ye-logo.v1.2

Олександр Педан озвучив головного персонажа мультфільму «Королівський корґі»

Культура 4691
На прем
На прем'єру мультфільму «Королівський корґі» Олександр Педан збирається усією сім'єю. Фото: ілюстрація Tochka.net

Голосом Олександра Педана заговорить королівський собака.

Незабаром, 7 березня, в Україні відбудеться прем’єра мультфільму про чотирилапого улюбленця британської королівської сім’ї – пса на ім’я Рекс. Українською цього персонажа озвучує відомий хмельничанин, телеведучий Олександр Педан.

«Мені як собачнику було приємно озвучувати головного песика королеви, – цитують на сайті Нового каналу Олександра Педана. – Раніше вже мав такий досвід, але тоді мені дістався епізодичний персонаж. А в мультфільмі «Королівський корґі» я озвучую головного героя. На дубляж ми витратили кілька днів. Це стало для мене цікавим челенджем».

За сюжетом, Рекс губиться на вулицях Лондона і втрапляє у низку веселих пригод. «Мені потрібно було вжитися у роль – відчути всі переживання цього песика, – сміється ведучий Нового каналу. – Скажу більше, в мультфільмі мені довелося співати, чого я ніколи не робив раніше на людях. А також у мене було навіть трохи собачого інтиму. Тому я вчився професійно гарчати та скавучати».

На прем’єру мультфільму «Королівський корґі» Олександр Педан збирається усією сім’єю. З Хмельницького навіть приїде його мама.

«Він буде цікавий як дорослим, так і дітям, – каже Олександр. – Дітям – бо головні герої тварини. А дорослим буде зрозумілий гумор. Тому рекомендую сходити всією родиною».

Нагадаємо, нещодавно Олександр Педан показав квартиру у столиці та розповів, як святкував 15 річницю весілля.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую