ye-logo.v1.2

«Службовий роман» у наш час дуже популярний

Культура 2511

Про цей рімейк говорили багато і довго. Одні, ще навіть не переглянувши його, стверджували, що фільм – нісенітниця, приречена на провал.

«Краще створили б щось нове, ніж переробляли старе», – казали скептики. Інші, наводячи у приклад улюблений усіма серіал «Свати», запевняли, що робота «кавеенщиків» з «95-го кварталу» – приречена на успіх. Як би там не було, але прем’єра «Службового роману»  не могла пройти без аншлагу. До прикладу, згадати хоча б «Іронію долі». Хоча, після перегляду так званого «продовження», багато глядачів й «плювалися», називаючи картину «кризою жанру», але варто віддати належне – переглянули її майже усі ті, хто хоча б раз у житті бачив старий добрий передноворічний «хіт».
Галина Хмизенко, адміністратор Хмельницького кінотеатру «Планета» розповідає: «За чотири дні трансляції «Службового роману» його уже переглянули понад півтори тисячі хмельничан. Особливо великий наплив людей був у вихідні, не зважаючи, навіть, на те, що транслювали його через кожні дві години».
Проте, задоволеними залишилися не всі. «А де чудові «живі» діалоги?, – обурюється Світлана, котрій однією з перших вдалося переглянути прем’єру, про яку так багато говорили. – Де, обіцяна «купа» жартів від «95-го кварталу», на яку всі так очікували?! Якщо нова версія створювалася з розрахунком, аби витіснити стару, то цього ніколи не станеться. Навпаки, після «Службового роману. Наш час» – «Службовий роман» Ельдара Рязанова я полюбила ще більше».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую