ye-logo.v1.2

Краса оголеного тіла: у хмельницькому фотомузеї презентували виставку 18+

Культура 3884
Виставку у стилі ню відкрили у Хмельницькому
Виставку у стилі ню відкрили у Хмельницькому. Фото: автора

Переглянути виставку можна упродовж наступних двох тижнів.

Учора, 11 липня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку харківського фотографа Арсенія Глинського «Дотик». У експозиції 44 роботи зроблені у стилі ню — на фотографіях позують оголені жінки.

«Жанр ню доволі не простий і викликає неоднозначні враження у людей. Він складний і з точки зору техніки. Потрібно, щоб модель оголилась, щоб була своєрідна довіра між учасниками процесу. Роботи Арсенія Глинського мені дуже імпонують, вони гарно технічно виконані, продумана композиція, світлове і тіньове рішення», - розповідає хмельницький фотограф і організатор виставки Костянтин Жданов.

Автор світлин не зміг бути присутнім на виставці через закордонну поїздку

Додає, що складність жанру і полягає в тому, що потрібно знайти місце для зйомки, де б ніхто не заважав, водночас, воно було атмосферним. Окрім того, мало фотомоделей готових працювати на камеру оголеними.

Переглянути виставку можна тим, кому більше 18 років

«Я в техніці ню, на жаль, працював мало, бо це специфічна зйомка. Можу сказати, що українській фотографії у стилі ню притаманне поетичне і натхненне зображення жінки. Коли у Польщі Чехії такі роботи більш реалістичні. Цікаво споглядати такі світлини, коли їх автор жінка, адже у них, все-таки, відрізняється погляд і сприйняття оголеного тіла», - ділиться враженнями про виставку голова обласної організації спілки фотохудожників Анатолій Іванов.

На фото - оголені тіла жінок

На його думку, представлені роботи – професійно виконані. Автор не перетнув тонкої межі між еротикою та ню фотографією, і це видно абсолютно у кожній роботі. Виділити якусь одну із світлин не береться, каже – у кожній є своя ідея і родзинка.

Фотографія ню відрізняється від еротичної

Виставку можна переглянути упродовж наступних двох тижнів у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва, що на вулиці Проскурівській, 56.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую