ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 25-27 січня

Культура 1746
Чергові вихідні порадують хмельничан справжньою зимовою погодою
Чергові вихідні порадують хмельничан справжньою зимовою погодою. Фото: hotelduinoord.nl

Програма заходів.

Хмельничанам підготували чергову порцію заходів на вихідні. Театральні вистави, концерти, тренінги і не тільки очікують на містян найближчими днями.

У суботу жителям міста пропонують долучитися до обговорення концепції Молодіжного парку. Дітлахів запрошують цього дня на яскраві вистави до лялькового театру. Крім того, відбудеться презентація збірки поезій Павла Кучера.

В неділю у Хмельницькому пройде марафон трансформаційних ігор. Хмельничани та гості міста матимуть нагоду зіграти в ігри різноманітних тематик - від бізнесу та фінансів до стосунків та самовдосконалення.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставка робіт переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра», нещодавно відкрили виставку-проект «Монументальна майстерня: 1960-1980 років». У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували виставку фотографій "Різдвяний Хмельницький". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. У галереї «квARTира» (екс-«Галерея на Проскурівській») можна переглянути виставку ікон на склі та дереві «Вікна, що змінюють» Тетяни Цимбарецької.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (25 січня)

Фото: ілюстрація MusicInUA

Концерт Zapaska

Довгоочікуваний концерт подільського флагману елегантної музики, дуету ZAPASKA в нашому місті. Нарешті минули ці 1000 років самотності і всі ми знову зможемо заспівати улюблених пісень.

Коли6 20:30

Де: LUX Night & Karaoke Club, вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 100 гривень

Заняття для дітей "Пружність"

Фізика - це просто і весело. Перевірятимуть усе на пружність. Розбиратимуть принцип роботи пружинних ваг і робитимуть їх самостійно, влаштовуватимуть гонки особливих машинок і змагання на влучність. І при цьому знайомитимуться з деформацією і пружністю.

Коли: 15:30, 17:15

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий 2

Вартість: 200 гривень

Чемпіонат України з волейболу серед жінок. Суперліга

«Новатор» (Хмельницький) – «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» (Запоріжжя)

Коли: 18.00

Де: ФОК «Новатор» (вул. Тернопільська, 13/4)

Вартість: безкоштовно

Субота (26 січня)

Фото: ілюстрація channel4.com

Чемпіонат України з волейболу серед жінок. Суперліга

«Новатор» (Хмельницький) – «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» (Запоріжжя)

Коли: 11.30

Де: ФОК «Новатор» (вул. Тернопільська, 13/4)

Вартість: безкоштовно

Дитяча зустріч "Печена історія"

Книгарня “Є” запрошує наймолодших читачів на смачний та захопливий захід “Печена історія”. Напевно, не існує в світі малят, які б ніколи не мріяли скуштувати солоденького. А чи всім малятам відомо, звідки з’явився чоловічок з печива? Його історія дуже захоплива. Вона також прийшла до нас зі сторінок однієї цікавої казки.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Чемпіонат України з футзалу. «Екстра-ліга»

«Сокіл» (Хмельницький) – «Енергія» (Львів)

Коли: 12.00

Де: Спорткомплекс ГУНП (вул. Зарічанська, 9)

Вартість: безкоштовно

Громадські обговорення Молодіжного парку

"Раді повідомити, що Proprostir починає працювати над проектом Молодіжного парку і перш за все хочемо обговорити з вами концепцію, розроблену у 2017 році. Хочемо отримати конструктивну критику, зауваження, побажання", - пишуть організатори.

Коли: 13:00

Де: кінотеатр імені Т.Г. Шевченка, Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Позитивна дисципліна: виховання без покарань"

Стане корисним для батьків, вихователів, викладачів та усіх зацікавлених у вихованні дітей. Захід триватиме 3 години з перервою на каву. На майстер-класі будуть говорити про те, як привчити дитину до дисципліни, не застосовуючи покарань. Доступно та просто про складні речі.

Коли: 14:00

Де: Family Club, просп. Миру, 63а

Вартість: для однієї людини – 200 грн, для сімейної пари – 300 грн

Тренінг "Чому бізнес-це круто?" для дітей від 11 до 14 років

Тренери-практики навчають дітей: ефективній комунікації; основам бізнесу та підприємництва; фінансовій грамотності; ІТ-маркетингу.

Коли: 11:00

Де: Бізнес-Школа МВА для дітей, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 90 гривень

Дитяча вистава "Снігова королева"

Добре відома нам усім з дитинства казка Ганса Хрістіана Андерсена «Снігова королева». Ця історія розповідає нам про те, як важливо вміти зберегти в своїх серцях щирий, дитячий вогник любові, вірності, чесності і відданості одне одному. Адже лише гаряче серце може подолати усі перешкоди, розвяти холод, розтопити і запалити серця інших людей.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Презентація збірки поезій Павла Кучера «Бог. Майдан. Війна»

Відбудеться презентація збірки поезій Павла Кучера «Бог. Майдан. Війна». Увага: збірка не продається – її можна отримати безкоштовно після презентації. До збірки увійшли поезії, здебільшого написані під час та після Майдану. Тематично розташовані за чотирма розділами.

Коли: 15:00

Де: Хмельницька міська централiзована бiблioтечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

JS - вечорниці у Circle

Говоритимуть про: встановлення та початок роботи; ключові особливості, документний підхід, колекції; базові запити до даних- агрегація - що це і як працює; як жити далі з даними знаннями.

Коли: 17:00

Де: Circle, вул. Проскурівського Підпілля, 86

Вартість: безкоштовно за умови попередньої реєстрації

Майстер-клас "Хто такий WEB-розробник?"

Якщо хочете освоїти спеціальність Web-розробника, але потребуєте більше інформації про особливості та переваги цього напрямку роботи, тоді реєструйтеся на майстер-клас. На заході зможете отримати практичні поради, як стати затребуваним фахівцем.

Коли: 14:00

Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Неділя (27 січня)

Фото: з архіву редакції

Інтернет-екшн «Свято онлайн»

У своїй п‘єсі авторка намагалася проаналізувати, чому діти хочуть зв‘язати своє життя з такими групами, що їх спонукає жити у віртуальній реальності, де кордон між нею і справжнім життям. Із п‘єсою «Свято онлайн» Марина Бортник-Гулевата перемогла у всеукраїнському конкурсі та отримала грант Президента України на постановку у розмірі 50 тисяч гривень.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

«Марафон Трансформаційних Ігор»

Психологічні, діагностичні, трансформаційні Ігри! Т-гра - це як модель вашого життя, під час якої можна побачити свої сильні та слабкі сторони, усвідомити власну виграшну стратегію дій, спосіб досягнення цілей або навпаки, програми самосаботажу. На вас чекає - знайомство та «дегустація» Т-ігор та унікальна можливість програти в дві гри за день на вибір. «Марафон Трансформаційних ігор» у Хмельницькому - це цілий день інсайтів, самопізнання та оновлення.

Коли: 10:00

Де: провулок Пекарській, 6. Мовна школа "ОЛА"

Вартість: 400 гривень

Дитяча вистава "Пригоди Каштанчика"

Маленький співучий Каштанчик не знає, хто його, але хоче неодмінно її знайти. Важкі випробування та цікаві пригоди чекають на нього, але нічого не страшно, якщо поруч такий вірний і хоробрий друг такий, як ведведик Мишко.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую