ye-logo.v1.2

Всеукраїнську фотовиставку «Погляд» презентували у Хмельницькому

Культура 2291
Автори світлин показали свій «погляд» на фотомистецтво
Автори світлин показали свій «погляд» на фотомистецтво. Фото: автора

Побачити виставку можна упродовж місяця.

Сьогодні, 4 квітня у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва представили XXII Всеукраїнську художню фотовиставку «Погляд-2018». До експозиції увійшли роботи фотографів із 13 областей України та Севастополя. Серед них як відомі автори, так і нові імена.

«Фотопроект «Погляд» не визначає найкращих, а сповідує принцип рівності серед учасників. Його метою є популяризація творчості фотомитців, їх творів та залучення нових авторів. Тема виставки вільна, що дає можливість фотомайстрам представити свої найкращі роботи. За більш як 20 років існування, «Погляд» став відомим не лише в рідній Кіровоградській області, де був започаткований, а й далеко за її межами, через що проект отримав статус Всеукраїнської», - каже директор музею-студії фотомистецтва Віталій Савін.

За його словами, організатори «Погляду» зробили дуле демократичні правила. Цьогоріч художня рада фотопроекту відібрала 88 робіт для фотовиставок, 54 з них привезли до обласного центру. Є серед світлин і ті, що належать хмельничанам - Сергійю Зисько, Сергію Аніськов та Марині Шавиріній-Школяр.

Автори із 13 регіонів країни подали свої фотороботи для проекту

«Приємно, що музей запросив наш скромний проект, який 23 роки існує в Україні. У цьому році ми вперше запропонували авторам прийняти нашу фотовиставку у своєму місті. Таким чином її у грудні побачили в Дніпрі, Кривому Розі, тепер у ми Хмельницькому. Маємо запрошення ще від Одеси й Львова», - роповідає голова оргкомітету фотовиставки «Погляд-2018» Сергій Гусарченко.

Тематика світлини - різна

Триватиме фотовиставка до 4 травня. Побачити її можна завітавши до Хмельницького музею-студії фотомистецтва, що на вулиці Проскурівській, 56.

 

Сергій Гусарченко (крайній праворуч) - голова оргкомітету фотовиставки «Погляд-2018»

Дівчат перед зйомкою розмалювала майстер бодіарту

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую