ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 21-23 червня

Культура 3180
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Сьогодні у Молодіжному парку відбудеться другий день американського пікніка. Для хмельничан підготували розваги, музичні виступи, сімейні змагання, смачний фудкорт та кіно просто неба.

У суботу на стадіоні "Поділя" пройде чергове заняття проекту "Fitness City". Цього разу містян навчатимуть сальси. Для діток у ляльковому театрі підготували урочисте закриття театрального сезону. Крім того, для малечі цими вихідними запланували цікаві майстер-класи.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї триває виставка "Миколаїв Арт Пром. Частинка Півдня", відкрили пересувну виставку аборигенного мистецтва «Старі Майстри». Виставка пухнастиків та африканських равликів діє в ЦУМі. Виставку фотографій Ірини Роїк та Андрія Роїк, присвячену мистецтву балету і красі людського тіла, нещодавно відкрили у музеї-студії фотомистецтва.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (21 червня)

Фото: з архіву

Американський пікнік

У Хмельницькому другий день триває американський пікнік. Будуть розваги, ігри, speaking club, майстер-класи з приготування барбекю, кінопоказ просто неба виступи місцевих музичних гуртів та американського гурту Cisco & The Racecars.

Коли: 17:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Покладання вінків та квітів

22 червня – День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні. З цієї нагоди у п’ятницю, 21 червня, відбудеться покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь

Коли: 10:00

Де: Вічний вогонь

Вартість: безкоштовно

Вистава «Собака на сіні»

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Субота (22 червня)

Фото: ілюстративне zik.ua

Змагання серед вальників лісу «Кубок STIHL 2019»

Парк Молодіжний перетвориться на спортивно-розважальний майданчик. Багато драйву, конкурсів та розваг гарантовано і доросли і малим відвідувачам! Веселий настрій забезпечуватимуть ведучі заходу - команда Ліги сміху «Отдыхаем вместе». Розважатимуть гурти «Мотор'ролла», «Stanza», «The Sixsters» та скрипалька Майя Оніщук. В спортивно технічних змаганнях вальників лісу приймуть участь 30 українських команд зі всіх регіонів країни та 5 міжнарожних команд з Польщі, Білорусі, Угорщини і Румунії.

Коли: з 10:00

Де: Молодіжний парк

Варітість: безкоштовно

Fitness City. Сальса з Вадимом Яцишеним

При собі бажано мати пляшку питної води, зручний одяг та гарний настрій. Вкрити голову від сонця! Буде спека. Про тренування. Сальса – соціальний латиноамериканський танець. Швидкий, яскравий, сповнений імпровізації! Координація, швидкість, групові ізоляції м'язів, ритміка … - це не повний перелік викликів для організму танцюючих!
Радять відвідати.

Коли: 8:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Ліпимо з глини"

Запрошують Вас насолодитися процесом створення прекрасних речей (heart). Що входить: необхідний матеріал (глина, фарби); випал ваших робіт, а також, майстер-клас з розфарбовування фарбами ваших робіт.

Коли: 17:00

Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 350 грн. (за два майстер-класи)

Київський професійний цирк "Олімп"

Вперше в Україні. Поєднання циркового шоу та магічних здібностей супергероїв. Більше 20 найскладніших трюків, а також справжній та живий трансформер Бамблбі. Разом з ним продемонструють свої здібності Капітан Америка та Супермен. Найнебеспечніший атракціон "Колесо Смерті". Всю виставу супроводжує ведуча лялька LOL.

Коли: 15:00, 18:00

Де: Парк імені М. Чекмана.

Вартість квитків: 99-200 грн

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Результат, який ви отримаєте: 1. Зрозумієте з чого починається процес створення тренінгу. 2. Дізнаєтесь про основні необхідні елементи при конструюванні та розробці тренінгу. 3. Навчитесь створювати тренінг під конкретний запит чи ціль. 4. Отримаєте алгоритм підбору вправ, активностей та формування кожного блоку. 5. Розробите алгоритм власного тренінгу.

Коли: 9:30

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: базовий пакет - 550 гривень, стандартний пакет - 650 гривень

Неділя (23 червня)

Фото: з архіву редакції

Дитяча вистава "Багач та бідак"

Відбудеться закриття 49 театрального сезону. Дітлахам покажуть лялькову виставу Гната Хоткевича "Багач та бідак".

Коли: 12:00

Де: Ляльковий театр "Дивень", Проскурівська, 46

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую