ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 10-12 травня

Культура 3271
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстрація shutterstock.com

Програма заходів.

У центрі Хмельницького останні дні триває Великодній ярмарок, де жителі та гості міста мають можливість придбати святкові сувеніри і поласувати смаколиками. Поруч з ярмарком облаштували амфітеатр, цього року вперше в нашому місті проходитиме фестиваль оркестрових шоу-програм. Протягом вихідних хмельничани зможуть споглядати виступи, дефіли, батли оркестрів з різних міст України.

Традиційно не обійдеться без яскравих театральних вистав і корисних майстер-класів. У суботу в місті запланували кілька заходів, присвячених Дню матері.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку VI Київського весняного фотовернісажу. Виставка "Рослини-хижаки і мешканці джунглів" діє на другому поверсі Хмельницького ЦУМу. Виставка "Made in Ukraine. Мистецтво батика" триває в галереї «квARTира» У Хмельницькому обласному художньому музеї відбудеться відкриттядемонструють міжнародну виставку живопису "Ідентифікація".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (10 травня)

Фестиваль "ART MAJOR SHOW"

Цієї весни вперше у Хмельницькому відбудеться фестиваль оркестрових шоу-програм «Art Major show». Протягом двох днів на гостей і жителів міста очікуватимуть батли оркестрів, показові дефіле та імпровізований театр оркестрів і мажореток.

Коли: з 14:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Тараса Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Натюрморт аквареллю з натури"

Багато хто вважає, що бачити прекрасне легко, а створювати складно. Це не так, створювати також просто, як і бачити, просто потрібно мати трішки терпіння і головне, бажання. Розбудіть ву собі талант, який завжди був у Вас. Із собою бажано мати синтетичні пензлі.

Коли: 16:30

Де: Арт-центр "MASLO", Староконстантиновское шоссе, 20/3

Вартість: 200 гривень

Субота (11 травня)

Фото: khm.gov.ua

Fitness City. FIRE на стадіоні з Наталією Снігур

F.I.R.E. Функціональне інтенсивне тренування з опором за системою Sasa Salvatore Noserino від Наталія Снігур Студія Emotion&Fit. Запрошують прихильників та всіх зацікавлених осіб. Рекомендація учасникам - при собі бажано мати пляшку питної води та рукавички для вправ з опорою на руки, рушник.

Коли: 10:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Презентація проекту "80days REtrip" - "80 днів за сонцем"

Проект має на меті 3 складові: дослідження зеленого туризму в Європі і впровадження кращих практик на Хмельниччині; вивчення стану ВДЕ (відновлювальних джерел енергії) в Європі і презентація напрацювань в Україні і на Хмельниччині; зустрічі-лекції з українською діаспорою та налагодження зв’язків для співпраці.

Коли: 11:00

Де: Мовна школа "ОЛА", пров. Пекарський, 6

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Як побудувати кар'єру в IT?"

Говоримуть про: 1. П'ять причин все кинути і зайнятися інформаційними технологіями. 2. 7 професій, які можуть зробити вас мільйонерами через п'ять років. 3. Десять кроків, які потрібно зробити, щоб стати айтішником. 4. Як правильно обрати навчальний заклад з IT - сім порад експерта. 5. 10 секретів від професіонала про те, як правильно спланувати своє майбутнє в IT.

Коли: 13:00

Де: Комп'ютерна академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Концерт Джаз Хору "Актуальна тенденція"

Міжнародний Християнський Джаз Хор "Актуальна тенденція" (Німеччина, Україна, Росія, Білорусь, Чехія, Швеція, Данія) у супроводі естрадно-симфонічного оркестру, запрошує на концерт. Проект "Актуальна тенденція" - це оригінальне хорове прославлення, поєднане з джазовою музикою. Композитор і диригент - Paul Schaban Пауль Шабан (Німеччина). Гість проекту - Hans Christian Jochimsen Ханс Крістіан Йохімзен (Данія).

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Як Півник Сонечко рятував"

Молодий Півник щоранку зустрічав Сонечко. Стрибне на паркан, закукурікає і ось уже з'явилося над лісом золоте світило. А тут, як завжди закукурікав, а замість Сонечка з-за лісу сірий туман виплив... А сталося далі, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Тематичний захід «У світі все починається з мами»

Відбудеться тематичний захід з нагоди Міжнародного дня матері «У світі все починається з мами». Запрошують дітей та дорослих.

Коли: 11:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота "День матусі"

Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина — матір. Саме від неї залежить наше виховання і саме мати прищеплює любов до рідної землі. Тому ця дитяча субота присвячується нашим коханим матусям! Гостинно запрошують маленьких читачів на весняну дитячу суботу, де всіх обов’язково чекатиме купа цікавих розваг, веселощів та, звичайно, маленький майстер-клас із виготовлення листівки.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Неділя (12 травня)

Фото: romanphotographer.blogspot.com

Концерт органної музики «Органні імпровізації ХХІ століття»

Сальваторе Пронесті (- органіст з Італії вже кілька років поспіль із задоволенням відвідує Україну. Імпровізація від італійця ? це жива ідея, яка виникає тут і зараз. Сьогодні Сальваторе Пронесті — капельмейстер Капели собору у Вібо Валентія. Має велику колекцію клавішних інструментів для виконанняантичної музики.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 60-70 грн

Вистава «Ханума»

Комедії "Ханума" більше 130 років, однак вона не втрачає своєї актуальності й тепер. Більшість жінок так само бачать своє щастя в образі зразкового чоловіка. Молода, але ще дуже приваблива сваха Ханума в пошуку нареченої для збіднілого князя. Усе б то нічого, але Кабато намагається зо всіх сил їй перешкодити. Як розберуться між собою ці дві панянки - поки незрозуміло, але все стане ясно на виставі.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Концерт «З любов'ю, ніжністю, теплом...» солістки Софії Сінькової

Диригент — Тарас Мартиник. У програмі концерту твори: Дж. Пучіні, Ф.Генделя, Н. Манфроче, Ф. Каваллі, Е. Ді Капуа, В. Кьяра, Г. Майбороди, В.Верменича, О. Чишка, А. Кос-Анатольського, П. Бойченка, Д.

Коли: 14:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Слоненя»

Виявляється, що у далекі й давноминулі часи Слон зовсім не мав хобота. А з’явився він у нього дуже випадково. І саме про цей кумедний випадок малечі розкажуть і покажуть у театрі ляльок.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Хореографічна казка "Червона Шапочка та її друзі"

Весела, легка, повчальна, яскрава та водночас дуже відома та улюблена казочка на сцені театру заграє новими барвами. Хореографічна казка "Червона Шапочка та її друзі" неодмінно сподобається маленьким та й дорослим глядачам.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 50 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую