ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 24-30 червня

Культура 4123
Цими вихідними у Хмельницькому відбудеться молодіжний фестиваль
Цими вихідними у Хмельницькому відбудеться молодіжний фестиваль. Фото: з архіву редакції

Програма заходів.

Цього тижня хмельничани з нагоди Дня Конституції матимуть додатковий вихідний у п'ятницю. Але й у будні в Хмельницькому буде чим зайнятись. Щоб ви могли  спланувати своє дозвілля, ми зібрали найцікавіші події міста, які відбудуться найближчими днями. 

Музичні концерти, презентації книг, лекції та цікаві зустрічі очікують на хмельничан. У четвер в Молодіжному парку організують "Етнічну ніч". Запрошують і дорослих, і дітей. У суботу-неділю поруч з міським пляжем всьоме відбудеться молодіжний фестиваль. Для жителів міста підготували насичену розважальну програму.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї триває виставка "Миколаїв Арт Пром. Частинка Півдня", відкрили пересувну виставку аборигенного мистецтва «Старі Майстри». Виставку фотографій Ірини Роїк та Андрія Роїк, присвячену мистецтву балету і красі людського тіла, нещодавно відкрили у музеї-студії фотомистецтва.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (24 червня)

Концерт квартету "TENORS BEL'CANTO"

TENORS BEL'CANTO - це професійні співаки, заслужені артисти України, лауреати міжнародних конкурсів і фестивалів. Їх добре знають і люблять як в Україні, так і у Польщі, Румунії, Чехії, Болгарії, Македонії, Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Англії, Іспанії, Франції, Угорщині, Швейцарії, Італії, Північній Кореї, Боснії та Герцеговині.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 80-150 грн

Вівторок (25 червня)

Фото: ілюстративне ogo.ua

Лекція-фуршет "Як це буLou"

Ви плануєте їхати працювати закордон? А як щодо роботи у Китаї? Микола Палига працював й подорожував Китаєм, і знає багато підводних каменів, на яких послизався, а ще він знає як знайти баланс між роботою й розвагами. І він розповість про все це на лекції-фуршеті.

Коли: 19:00

Де: Кафе "Mr Lou", вул. Проскурівська, 57

Вартість: 200 гривень

Майстер-клас із йоги

Для тих, хто займається йогою, і для тих, хто хоче почати практикувати, відбуватимуться майстер-класи у Хмельницькому протягом 25-27 червня. На майстер-класах ви дізнаєтеся сутність йоги, як вірно виконувати асани, як розвинути тіло і свідомість. Заняття проведе Мет Бутрен – аскет більше 40 років, семикратний чемпіон світу з йогічних польотів програми ТМ-Сідхи, вчитель Трансцендентальної медитації (більше 30 років), професор йога-асан Махаріші. Телефони для довідок: 067 801 90 95, 067 278 98 10.

Коли: з 10:00 до 13:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 400 за один день. При оплаті за всі три дні – знижка 10% (передплата 50%, кінцевий розрахунок на місці перед майстер-класом)

Семінар по Фінансах

Ви дізнаєтеся, що таке енергія і карма грошей, фінансові потоки і як з ними взаємодіяти, як борги та кредити впливають на ваше життя, звідки беруться гроші, для чого потрібна благодійність та ін.. Телефони для довідок: 067 801 90 95, 067 278 98 10.

Коли: з 19:00 до 21:00

Місце проведення: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 700 грн (передплата 50%, кінцевий розрахунок на місці перед семінаром)
 

Середа (26 червня)

Зустрічі у форматі "Мамівки"

"Мамівки" - це пластовий соціальний проект, спрямований на створення та постійну діяльність групи підтримки материнства, ресурсно-орієнтовану діяльність у форматі живих групових зустрічей. Пластові мамівки у Молодіжному Центрі - це гніздечко для матусь та їхніх дітей для спільного проведення часу в затишку й безпеці. Проводять ігри та руханки, слухають та обговорюють казки, обмінюються досвідом та просто відпочивають у дружньому середовищі. Кожна матуся має свій безцінний багаж знань та досвіду, яким вона може поділитися з іншими.

Коли: 17:30

Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63.

Вартість: безкоштовно

Семінар про Відносини і Любов

Ви дізнаєтесь сутність поняття Любові, що таке Божественна Любов, взаємовідносини між чоловіком та жінкою, як правильно будувати відносини та ін.. Телефони для довідок: 067 801 90 95, 067 278 98 10.

Коли: з 19:00 до 20:00

Місце проведення: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 700 грн (передплата 50%, кінцевий розрахунок на місці перед семінаром)

Виставка «Я українець! Я цим пишаюсь!»

У дитячо-юнацькому центрі відбудеться виставка дитячих робіт з нагоди Дня Конституції України «Я українець! Я цим пишаюсь!».

Коли: 11:00

Де: Хмельницький дитячо-юнацький центр, вул. Довженка, 12

Вартість: безкоштовно

Четвер (27 червня)

Фото: ілюстративне з архіву редакції

Етнічна Ніч

З нагоди давнього слов'янського свята Купала (дня літнього сонцестояння) ми проводимо Етнічну ніч. "Біля нічної ватри ми говоритимемо про особливості річного циклу свят, обрядів та ритуалів давніх українців, роль природніх сил у їх віруваннях, повсякденному житті та святкових містеріях, читатимемо старі українські казки та міфи, співатимемо пісень", - кажуть організатори.

Коли: 20:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Презентація нової книги Дари Корній «Місяцівна»

Терезу кличуть Місяцівною за незвичну зовнішність, бо таких, як вона, — альбіносів — називають людьми Місяця. Мама Василина, прагнучи врятувати її після автомобільної аварії, передає старовинний оберіг — лунницю, що багато століть супроводжує жінок із давнього шляхетного роду Коморовських. Однак після цього життя Терези кардинально змінюється: з настанням повні щось лихе наче вселяється в дівчину — і вона опритомнює на старому сокальському цвинтарі з кров'ю під нігтями та присмаком крові в роті. Щоб здолати зло, Терезі доведеться пройти курс реабілітації в психлікарні, розплутати вузлики страшних родинних таємниць, зазирнути в очі власному майбуттю, повернути на місце чорне серце темного янгола та знайти своє призначення там, де гори підпирають небо.

Коли: 18:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Арт-терапевтичний проект "Знайомство з собою"

Пізнавати себе можна по-різному: проходити тести в інтернеті, досліждувати себе через власний досвід, ходити до психолога або просто займатися самоспостереженням. Вікторія Муха пропонує дещо цікаве - дуже м'яке та глибоке занурення в себе, у свої найвіддаленіші куточки за допомогою методів арт-терапії.

Коли: 18:30

Де: вул. Гагаріна, 5

Вартість: 300 гривень

П'ятниця (28 червня)

Вуличні танці "Street Dance Show"

Учасники студії "New Era" покажуть хмельничанам запальне шоу.
У програмі танцювального шоу: презентація вуличних танцювальних стилів, таких як: Hip-hop, Breaking, Dancehall, Jazz funk, Baby dance, K-pop; спеціальні гості; крутий ведучий та багато сюрпризів.

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40.

Вартість: безкоштовно

Субота (29 червня)

Фото: з архіву редакції

Фестиваль "My fest 2019"

"MY FEST 2019" дає можливість кожному охочому вільно попрактикувати іноземні мови, вхопити нові знання, поспілкуватись із носіями мов, знайти нових друзів та нарешті перестати боятись спілкуватись будь-якою foreign language. It's time! Два дні драйву, десятки заходів, що проходитимуть в рамках фестивалю, різноманітні тематичні майданчики дадуть змогу кожному знайти щось цікаве для себе та відкрити нові можливості для розвитку.

Коли: протягом дня

Де: Молодіжний парк.

Вартість: безкоштовно

Неділя (30 квітня)

Фото: з архіву редакції

Богатирські ігри

Ведучим змагань буде Василь Вірастюк, володар титулу «Найсильніша людина світу» в 2003-2004 роках. А ось спортсмени, які візьмуть участь в «Богатирських іграх», приїдуть до нас із різних куточків України. На жаль, у Хмельницькому немає своїх стронгменів, тому наші спортсмени не змагатимуться.

Коли: 16:00

Де: автостоянка при в'їзді в Молодіжний парк (міський пляж)

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Концерт "Опера для роздумів"

Концерт відбудеться в рамках ІІІ Міжнародного музичного маратону імені Василя Сліпака "Опера для роздумів". Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Тарас Мартиник. Солісти - лауреати конкурсу молодих вокалістів імені В. Сліпака - Анна Твердова (сопрано, м. Київ) та Віктор Янковський (баритон, м. Львів). У програмі прозвучать твори Дж. Россіні, Ж. Бізе, К. Данькевича, Ф. Легара, В.А Моцарта, Ж. Масне, Дж. Верді, Г. Доніцетті, українські народні пісні.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Трансформаційна гра "Моя мотивація" або "Я можу все!"

Трансформаційна гра дозволяє попрацювати зі своєю мотивацією, цілями та ресурсами для їх втілення. Адже, часто нам бракує не тільки мотивації, але й розуміння того, що саме ми хочемо, що нам допоможе та заважатиме досягти бажаного? Тому дуже важливо шукати відповіді на ці питання і насолоджуватися отриманим результатом? Запити з якими можна працювати: стосунки, фінанси, саморозвиток, навчання, бізнес, нова або поточна справа, здоров'я.

Коли: 12:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: до 29 червня - 300 грн, в день гри - 400 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую