ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 26-28 квітня

Культура 2522
Куди піти у Хмельницькому на вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому на вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: з архіву

Програма заходів.

Вихідні напередодні Великодня зазвичай проходять у передсвятковій метушні. А щоб хмельничани мали можливість відпочити і розслабитися, у місті запланували кілька цікавих заходів на найближчі дні. Буде кілька музичних виступів у міських пабах, для малечі - лялькові вистави. Проведуть також ІТ-івент на актуальну тему.

У центрі Хмельницького триває Великодній ярмарок, де жителі та гості міста мають можливість придбати святкові сувеніри і поласувати смаколиками. Також протягом тижня на території ярмарку відбуватимуться цікаві майстер-класи, присвячені пасхальній тематиці.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї демонструють освітньо-виставковий проект "АРТперетин. Єгоров. Ройтбурд. Гусєв. Відкрита майстерня". У музеї-студії фотомистецтва відкрили всеукраїнську художню фотовиставку "Погляд - 2018". Фотовиставку "Пам’ятки України" демонструють у приміщенні міської централiзованої бiблioтечної системи. В арт-центрі "Масло" можна переглянути виставку Даніїла Ревковського та Андрія Рачинського "Кіптява". Виставка "Рослини-хижаки і мешканці джунглів" діє на другому поверсі Хмельницького ЦУМу.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Пятниця (26 квітня)

Тематичний вечір "Сталося 26-го"

Тематичний вечір до Дня трагедії на ЧАЕС. Чекають підлітків та їхніх батьків у малій залі СКЦ "Плоскирів". Спеціально запрошений гість: директор агенції «Партнер тур» Олександр Бондар.

Коли: 17:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

Івент "Байки про WP і що там в CSS?"

Світ ІТ розвивається повним ходом і ІТ кластер покликаний рухати та розвивати цей світ у Хмельницькому. Тому, ІТ Кластер ініціює подію, на якій будуть раді бачити кожного дотичного до сфери ІТ й охочого в неї поринути.

Коли: 19:00

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: 50 гривень

Субота (27 квітня)

Виступ "Влад Ликов та Boston muzik"

Романтичний та драйвовий @vlad_lykovv разом із @bostonmuzik нададуть вашій суботі більше свята.

Коли: 21:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Дитяча вистава "Троє поросят"

Були собі троє поросят ніф-Ніф, Нуф-Нуф та Наф-Наф. Усе літо вони бавилися в зеленій травичці, грілися на сонечку й ніжилися в калюжах. Але прийшла осінь й довелося думати, де б то зимувати. Ніф-Ніф зробив собі будиночок із соломи - так найпростіше і найшвидше. Нуф-Нуф теж зробив, правда, із гілок і тонких лозинок. А от Наф-Наф натягав каміння, місив глину, не поспішаючи, старанно будував собі будинок - надійний, міцний. Навідався до них Вовк.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

 

Неділя (28 квітня)

Фото: з архіву редакції

Великодній ярмарок

У Хмельницькому розпочав діяти Великодній ярмарок. На майданчику поблизу кінотеатру імені Тараса Шевченка облаштували дерев’яні будиночки з пасхальними сувенірами, смачною їжею та різним крамом.

Коли: з 12:00

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую