінився за 10 років?» - написав під дописом телеведучий.

Ще один, хто підтримав флешмоб, став Вадим Мичковський, відомий під псевдонімом Дядя Жора. Популярний шоумен, ведучий та комік виклав фотографію, зроблену 10 років тому, де він в образі жінки, підписавши: «Помітив, що за 10 років люди майже не змінилися».

Фото: з Інстаграм-сторінки Дяді Жори

Також до всесвітнього флешмобу доєднався гуморист з Хмельницького, учасник команди «Отдыхаем вместе» Олександр Степаненко. Крім двох фотографій, комік виклав текст, в якому розповів, як він жив десять років тому. За словами Олександра, в той час він ходив на роботу, будував плани в сфері торгівлі.

Фото: з Інстаграм-сторінки Олександра Степаненка

«Зараз розкажу історію, яку знає і чула 100 разів уся моя команда і не тільки. В 2009 році я був регіональним директором в шведській компанії (супутникове телебачення). В мене була в підпорядкуванні уся західна Україна (8 областей). Але я усе це кинув і пішов з високої зарплати на з/п в 1000 грн. для того, щоб досягнути своєї мрії - стати професійним гумористом, шоуменом і заробляти гроші цією справою», - написав гуморист.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую