ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 20-26 травня

Культура 2477
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Вже цього тижня у Хмельницькому відбудеться фестиваль «Rock&Buh». Серед основних хедлайнерів цьогорічного рок-фесту – «СКАЙ», «O.Torvald» та «ТНМК». Триватиме він впродовж трьох днів, а вхід на фестиваль буде безкоштовний. 

У четвер в місті пройде День Героїв. З нагоди свята в Хмельницькому організують низку заходів. Крім того, протягом тижня хмельничанам покажуть кілька яскравих театральних вистав, відбудуться корисні майстер-класи та тренінги.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку VI Київського весняного фотовернісажу. Виставка "Made in Ukraine. Витинанка" триває в галереї «квARTира». У Хмельницькому обласному художньому музеї демонструють міжнародну виставку живопису "Ідентифікація". Виставка Артура Горшаріка “Форма кольору” і виставка «Точка зору» діє в Арт-центрі "Mасло".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (20 травня)

Гаївки від фольклорних гуртів

На літній сцені біля кінотеатру ім. Т. Шевченка - гаївки у виконанні фольклорних гуртів: «Кружіль» (с. Велика Кужелева), «Ладовиці» (м. Хмельницький), «Ладосвіти» (м. Хмельницький).

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Вівторок (21 травня)

Дегустація крафтового пива та китайської кухні

На вас чекає презентація від пивного сомельє та екзотичні страви китайської кухні: 1. Вуха свині з огірком під гострим соусом. 2. Смажене куряче філе з арахісом. 3. Смажені креветки в клярі. 4. Смажені рисові чіпси. 5. Шматочки хека в кунжутній паніровці з приправою. 6. Чебуреки з м'ясом. 7. Равлики під соусом. 8.?Сім видів крафтового пива.?

Коли: 19:00

Де: Mr Lou, вул. Проскурівська, 57

Вартість: 400 гривень

Середа (22 травня)

Фото: facebook.com

Прем’єра комедії «Ревізор»

У «Ревізорі», - згадував Гоголь згодом, я зважився зібрати в одну купу все дурне в Росії, яке я тоді знав, всі несправедливості, які робляться в тих місцях і в тих випадках, де найбільше потрібно від людини справедливості, і за одним разом посміятися над всім».

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-150 гривень

Вистава «Вражена Тетяна»

Вікове обмеження: +18. Режисер: Дмитро Гусаков. Театр«Дзеркало». Тривалість: 50 хв.

Коли: 19:00

Де: Міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43

Вартість: 50 гривень

Арт-терапевтичний проект "Знайомство з собою"

Серія із трьох зустрічей: про валасні кордони та здатність їх відстояти; про потреби - усвідомлені та неусвідомлені;
про власну жіночністьпро здатність приймати підтримку та відносини із оточуючими. Перша зустріч 22 травня, друга - 29 травня, третя - 5 червня.

Коли: 18:30

Де: м. Хмельницький

Вартість: 300 гривень (600 гривень за три зустрічі)

Лекція «Побудова системи продаж!»

Запрошують на зустріч керівників відділів продажів, власників та директорів компаній, менеджерів з продажів та усіх зацікавлених, чия робота пов'язана з продажами.

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: до 22.05 — 150 грн; у день івенту — 200 грн

Четвер (23 травня)

Фото: з архіву редакції

День Героїв

День Героїв – це день пам'яті усіх українців, які присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. З нагоди свята відбудеться демонстрація військової техніки та озброєння військовими частинами міста Хмельницького.

Коли: 14:30-17:00

Де: вул. Проскурівська, поблизу кінотеатру ім. Т. Шевченка

Покладання квітів до Меморіальної дошки пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО

Коли: 17:20

Де: майдан Незалежності

Проходження урочистим маршем прикордонників Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, військовослужбовців військових частин міста й учасників АТО вулицями міста.

Коли: 17:30

Де: вулиця Гагаріна, Кам’янецькою, Подільською, Проскурівською – до майдану поблизу кінотеатру ім. Т. Шевченка

Концерт за участю гурту «Тінь Сонця»

Коли: 19:00

Де: майдан поблизу кінотеатру ім. Т. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Презентація альманаху "Південний Буг" №3

Вихід третього випуску альманаху «Південний Буг» приурочений до Дня Героїв – 23 травня. Книга містить твори 45 авторів, має 10 розділів загальним обсягом 214 сторінок. Більшість авторів – митці із Хмельницького.

Коли: 15:00

Де: Хмельницька міська центральна бiблioтека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Вистава театру-студії імпровізації "Черный квадрат" мовою оригіналу "Новогодний кекс"

Цю виставу можна було б ще назвати: «Секс До і Після Нового Року». Але!.. Адже може бути ще й Вчасно! Навіщо ж обмежувати себе? Нехай у цій вистава буде все! Тваринна пристрасть, безмовне очікування, іскрометний гумор й еротичні фантазії, потреба в трепетній любові і холодок жалю після пляшки дорогого шампанського, нескінченна гонитва за задоволенням і неприкрита безсоромність олів'є з гастроному. Будь ласка, беріть що-кому треба! Усе до ваших послуг! Інтимні історії під бій курантів. Любовне хуліганство в новорічну ніч. Кого можна викликати, якщо вам самотньо на Новий Рік?

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 150-380 грн

Лекція "Управління юридичними ризиками в ІТ"

Ризики є невід’ємною частиною будь-якого бізнесу, і їхня кількість та ціна, як правило, зростають разом із ним. Тож управління юридичними ризиками в ІТ-бізнесі важливе для безпечного і законного структурування аутсорсингових і продуктових ІТ-компаній.

Коли: 19:00

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: 150 гривень

Клуб психологічного кіно "Свекруха та невістка: трилер по-українськи"

Запрошують вас на черговий Клуб психологічного кіно «Смак життя». Цього разу йтиметься про відносини свекрухи та невістки. У кожній сім’ї є такі стосунки. Ми або виступаємо в ролі невістки, або в ролі свекрухи, або ще цікавіший варіант - в обох ролях одночасно. Існує багато міфів з приводу цих стосунків, про що і свідчить величезна кількість анекдотів та народних приказок.

Коли: 19:00

Де: Медіазал "ОСКАР", пров. Пекарський, 6

Вартість участі - 250 грн

П'ятниця (24 травня)

 

Фото: з архіву редакції

Фестиваль "Rock&Buh"

Третій рок-фестиваль у Хмельницькому відбудеться вже наступними вихідними. Триватиме він впродовж 24-26 травня. Цього року організатори вирішили зробити його масштабнішим і збільшили кількість сцен.

Коли: 17:30

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Шоу «Без цензури»

Зірки ютубу, хайпові блогери ютуб-каналу "BAMPER TV" Петро Бампер і Сергій Сус випускають комедійне шоу, яке ви зможете побачити вже не в ютубі, а особисто у своєму місті. Фірмовий гумор Бампера й Суса не лишить нікого байдужим.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 170-350 грн

Гумор-шоу "Вар`яти"

"Вар'яти-шоу" - перше українське шоу народного гумору. "Вар'яти-шоу" було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Це перше україномовне гумористичне шоу, яке позбавлене російської мови та нецензурної лексики.

Коли: 20:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний тетр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 250-700 грн

Тренінг "Психотипи клієнтів і стратегії роботи з кожним їх них"

Питання, на які ви отримаєте відповіді після семінару: 1. Навіщо рієлторові необхідно розбиратися в психотипах? 2. Як швидко визначити психотип вашого клієнта? 3. Детальний опис кожного психотипа і їх детальний розбір. 4. Що купує кожен психотип? 5. Що повинні транслювати рієлтор або агентство, щоб притягнути увагу кожного з психотипів? 6. Як викликати довіру клієнта?

Коли: 9:30

Де: Хмельницький університет управління та права, вул. Героїв Майдану, 8

Вартість: 1200 гривень

Субота (25 травня)

 

Фото: з архіву редакції

Fitness City. Танцювальна аеробіка+ФТ із Стащук Іванною

Танцювальна аеробіка + функціональний тренінг від Іванна Стащук. Запрошуємо прихильників та усіх зацікавлених осіб. Рекомендація учасникам. При собі бажано мати пляшку питної води та рукавички для вправ з опорою на руки, зручне взуття, рушник, захист від сонця.

Коли: 10:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Avatar Yoga Festival: йогамарафон

У травні чарівне місто Хмельницький вперше приймає АВАТАР - фестиваль йоги, що відбувається в серпні під Одесою в м.Чорноморськ - Avatar Yoga Fest '2019Традиційно, на марафон запрошені одні з найкращ.

Коли: 8:30

Де: Будівля проектного інституту Цивільпромбуд, напроти ЦУМу, 3 поверх, к. 32, актова зала, вул. Свободи, 53

Вартість квитків: до 24 травня - 450грн, у день марафону - 500 грн

Дитяча вистава "Веселі ведмежата"

У дідуся-ведмедя та бабусі-ведмедиці гостюють двоє маленьких онуків: веселі ведмежата Топ і Топка. Звісно ж, як і всі діти, ведмежата пусстують і потрапляють у різні кумедні ситуації. Дідусь повчає їх, але малі пустуни і це сприймають за гру.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Неділя (26 травня)

Фото: з архіву редакції

ВелоДень Хмельницький 2019

Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.

Коли: 11:00

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка

Вартість безкоштовно

Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів»

Усіх глядачів чекає надзвичайний подарунок - прем'єра нового мюзиклу «Білосніжка. Новорічна історія» за мотивами твору братів Грімм, герої котрого запросять вас до справжньої казкової подорожі, повної пригод та святкових чудес. Сюжет про прекрасну дівчинку «білу, мов сніг, та рум'яну, мов троянда» уже не одне сторіччя передається з уст у вуста, набуваючи нових прочитань. Київський театр «Каскадер» пролпонує вам ще раз зануритись у прекрасну середньовічну історію про добро і зло, істинну красу й огидну заздрість, відданість і зраду.

Коли: 17:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-220 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую