ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 25 лютого - 3 березня

Культура 2509
Плануйте своє дозвілля разом з сайтом "Є"
Плануйте своє дозвілля разом з сайтом "Є". Фото: ілюстрація salon-venecia.com.ua

Програма заходів.

Останні дні зими у Хмельницькому обіцяють бути насиченими. Хмельничани зможуть з користю провести свій вільний час на пізнавальних лекціях та ІТ-івентах. Протягом кількох днів у місті триватиме міжнародний фестиваль "Хмельницький КамерФест", у рамках якого відбудеться чимало концертів класичної музики.

У четвер вперше у Хмельницькому відбудеться акція "День рожевої сорочки". Планують, що школярі одягнувшись у рожеве, вийдуть на вулицю на знак підтримки протесту проти булінгу.

У перший день весни в обласному центрі виступить відомий актор і режисер Георгій Делієв. А от Свято весни цього року запланували на 3 березня. Гуляння проведуть у парку Чекмана, тож запрошують усіх охочих.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому демонструють виставку "Бірючий 018, або Неошаманізм. Сила Ритуалу" і виставковий проект Семена Храмцова "Банери. Критичний дизайн". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") можна переглянути виставку ікон на склі та дереві "Вікна, що змінюють" Тетяни Цимбарецької. У музеї історії міста Хмельницький презентували виставку картин самчиківського розпису. Виставка фотографій "Українська революція" Мстислава Чернова діє у музеї-студії фотомистецтва. Виставку Олександра Ляпіна "Дуже кольорові картини" можна переглянути в арт-галереї "Масло".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (25 лютого)

Фото: khm.gov.ua

Вечір пам’яті загиблого Героя Анатолія Суліми

38-річний військовий санітар Анатолій Суліма загинув під Дебальцевим 9 лютого 2015 року. «Швидку» обстріляли, коли він вивозив поранених. Не стало того дня і його побратима Михайла Балюка з Полонського району. Чоловіки працювали в одному екіпажі. На фасаді хмельницької гімназії №2 встановили дві пам’ятні дошки загиблим Героям. Хмельничан та гостей міста запрошують віддати шану Герою.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва (вул. Свободи, 2/1)

Вартість: безкоштовно

Вівторок (26 лютого)

Фото: ілюстрація з архіву редакції

Соціальний проект "Школа волонтера"

Школа волонтера – це проект, який спрямований на популяризацію ідей волонтерства, підвищення рівня обізнаності різних верств населення про історичний досвід волонтерської діяльності в Україні та світі, заохочення до активної участі в суспільному житті своєї громади чи організації, розуміння суті проектів та грантів.

Коли: 10:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 200 грн

Відкриття Х Міжнародного фестивалю "Хмельницький КамерФест"

Поєднання текстів Святого Письма, християнських молитов та текст «Заповіту» Патріарха Йосифа Сліпого створюють одне полотно, яке можна підсумувати словами: «Щоб ви любили один одного... любов'ю, над яку більшої немає, що готова й життя своє віддати за друзів своїх...".

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Івент "Топ маркетинг-матеріали для ІТ-компанії"

Говоритимуь про Case studies, розглядатимуть як Case studies допомагають обiйти NDA обмеження та як їх використовувати, дізнаватимуться, як блог та контент можна будувати на користь продажам, говоритимуть про презентацiю та профайл, чи потрібні цi матерiали та яка їх мета.

Коли: 18:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/

Вартість - 350 грн з 23.02, 400 грн у день заходу. Студентам -50%

Середа (27 лютого)

Фото: ілюстрація XO Logistics

Вступна лекція курсу "HR Management"

Що буде: знайомство з викладачем Татьяна Пасатюк; інфо про основи HR і чому ця професія дуже актуальна; хто такий HR-менеджер і чому він є важливим працівником у компанії; перспективи побудови кар'єри в HR; детально про процес навчання, чого навчаться студенти на курсі. Хто може відвідати лекцію: студенти та випускники вищих навчальних закладів; спеціалісти-початківці; ті хто прагнуть освоїти професію HR-менеджера з нуля; HR-менеджери та рекрутери, які прагнуть систематизувати існуючі знання; зареєстровані студенти на курсі.

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштовно

Четвер (28 лютого)

Фото:  ілюстрація shutterstock.com

Акція «День рожевої сорочки»

Цю щорічну акцію започаткували у Канаді, коли один із учнів прийшов до школи у рожевій сорочці, за що його зацькували. Наступного дня друзі хлопчика прийшли до школи в рожевих сорочках на знак підтримки та протесту проти булінгу.

Коли: 14:00

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Авторський концерт Віталія Самолюка "Requiem"

У рамках Х Міжнародного фестивалю "Хмельницький КамерФест". У програмі: симфонічна поема "Лучафер", Різдвяна сюїта, "Реквієм".

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70 гривень

"Кутівські історії" Володимира Смотрителя

"Кутівські історії" (автор - Володимир Смотритель) завершують цей театральний місяць.

Коли: 18:00

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: 50 гривень

Інтелектуально-розважальна гра "Відгадай"

"Відгадай!" - гра, де можна відчути себе підкорювечем Світу! Переможець тільки один, а це означає, що буде запекла боротьба справжніх інтелектуалів, книголюбів, геймерів, кіноманів, людей з розвиненою інтуїціїєю і просто тих, хто ще ніколи не брав участі у подібному! Найрозвиненіші країи Європи уже грають в цю гру та перемагають на міжнародних битвах виграючи круті призи! А ти хочеш?

Коли: 18:30

Де: ТЦ "ПАСАЖ", 2 поверх, вул. Проскурівська 45, каб. 32

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (1 березня)

Фото: ілюстрація dsnews.ua

Виступ Жорика DELIєва

На концертах Жорика завжди панує атмосфера позитиву й потужної енергетики. Зігріємо душу і тіло в люті морози разом. Пройде грандіозний концерт Жорика Делієва та групи «Deliev`s band».Співати відомий актор і режисер Георгій Делієв почав ще в молодості, першим виконавши реп в кліпах «Одеса-мама» і «Куплети Мефістофеля».

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Концерт української пісні «Весна іде, красу несе…»

У міському будинку культури відбудеться концерт української пісні «Весна іде, красу несе…» у виконанні Хмельницького муніципального естрадно – духового оркестру та його солістів: Павла Дасюка, Марини Українець, Дар'ї Сохрякової, Дарії Коневеги. Запрошують усіх охочих отримати масу позитивних емоцій від концертної програми.

Коли: 18:00

Де: Міський будинок культури, вул. Проскуівська, 43

Концерт Ірини Ключковської "Поцілунок весни"

У рамках Х Міжнародного фестивалю "Хмельницький КамерФест" сольний концерт Ірини Ключковської в супроводі Академічного камерного оркестру “HARMONIA NOBILE” Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк. Художній керівник та концертмейстер - Народна артистка України Наталія Мандрика. У програмі: твори Дж. Росіні, Дж. Меєрбера, В. Белліні, В.А. Моцарта, Дж. Верді, Л. Ардіті, Г. Ф. Генделя, Й. Штрауса, А. Вівальді.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70 гривень

Субота (2 березня)

Фото: з архіву редакції

Творча зустріч із Олександром Ляпіним

Говоритимуть про те, що таке творчість. Адже художники не просто думають - вони генерують образи. А це особливий тип мислення. І ось виникає проблема, як розвинути здатність мислити образами. Це складний вид мислення, бо він визначає процес самоідентифікації художника. Тут художник звертає увагу насамперед на себе. Як казав Платон: «Пізнай самого себе». Ось і наша першочергова задача - пізнати себе, і через себе - навколишній світ.

Коли: 14:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Неймовірно весела комедія "Декамерон, або Секс під час чуми" 

Італія! Добро і зло, світло і темрява! Вічна боротьба. Неперевершена Ольга Сумська.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 200-400 гривень

Захід "Національна політична академія"

Головна мета академії - підвищення рівня політичної підготовки молодого покоління, адже молодь є нашим майбутнім. Саме тому запрошують відвідати захід, який дасть змогу знайти відповідь на запитання та отримати навички, які дадуть змогу втілити ідеї в життя.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька міська рада, вул. Гагаріна, 3

Вартість: рекомендовані благодійні внески: 1 грн - студент, 44 грн - стандарт, 99 грн - преміум

Вистава "ІМПРОВІЗАЦІЯ ВОРОБУШКА"

Неймовірно жива і чесна комедія, це вам не телевізор. Гумор народжується просто перед тобою і разом з тобою. Актори виходять на сцену і створюють комедію на рівному місці. Смішно, цікаво, живо, лохина. І, як вони самі про себ кажуть, "якщо ти не прийдеш до них, то все одно колись прийдеш до них".

Коли: 19:00

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34

Вартість: від 175 грн

Неділя (3 березня)

Фото: з архіву редакції

Свято зустрічі Весни

В програмі передбачено цікаві забави та розваги, мистецькі колективи подарують присутнім свої виступи. Також працюватиме фудкорт, ярмарок подарунків та виробів хенд-мейд. Також буде облаштовано фотозони для яскравих та цікавих фото.

Коли: 13:30

Де: парк культури та відпочинку ім. М.К.Чекмана

Вартість: безкоштовно

Хореографічна вистава "Есмеральда"

Хореографічна вистава "Есмеральда", за мотивами класичного твору Віктора Гюго, мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Вистава на 2 дії, за мотивами твору В. Гюго "Собор Паризької Богоматері".

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Музична казка "По Щущому велінню"

Ця вистава нагадає дорослим про дитинство, а дітлахам відчинить двері у світ чарівної казки, яка завжди жила поруч. Тепла та кумедна історія на всі випадки життя. Історія, яка пройшовши крізь роки, не тільки стала класикою, але й перетворилася на частинку затишного домашнього вогника.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 50 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую