ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 4-10 лютого

Культура 2052
Афіша подій у Хмельницькому на найближчий тиждень
Афіша подій у Хмельницькому на найближчий тиждень. Фото: ілюстрація m.huffpost.com

Програма заходів.

Тиждень насичений корисними лекціями і майстер-класами. ІТ-технології, безпечний інтернет, саморозвиток - ці та інші теми будуть порушені на зустрічах. 

Крім того, на дорослих та малих хмельничан цього тижня очікують яскраві театральні та лялькові вистави. Кілька нових мистецьких виставок запланували найближчими днями.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому незабаром відкриють виставку "Бірючий 018, або Неошаманізм. Сила Ритуалу". В обласній науковій бібліотеці діє колективна виставка "Різнобарв’я подільського розпису". У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували звітну виставку фотографій хмельницьких фотохудожників. Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") можна переглянути виставку ікон на склі та дереві "Вікна, що змінюють" Тетяни Цимбарецької.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

 Понеділок (4 лютого)

Фото: ілюстрація bbc.com

Історії про сакральну Індію

Запрошують усіх охочих на зустріч. Ведучий - Максим Гнатко. Дізнайтеся від досвідченого мандрівника про сакральну, казкову, містичну, давню і сучасну Індію.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна 33

Вартість: безкоштовно

Проект "Побачення з собою"

Проект складається з шести зустрічей: знайомство з собою; мої страхи та незручні емоції; робота із впевненістю; яка я справжня; побачення з собою; створення мого майбутнього.

Коли: 18:30

Де: м. Хмельницький (уточнювати за вказаними контактами)

Вартість: 2500 гривень

Вівторок (5 лютого)

Фото: ілюстрація roomforkidideas.co

День безпечного інтернету

5 лютого 2019 року відзначатимуть День безпеки в Інтернеті. У центральній міській бібліотеці цього дня переглядатимуть відеоролики про правила Інтернет-безпеки. Також говоритимуть про віртуальні небезпеки, які чатують в інтернеті на користувачів.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька міська централiзована бiблioтечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Бібліотечна акція "У віртуальний світ - без загроз"

Акція триватиме впродовж усього дня. Очікуйте перегляд соціальних роликів на тему безпечної поведінки в Інтернеті. Станьте учасником вікторини «Що я знаю про Інтернет?». Познайомтесь у бібліотеці із посібником про права людини, яка є Інтернет-користувачем.

Коли: 10:00

Де: Бібліотека-філія 7, читальний зал, вул. Інститутська, 8

Вартість: безкоштовно

Вступна безкоштовна лекція до курсу "SMM в Instagram і Facebook"

Запрошують усіх охочих на лекцію до курсу "SMM в Instagram і Facebook". Що буде: знайомство з викладачами; інфо про SMM і чому це актуально; хто такий SMM-менеджер; чому SMM-щик — важливий працівник у компанії; перспективи та розвиток SMM-менеджера; деталі про процес навчання, чого навчаться студенти на курсі.

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштовно

Середа (6 лютого)

Фото: facebook.com

Презентація неформального проекту «Анімаційна лабораторія»

Упродовж лютого у Хмельницькому проходитиме відбір учасників до неформального освітнього проекту «Анімаційна лабораторія». Кращі претенденти матимуть змогу навчатись мистецтву анімації в студії та створювати спільний короткометражний анімаційний фільм.

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Музична комедія "Фараони"

За сюжетом в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну? А про це у виставі

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Четвер (7 лютого)

 

Фото: artukraine.com.ua

Виставка "Бірючий 018, або Неошаманізм. Сила Ритуалу"

Мультимедійний проект з глибокими змістовними творами було створено на півострові Бирючий Херсонської області у вересні 2018р., де вже впродовж останніх 14 років традиційно збираються найвідоміші українські та зарубіжні митці для участі в найвагомішій та найдовше існуючій в Україні мистецькій резиденції.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (8 лютого)

Фото: ілюстрація з архіву редакції

Виставка "Дуже кольорові картини"

Олександр Ляпін народився на Донеччині, за 11 років після закінчення Другої світової війни. У дворічному віці вперше взяв до рук батьків фотоапарат. Згодом відвідував художню школу, яку покинув у 8 років, після того, як на очах усього класу помер вчитель. Наступного разу взяв пензля до рук вже будучи знаним фотографом - лише через 55 років. Відтоді і народжуються барвисті наївні образи, які ми можемо спостерігати у його картинах.
Незважаючи на реалії життя , прекрасне в ньому є, як і є в нас самих, прекрасне в ньому - ми, наш біль, сльози, наш сміх та стрімке бажання жити. Жити наповну, змішуючи всі відчуття в кольоровий коктейль реальності.

Коли: 18:00

Де: Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

HR-консультація для тих, хто шукає роботу

Не знаєте, із чого розпочати пошук роботи? Сумніваєтеся, як правильно написати про невеликий досвід в резюме? Прагнете ретельно підготуватися до наступної співбесіди і гарно презентувати себе на співбесіді? На ці та інші питання дасть відповідь HR-менеджерка Катерина Коханська.

Коли: 18:30

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: для студентів та випускників ІТ Академії вхід безкоштовний. Для інших - 50 грн

Субота (9 лютого)

Фото: ілюстрація bdzhola.com

Концертна програма "Шампанські очі": Симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка

У пам'яті фанатів Кузьма ніколи не постарішає — залишиться 46-річним, як у день смерті. І не напише нових пісень... але його старі вірші та мелодії ще на багато десятиліть залишаться безперечними хітами. Час плине, і шанувальники, друзі, рідні музиканта відзначають 50-річчя без іменинника. На честь цієї одночасно сумної та радісної події був задуманий проект «Skryabin.Simfo — симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка».

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 230-450 гривень

Вистава "Чарівні сніжинки"

Театр ляльок підготував виставу для маленьких відвідувачів. "Чарівні сніжинки" вже чекають. Мало хто знає, але сніжинки бувають чарівними і можуть виконати будь-яке бажання. Саме такі чарівні сніжинки Сніговичок подарував Ведмедику. Про це дізналася хитра Лисичка і розпочалися справжні зимові пригоди та новорічні дива.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 4

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Фестиваль трансформацій "GameinGame"

Фест – одна велика трансформаційна гра, яка складається з трьох кіл. Три лінійки повноформатних ігор. Кожна лінійка складається з трьох ігрових зон: стосунки, партнерство, кохання, сім’я; бізнес, гроші, робота, стратегії, проекти, реалізація; я-ресурс, саморозвиток. Найкращі майстри країни будуть супроводжувати вас у світ трансформаційних ігор.

Коли: 10:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 500 гривень

Майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації

Будуть виготовляти об’ємну аплікацію – скриньку, що вміє перетворюватися на вітальну листівку. Запрошують усіх, хто хоче таким подарунком потішити дорогу людину.

Коли: 12:00

Де: Бібліотека сімейного читання, вул. Кармелюка, 8

Вартість: безкоштовно

 Івент "Важливе про глобальні продажі аутсорсингу"

Якщо ви власник або співвласник ІТ-бізнесу, керівник чи підприємець — запрошують на івент. Спікер Антон Барановський (м. Київ) - Partner&CBDO at Mangosoft- Partner&CBDO at Kevuru Games LLC.

Коли: 12:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 300 грн з 21.01, 350 грн у день заходу

Неділя (10 лютого)

Дитяча вистава «Кіт у чоботях»

Це історія про те, як молодшому синові мельника у спадок від батька дістався тільки кіт, усе інше дісталося братам. Та кіт виявився непростим, і завдяки його діловій хватці та хитрості господар отримав усе, про що тільки міг мріяти: титул, повагу короля, замок, багатство та любов прекрасної принцеси.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 4

Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую