ye-logo.v1.2

Краще з кращого: у Хмельницькому фотомузеї представили світлини з фондів

Культура 3782
Виставка "Краще з фондів" триватиме до 30 березня
Виставка "Краще з фондів" триватиме до 30 березня. Фото: автора

В експозиції – 55 світлин.

Сьогодні, 7 березня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин «Краще з фондів». До неї увійшло 55 фотографій 33 фотографів не тільки з України, а й інших країн. Пейзажі, портрети, натюрморти подарували автори, які раніше виставлялись у стінах музею.

«Сьогодні ми показуємо найкращі роботи, які зберігаються у фонді музею. За більше як вісім років існування фотомузею ми провели 112 виставок у цьому залі. Кожен з експонентів за бажанням дарував свої роботи музею, таким чином, наші фонди майже на дві тисячі фотографій класиків не тільки українських, а й світових. На цій виставці представлено роботи Володимира Дубаса, Олександра Соленцова та Олега Бурбовського та інших іменних фотографів», - каже директор музею-студії фотомистецтва Віталій Савін.

За його словами, що подібними світлинами пишався б кожен музей світу. Про вартість зібраної так званої музейної фотоколекції директор віджартовується, каже – мистецтво безцінне.

За вісім років роботи у музеї відбулось 112 виставок

Віталій Савін додав, що наступного року музей-студія фотомистецтва святкуватиме своє 10-ліття. Тоді теж планують організувати подібну виставку, але вже з іншими авторами та запрошеними гостями. 

У фонді музею знаходиться велика колекція творів сучасного фотомистецтва

Автори світлин - всесвітньо відомі фотографи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую