ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентують книгу «Бог. Майдан. Війна»

Культура 1827
"Бог. Майдан. Війна" 26 січня презентують у Хмельницькому
"Бог. Майдан. Війна" 26 січня презентують у Хмельницькому. Фото: terminovo.te.ua

Збірку поезій Павла Кучера презентують у міській бібліотеці.

Сьогодні, 26 січня о 15.00 у приміщенні Хмельницької центральної міської бібліотеки (вулиця Подільська, 78) відбудеться презентація збірки поезій Павла Кучера «Бог. Майдан. Війна».

Павло Кучер - поет, філософ, співкоординатор Ініціативної групи постраждалих/поранених на Майдані. Він рав активну участь у Революції Гідності (14 Сотня самооборобни Майдану) та був поранений у Києві на розі Кріпосного провулку та вулиці Інститутської 18 лютого 2014 року. Цей день вважає другим Днем народження.

До його збірки увійшли поезії, здебільшого написані під час та після Майдану. Тематично розташовані за чотирма розділами. Розділ перший «Майдан» – поезії, що прийшли під час Майдану та після нього як осмислення. Розділ другий «Війна» – присвячена українсько-російській війні, яка розпочалася після окупації Криму. Розділ третій «Бог. Сума» – філософське осмислення споконвічних проблем людини та не тільки їх. Розділ четвертий «Інше» – поезії на різні теми, що створюють смислове доповнення до трьох попередніх розділів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую